Netwerkevent

Netwerkevent

Op 25 mei organiseert de Mastercommissie het Netwerkevent voor de vijfde- en zesdejaars masterstudenten Farmacie. Als masterstudent ben je bijna klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. Maar waar wil je nu uiteindelijk heen? Heb jij al de juiste contacten voor jouw droombaan? Het Netwerkevent zal plaatsvinden in Anton’s Bar, Winkel van Sinkel, Oudegracht 158 te Utrecht. Van 19:30 tot 23:30 uur ben je welkom om je netwerk te vergroten en te spreken met diverse
farmaceutische bedrijven en beroepsgroepen. Daarnaast is er de mogelijkheid om je CV te laten checken en je LinkedIn foto te updaten.

Voorafgaand aan het Netwerkevent organiseert DNFS een netwerktraining op 14 mei 2018 met avondeten en borrel vanaf 18:00 uur (Maliebaan 75, 3581 CG Utrecht). Deelname aan deze netwerktraining is verplicht.

Locatie: Winkel van Sinkel, Oudegracht 158
Inloop: 19:30-20:00 uur
Opening: 20:00 uur door prof. dr. A.K. Mantel-Teeuwisse
Afsluiting: 23:15 uur
Prijs: €2,-

Indien de aanmeldingen vol zitten kun je een mail sturen naar quaestor@upsv.nl, hierdoor kom je op een reservelijst te staan. Vijfde- en zesdejaars hebben voor het Netwerkevent voorrang.

Aanwezige bedrijven:
BENU, Boots, Chipsoft, CBG, DNFS, Janssen, Jong NVZA, KNMP, Napohoed B.V., Pharmalead en VIG.

Door het inschrijfformulier in te vullen, ga je akkoord met de voorwaarden beschreven in de afmeldingsregeling. Verder ga je ermee akkoord dat je contactgegevens
worden doorgegeven aan de bedrijven die aanwezig zijn op het Netwerkevent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *