Speciaal voor alle vijfde- en zesdejaarsmasterstudenten van Farmacie en Drug Innovation wordt elke twee jaar de U.P.-Carrièredag georganiseerd door de Utrechtse Pharmaceutische Studenten Vereniging (U.P.S.V.) “Unitas Pharmaceuticorum”. De Carrièredag is voor studenten die nog geen duidelijk beeld hebben over de volgende stap in hun loopbaan de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met bedrijven, organisaties en zelfs start-ups. Tijdens deze dag zijn er namelijk verschillende toonaangevende farmaceutisch gerichte bedrijven die zich mogen profileren aan deze masterstudenten.

Voorgaande jaren werd de Carrièredag met succes georganiseerd. Op deze dag was het voor de studenten mogelijk de bedrijven te leren kennen door middel van workshops en 1-op-1-gesprekken met recruiters. Tevens waren er stands van bedrijven, waarbij de nodige informatie opgehaald of gevraagd kon worden.

Op zaterdag 4 februari 2023 staat de volgende Carrièredag op het programma. De inhoud van de dag zal grotendeels overeenkomen met de voorgaande editie met hetzelfde doel, namelijk: masterstudenten Farmacie en Drug Innovation een goed beeld geven van de mogelijke arbeidsmarkt via een unieke kans om in contact te komen met diverse werkgevers. De studenten zullen op deze dag te weten komen wat de rol van een apotheker kan zijn in verschillende branches door middel van masterclasses, lezingen en pitches. Daarnaast kan de student netwerken op de bedrijvenmarkt, waar onze genodigden zich met stands begeven. Op deze manier kan de student op een efficiënte wijze meerdere bedrijven persoonlijk leren kennen en kan tevens het bedrijf meerdere studenten persoonlijk te woord staan. Tijdens de dag zal er een heerlijke lunch klaarstaan en natuurlijk wordt er afgesloten met een borrel. De dag zal gehouden worden in het Minneartgebouw op het Utrecht Science Park.

Ook als net afgestudeerde apotheker of PhD-student ben je welkom op de Carrièredag! Stuur bij interesse gerust een e-mail naar ons e-mailadres: carrieredag@upsv.nl

Ben je als bedrijf benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot deelnemen aan de Carrièredag? Neem dan contact op met carrieredag@upsv.nl en vraag naar onze sponsormogelijkeheden. We staan open voor verassende, pakkende en boeiende samenwerkingen!

Navigeer