Bij U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum” kun je je aanmelden om deel te nemen aan activiteiten. Voor een activiteit waarvoor je je hebt opgegeven kun je je tot 48 uur van te voren kosteloos afmelden. Dit staat ook vermeld in de deelnemersmails die verstuurd worden, vlak voordat de activiteit plaatsvindt.
Mocht je je later afmelden dan 48 uur van tevoren, dien je de deelnemersbijdrage wel te betalen. Mocht je vaker niet komen opdagen op U.P.-activiteiten, kan het zijn dat de rest van de leden vanaf dan voorrang krijgen om deel te nemen aan U.P.-activiteiten. Dat wil zeggen dat wanneer er bijvoorbeeld loting moet plaatsvinden, je onder aan de lotingslijst wordt gezet.
Wij gaan er dus vanuit dat wanneer je je aanmeldt voor een activiteit, je hier ook aanwezig zult zijn. Wil je je toch afmelden, zorg er dan voor dat je je op tijd en met een geldige reden afmeldt bij het bestuur.
Indien er niet op tijd of met een foutieve afmelding te maken is, zal er gebruik gemaakt worden van het protocol zwarte lijst.

Navigeer