Beschikbaarheid van de boeken
De boeken staan hier gerangschikt per periode en studiejaar. Vóór iedere periode worden de boekenlijsten nog nagevraagd bij cursuscoördinatoren. Hierdoor wordt de juistheid van titels en edities gewaarborgd.

Wanneer kun je je boeken bestellen?
In onderstaande tabel staat de start van de verschillende periodes aangegeven. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de periode staan de boeken online en zijn ze te bestellen.

Blok 1 maandag 4 september 2023
Blok 2 maandag 13 november 2023
Blok 3 maandag 5 februari 2024
Blok 4 maandag 22 april 2024

 

Hoe werkt de korting?
WO4You checkt dagelijks of titels online goedkoper beschikbaar zijn en past hierop de boekprijs aan. Voor niet-Nederlandse boeken ontvang je 13% korting en voor Nederlandse boeken 10%.

Boeken aanschaffen voor een cursus uit een andere studie?
Het is niet mogelijk om via U.P. boeken voor een cursus aan te schaffen van een andere studie.

Staan jouw boeken er niet tussen?
Het kan soms zo zijn dat de boeken die je nodig hebt niet op de site staan omdat er verondersteld wordt dat je de boeken in een eerder vak al een keer hebt aangeschaft. Is dit het geval? Stuur dan een mailtje naar assessor1@upsv.nl, dan kunnen de boeken voor je online gezet worden.

KNMP boeken
Het Informatorium Medicamentorum, Formularium der Nederlandse Apothekers en de Standaarden voor Zelfzorg heb je in je master Farmacie nodig en zijn niet via deze site te bestellen. Zodra je ingeschreven staat voor het vak FA-MA104 ontvang je een mail over de procedure voor het bestellen van deze boeken.

Vragen?
Voor vragen omtrent boekverkoop kun je altijd mailen naar assessor1@upsv.nl.

Mocht de link niet werken ga dan naar de volgende website: https://wo4you.nl/