Geachte heer/mevrouw,

Waarschijnlijk was uw studententijd een tijd om te genieten, waarbij U.P. ook een mooie rol heeft gespeeld. Met zowel educatieve als recreatieve activiteiten werd u klaargestoomd voor uw toekomstige beroep als apotheker. De kans is groot dat U.P. hier een grote bijdrage aan heeft geleverd.

Voorbeelden van dergelijke activiteiten zijn onze symposia, carrièredagen, U.P.-borrels, en feesten.

Wellicht begrijpt u dat zonder de ondersteuning van derden, zoals onze donateurs, wij dergelijke activiteiten niet mogelijk kunnen maken. U.P. waardeert het ten zeerste dat haar donateurs nog steeds geïnteresseerd zijn in haar vele activiteiten.

Wij zouden het bijzonder waarderen indien u U.P. dit jaar financieel wilt ondersteunen. Dit kunt u doen door uw donatie over te maken op rekeningnummer NL47 ABNA 0545 6159 84 t.n.v. U.P.S.V. ”Unitas Pharmaceuticorum” o.v.v. Donatie.

Daarnaast is het ook mogelijk om je na je afstuderen in te schrijven als reünist, zie het reünistenbeleid. Het reünistschap bedraagt € 15,- per jaar.

Het is voor donateurs mogelijk om een abonnement te nemen op onze UP to Date. U kunt hiervoor contact opnemen met quaestor@upsv.nl.

Alvast hartelijk bedankt!

Met vriendelijke groet,

Renzo Zwinkels

h.t. quaestor der U.P.S.V. ”Unitas Pharmaceuticorum”