U.P. (Unitas Pharmaceuticorum) is de studievereniging voor de studenten Farmacie aan de Universiteit Utrecht. Voluit is de naam Utrechtse Pharmaceutische Studenten Vereniging “Unitas Pharmaceuticorum”.

U.P. biedt verschillende ontspannende, educatieve, wetenschappelijke en feestelijke activiteiten aan aan haar leden. Daarnaast heeft U.P. een contract met boekenleverancier wo4you waar boeken met korting kunnen worden gekocht.

Verder heeft U.P. vele commissies die onze vereniging dragen. Commissies organiseren heel veel activiteiten zoals een Buitenland Excursie, de Dies viering (een week lang activiteiten voor de verjaardag van de vereniging) en ze maken het jaarboek (de Almanak).

Lidmaatschap kost bij U.P. maar €15,- per jaar, wat meestal met de korting op de eerste bestelling boeken alweer terugverdiend is!

Naast de activiteiten verzorgt U.P. het introkamp voor de eerstejaars studenten, de ouderdag voor studenten en hun ouders en nog een hele hoop andere dingen. Meer informatie over U.P. is te vinden op onderstaande pagina’s.

Mocht je meer willen weten?
Stuur dan gerust een mailtje naar bestuur@upsv.nl