Wie wil dat nu niet? Je Vervolgopleiding Openbare Farmacie doen in Apotheek Oog in Al te Utrecht!

We zijn op zoek naar een leuke apotheker die zijn/haar opleiding Farmacie net heeft afgerond of (binnenkort) gaat afronden, gedreven en enthousiast het werk wil oppakken en de Vervolgopleiding Openbare Farmacie wil volgen.

Apotheek Oog in Al biedt een goede begeleiding van jou als aios. Er is een ervaren en honkvast team met o.a. twee jonge collega-apothekers. We hebben ruime ervaring met stagebegeleiding én een opleider die in de startblokken staat om jou te begeleiden.

Wie zijn wij?
Apotheek Oog in Al is een vooruitstrevende en zelfstandige apotheek in Utrecht met alle voordelen van dien. Zo werken we digitaal en maakt de apotheek deel uit van een Gezondheidscentrum waar we ook echt samenwerken. Er is een apotheker-farmacotherapeut werkzaam, we hebben 7x per jaar farmacotherapie-overleg van hoge kwaliteit. We verwerken de herhaalaanvragen en bespreken structureel dagelijks met de huisarts de vragen die daaruit voortkomen. We zijn ook actief betrokken bij diverse vaak innovatieve projecten. Een voorbeeld is ‘Vallen Voorkomen’, een project dat landelijke uitstraling kreeg en heel multidisciplinair is opgezet.
En natuurlijk zoeken ook wij in jou het schaap met de vijf poten. Wij zijn de topapotheek die je zoekt!

Interesse?
Solliciteer dan direct! Toch nog vragen? Neem in beide gevallen contact op via info@apotheekooginal.nl of bel naar 030-2988565 en vraag naar een apotheker.