Hallo lieve U.P.’ers

De lente is alweer begonnen en dat betekent dat het zonnetje weer gaat schijnen! De tentamenperiode is bijna afgelopen dus nog even doorzetten.

In april staan er weer verschillende activiteiten op de agenda. De maand wordt op 3 april meteen afgetrapt door de Ménage à Trois met het thema ‘Sweet DRIEms’. Dit vind plaats tussen 23:00-03:00 en de deuren sluiten om 01:00 uur. Verder wordt op deze dag de Business Course Gupta Strategists gegeven in het Buys Ballotgebouw 1.06. Ben je analytisch sterk en vind je het leuk om complexe problemen op te lossen? Meld je dan aan voor de workshop.
In de week van 15 april zal de Buitenlandexcursie naar Glasgow plaatsnemen en gaat een groep U.P.’ers een informatieve week vol leerzame en sociale activiteiten meemaken.

Daarna begint eindelijk de laatste periode van dit academische jaar. De periode begint op 22 april met een borrel waarbij ook de Goededoelenshow plaats plaatsvindt. Op de 23e organiseert de CPS-commissie de pub crawl. De week erop vinden de Ofimedicine excursie op 29 april en workshop ‘Werk aan je Welzijn’ op 30 april plaats.
Tenslotte vindt het lustrumonthullingsfeest op 1 mei plaats! Natuurlijk wilt iedereen het thema van het 26e lustrum wel weten, dus zorg vooral dat je erbij bent.

Succes nog met de laatste weken van periode 3 en tot de volgende StuCo Actueel!

Liefs,
De Studiecomissie 2023-2024