Voor Boots apotheek Schijndel, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Registratie apotheker (32-40 uur) 

De apotheek 

Boots apotheek Schijndel is een grote dorpsapotheek met daaraan een kleinere apotheek geclusterd  (Boots apotheek de Poolster). Boots apotheek Schijndel werkt met Pharmacom, Track&Trace,  herhaalmodules, Central Filling en er is een medicijnkluis. Daarnaast hebben we een goede  samenwerking met de huisartsen en beleveren we verschillende tehuizen. Er is een groot handverkoop  gedeelte in de apotheek waar ook bad- en verzorgingsproducten, babyproducten en cosmetica worden  verkocht. Ons diverse team bestaat uit 28 collega’s, waaronder een teamleider, drie  drogisterijmedewerkers, drie bezorgers en drie apothekers. Ons team heeft een sterk wij-gevoel, waarbij  we met zijn allen hard werken om de apotheek goed te laten draaien. We zijn een gelijkvloerse  organisatie waarbij we vrij naar elkaar toe lopen bij problemen. 

De functie 

Je bent resultaat-, en doelgericht en wilt het beste voor de patiënt. Je weet van aanpakken. Je  ondersteunt de beherend apotheker in het adviseren van cliënten, artsen en andere ketenpartners.  Daarnaast voer je onder andere medicatiereviews uit en houd je toezicht op de dagelijkse  receptafhandeling. Je bent iemand die kansen voor verbetering signaleert, bespreekt, uitdenkt en  realiseert. Tijdens de registratiefase word je klaargestoomd om zelfstandig als gevestigd apotheker aan  de slag te gaan. 

Wie zoeken we? 

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die proactief, stressbestendig en organisatorisch sterk is. Je bent in  staat om goed samen te werken met je collega apotheker(s), de medewerkers en huisartsen. Je weet van  aanpakken en gaat een uitdaging niet uit de weg. 

Daarnaast beschik je over: 

  • Een afgeronde WO opleiding richting Farmacie 
  • Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving 
  • Affiniteit met Health & Beauty producten en de verkoop hiervan 
  • Goede communicatieve vaardigheden

Oud-ApIOS quote: “Mijn registratie bij Boots apotheek Schijndel was een zeer leuke, maar ook spannende  tijd. In het begin was het allemaal veel, maar onder het toezicht van de twee ervaren eerste apothekers,  kreeg ik snel rust en vertrouwen in mijn werkzaamheden. Het team is gezellig en open! Wil je goed  klaargestoomd worden voor een beherende functie? Dan is Boots apotheek Schijndel een goede keus!’’ 

Boots apotheek
De apothekersmarkt is volop in beweging. De consument pakt een steeds actievere preventieve rol in de  zorg voor zijn gezondheid. Daar spelen we met Boots apotheek op in. Boots apotheek is het meest  vernieuwende apotheekconcept in Nederland. Naast receptgeneesmiddelen biedt Boots apotheek ook  een uitgebreid assortiment zelfzorggeneesmiddelen, health- en beautyproducten. Op dit moment heeft  Boots ruim 60 apotheken in Nederland. 

We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we  bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop. Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel. 

Wat krijg je ervoor terug? 

Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jouw kennis en talenten goed kunt laten zien. Verder  ontvang je een salaris conform salaristabel van Boots Nederland B.V. voor tweede apotheker en prima  secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een opleidingsprogramma gericht op leiderschap en  ondernemingsvaardigheden. 

Geïnteresseerd? 

Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving? Voor meer informatie kun je terecht bij Roger Kuijpers (Regiomanager) op telefoonnummer 06-15855683 

Heb je interesse voor een andere apotheker vacature binnen een Boots Apotheek in een andere stad?  Kijk dan op onze website voor het complete overzicht van onze vacatures. 

In de Nederlandse organisatie werken ca. 1.900 medewerkers bij Alliance Healthcare (farmaceutische  groothandel), Boots apotheek (eigendomsapotheken), Alphega apotheek (franchise), Alcura Apotheek  (ziekenhuis verplaatste zorg), Spits apotheek (baxtering), Alloga (logistieke dienstverlening) en Stephar  (parallel import/ export geneesmiddelen). 

Meer informatie vind je op www.alliance-healthcare.nl