Locatie: Woudrichem, Sleeuwijk en Almkerk

Service apotheek Altena, Sleeuwijk en Almkerk zijn drie apotheken die intensief samenwerken. We zijn op zoek naar een enthousiaste tweede apotheker, die ons apotheekteam wil komen versterken.

Je zal verantwoordelijk zijn voor de farmaceutische gang van zaken, en projecten mee oppakken. Rouleren over de apotheken heeft onze voorkeur, zo kan je afwezigheid van de beherend apotheker opvangen. We leveren veelzijdige farmaceutische zorg voor patiënten in de regio, maar ook voor verschillende tehuizen. We hebben uitstekend contact met de huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde. We maken gebruik van Pharmacom en medimo. Ook maken we gebruik van afhaallockers, track & trace en digitaal recept, waardoor we zo veel mogelijk papierloos werken.

Het is ook mogelijk om bij de opleiding tot specialist openbare farmacie te doen. Bij ons zal je in aanraking komen met veel facetten van de openbare farmacie, en heel veel kunnen leren.. Onze opleider is een ervaren apotheker die er zin in heeft tijd en energie in onze aios te steken. Het opleiden en ondersteunen van de aios is iets wat ze leuk vindt om te doen.

We zijn per direct op zoek naar een apotheker voor minimaal 24 uur per week. In eerste instantie gaat het om een jaarcontract. Salaris is conform de CAO apothekers in loondienst.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Amée Kostense via a.kostense@apotheeksleeuwijk.nl of bel naar 0183-304155.