Via onderstaande link kom je op de site voor de boekverkoop. Voor vragen over de boekverkoop kun je mailen naar assessor1@upsv.nl.

 


Koop hier je boeken  

 

Wanneer kun je je boeken bestellen?
In onderstaande tabel staat de start van de verschillende periodes aangegeven. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de periode staan de boeken online en zijn ze te bestellen. Zodra de boekenlijst online staat, ontvang je hier ook een mail over. Let op: Boeken zijn te bestellen totdat de nieuwe periode online komt te staan!

 

Studiejaar 2017-2018:

Start periode 1*: 4 september 2017

Start boekverkoop: 17 juli 2017

 

Start periode 2*: 13 november 2017

Start boekverkoop: 30 oktober 2017

 

Start periode 3*: 5 februari 2018

Start boekverkoop: 22 januari 2018

 

Start periode 4*: 23 april 2018

Start boekverkoop: 9 april 2018

*Voor masterstudenten geldt dat de boeken voor zowel periode 1.1 als 1.2 te bestellen zijn in het aangegeven tijdslimiet van periode 1, voor 2.1 en 2.2 in periode 2, enz.

 

Beschikbaarheid van de boeken
De boeken staan hier gerangschikt per periode en studiejaar. Alleen de boeken die nodig zijn voor de huidige periode staan online. Dit is om de juistheid van titels en edities te waarborgen. De benodigde boeken zullen twee weken voor aanvang van de periode online komen te staan, tot ongeveer week 7 van de periode.

 

Tweedehands boeken
Indien beschikbaar, kun je ook de optie op een tweedehands boek aanvinken. Je kunt het boek dan tegen een gereduceerd tarief aanschaffen.

 

Jouw boeken verkopen!
Om de beschikbaarheid van de tweedehands boeken te vergroten, kun je je eigen boeken doorverkopen aan studystore. Hiervoor kun je terecht op www.studystore.nl onder het kopje boeken verkopen. Hiermee verdien je zelf wat geld en maak je een andere student blij met een goedkoop boek!

 

Staan jouw boeken er niet tussen?
Het kan soms zo zijn dat de boeken die je nodig hebt niet op de site staan omdat er verondersteld wordt dat je de boeken in een eerder vak al een keer hebt aangeschaft. Is dit het geval? Stuur dan een mailtje naar assessor1@upsv.nl, dan kunnen de boeken voor je online gezet worden.

 

KNMP boeken
Het Informatorium Medicamentorum, Formularium der Nederlandse Apothekers en de Standaarden voor Zelfzorg heb je in je master nodig en zijn niet via deze site te bestellen. Zodra je ingeschreven staat voor het vak FA-MA102 ontvang je een mail over de procedure voor het bestellen van deze boeken.