Via onderstaande link kom je op de site voor de boekverkoop.

 


Koop hier je boeken  

 

Beschikbaarheid van de boeken
De boeken staan hier gerangschikt per periode en studiejaar. Vóór elke periode worden de boekenlijsten nog nagevraagd bij cursuscoördinatoren. Hierdoor wordt de juistheid van titels en edities gewaarborgd. De benodigde boeken zullen twee weken voor aanvang van de periode online komen te staan, tot ongeveer week 7 van de periode.

 

Wanneer kun je je boeken bestellen?
In onderstaande tabel staat de start van de verschillende periodes aangegeven. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de periode staan de boeken online en zijn ze te bestellen. Zodra de boekenlijst online staat, ontvang je hier ook een mail over. Let op: Boeken zijn te bestellen totdat de nieuwe periode online komt te staan!

Blok 1 maandag 2 september 2019
Blok 2 maandag 11 november 2019
Blok 3 maandag 3 februari 2020
Blok 4 maandag 20 april 2020

 

Staan jouw boeken er niet tussen?
Het kan soms zo zijn dat de boeken die je nodig hebt niet op de site staan omdat er verondersteld wordt dat je de boeken in een eerder vak al een keer hebt aangeschaft. Is dit het geval? Stuur dan een mailtje naar assessor1@upsv.nl, dan kunnen de boeken voor je online gezet worden.

 

KNMP boeken
Het Informatorium Medicamentorum, Formularium der Nederlandse Apothekers en de Standaarden voor Zelfzorg heb je in je master nodig en zijn niet via deze site te bestellen. Zodra je ingeschreven staat voor het vak FA-MA104 ontvang je een mail over de procedure voor het bestellen van deze boeken.

 

Vragen?
Voor vragen omtrent boekverkoop kun je altijd mailen naar assessor1@upsv.nl.