Beschikbaarheid van de boeken
De boeken staan hier gerangschikt per periode en studiejaar. Vóór iedere periode worden de boekenlijsten nog nagevraagd bij cursuscoördinatoren. Hierdoor wordt de juistheid van titels en edities gewaarborgd. De benodigde boeken zullen twee weken voor aanvang van de periode online komen te staan, tot ongeveer week 7 van de periode.

Wanneer kun je je boeken bestellen?
In onderstaande tabel staat de start van de verschillende periodes aangegeven. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de periode staan de boeken online en zijn ze te bestellen. Let op: Boeken zijn te bestellen totdat de nieuwe periode online komt te staan!

Blok 1 maandag 1 september 2022
Blok 2 maandag 14 november 2022
Blok 3 maandag 6 februari 2023
Blok 4 maandag 24 april 2023

 

Hoe werkt de korting?
Geneeskundeboek.nl checkt dagelijks of titels online goedkoper beschikbaar zijn en past hierop de boekprijs aan. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je jouw studieboeken met maximale korting aanschaft. Omdat de prijs dagelijks kan veranderen is er geen vast kortingspercentage. Toch kun je er gegarandeerd van zijn dat je sowieso 5% korting krijgt op de prijs van de groothandel.

Boeken aanschaffen voor een cursus uit een andere studie?

Het is mogelijk om boeken aan te schaffen die je nodig hebt voor een keuzecursus die niet worden getoond op de website. Je hebt hiervoor het ISBN-nummer en de editie van het desbetreffende boek nodig.

Stappen voor het aanschaffen:

  1. Verzamel het ISBN-nummer en de editie van het boek.

  2. Stuur een mail naar klantenservice@geneeskundeboek.nl met het onderwerp: Boek Keuzecursus en vermeld hierin dat je graag een boek uit een andere cursus wilt aanschaffen (ISBN-nummer en editie toevoegen).

  3. De leverancier zal nu uitzoeken of dat zij het boek op voorraad hebben, wat de kosten zijn en wat de leveringstijd is. Dit wordt gecommuniceerd.

  4. De student kan dan aangeven of dat hij/zij akkoord hiermee is.

  5. Het boek zal dan verstuurd worden door de leverancier en een factuur wordt verstuurd naar de student.

Heb je vragen hierover? Stuur dan een mail naar assessor1@upsv.nl.

Staan jouw boeken er niet tussen?
Het kan soms zo zijn dat de boeken die je nodig hebt niet op de site staan omdat er verondersteld wordt dat je de boeken in een eerder vak al een keer hebt aangeschaft. Is dit het geval? Stuur dan een mailtje naar assessor1@upsv.nl, dan kunnen de boeken voor je online gezet worden.

KNMP boeken
Het Informatorium Medicamentorum, Formularium der Nederlandse Apothekers en de Standaarden voor Zelfzorg heb je in je master Farmacie nodig en zijn niet via deze site te bestellen. Zodra je ingeschreven staat voor het vak FA-MA104 ontvang je een mail over de procedure voor het bestellen van deze boeken.

Vragen?
Voor vragen omtrent boekverkoop kun je altijd mailen naar assessor1@upsv.nl.