Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving ? Per direct hebben we een vacature voor een apotheker/AIOS.

De Zuilense apotheek is een grote zelfstandige apotheek gelegen in Noord-West Utrecht, in de wijk Zuilen. De apotheek maakt onderdeel uit van gezondheidscentrum de Brug waar we met huisartsen en andere disciplines dagelijks  zorg verlenen aan ruim vijftienduizend klanten.

Het apotheekteam bestaat uit twee apothekers, tien assistenten en twee (logistiek) ondersteunende medewerkers. Daarnaast hebben we regelmatig stagiaires rondlopen van de opleiding tot apothekersassistent en de opleiding tot apotheker.

De apotheek is geclusterd met de huisartsen via pharmacom/medicom. Tevens maakt de apotheek gebruik van een (uitvul)robot, een track en trace systeem en  een uitgifteautomaat (24/7 ) om klanten te voorzien van hun medicatie. De apotheek is HKZ-gecertificeerd en heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel.

Per 1 juli 2022 heeft de apotheek ook een uitdeelpost naast winkelcentrum Rokade.

Als  apotheker/AIOS zal je op de werkvloer staan, in contact komen met klanten, contact hebben met o.a. artsen, vragen van assistentes beantwoorden en er zorg voor dragen dat alles goed verloopt. Daarnaast krijg je alle ruimte om proactief te zijn, initiatieven te tonen en een rol te krijgen in verbeterprojecten op het gebied van de farmaceutische patiëntenzorg. Het uitvoeren van medicatiereviews, onderhoud aan het kwaliteitssysteem en bijdrage leveren aan het FTO horen tevens bij je takenpakket. Je kunt bij ons je opleiding (registratie) tot openbaar apotheker doen.

Interesse ? Of heb je vragen?  Neem contact op via ejoostrom@zuilenseapotheek.nl