Hallo lieve U.P.’ers,
Deze week is het nieuwe collegejaar 2023-2024 weer begonnen! Hopelijk zijn jullie allemaal goed uitgerust tijdens de zomervakantie, en klaar om weer een jaar te knallen. We hebben er weer een nieuwe cohort eerstejaars bij, die staan te poppelen om te beginnen met de studie. Deze nieuwe studentjes trappen deze week hun studententijd af met het introductiekamp op de Hoof. Wij zijn ook met plezier begonnen als de nieuwe StuCo van dit jaar.
Wij zijn dan ook druk bezig met het organiseren van onze eerste activiteit: het U.P. Denksporttoernooi! Dit jaar staat in het teken van ‘Time’s U.P.!’. Win jij de race tegen de klok? Deze spannende race zal plaatsvinden op 27 september in De Vagant, dus kom vooral!
Verder staan er nog een aantal andere leuke activiteiten op de agenda deze maand. Zo vindt de eerste borrel van het jaar plaats op 11 september. Dit is de perfecte mogelijkheid om even bij te kletsen met je studiegenootjes over alles wat heeft plaatsgevonden tijdens de o-zo-heerlijke zomer, of om nieuwe mensen te leren kennen. Daarnaast vinden deze maand ook de master activiteit, het EFC-feest, de Kookcie lunch, en natuurlijk niet te vergeten, het avond symposium plaats. Dit educatieve symposium zal plaatsvinden op maandagavond 25 september.
Hopelijk zien we jullie snel bij deze activiteiten. Veel succes allemaal met dit nieuwe studiejaar. Tot de volgende StuCo Actueel!
Liefs,
De Studiecommissie 2023-2024