Lieve UP’ers,

Het is alweer maart en dat betekent dat de lente eraan komt! Hopelijk hebben jullie de cursussen uit het eerste semester succesvol afgerond en zijn jullie met frisse moed aan blok 3 begonnen.
Ook deze maand staan er weer leuke activiteiten op de planning. Zo zal op de eerste borrel van de maand zal het kandidaatsbestuur onthuld worden en worden er deze maand twee actualiteitenlunches gehouden. Daarnaast is er 20 maart ook weer een activiteit voor de masterstudenten gevolgd door een EFC-feest. De volgende dag kunnen jullie zoals altijd op het UP-hol uitbrakken met een heerlijke lunch van de Kookcie. In de laatste week van maart zal de industrieavond (bachelor) en de Battle of the Bands plaatsvinden. Tijdens de Battle zullen de bands van Mebiose, UBV, Proton, V.U.G.S. en U.P. tegen elkaar strijden om de titel van de beste band. Zorg er dus voor dat je hierbij bent!
Momenteel zijn wij druk bezig met het organiseren van de Docenten-Studentquiz (2 mei) en het middagsymposium (15 mei) dus vergeet niet om deze in je agenda te zetten!
Wij wensen jullie veel succes met de cursussen van deze periode!
Liefs,
De studiecommissie 2023-2024