35e UP to Datecommissie

De 35e UP to Datecommissie zal dit jaar niet te missen zijn in hun knalroze shirts. Naast gezelligheid op borrels en andere activiteiten, belooft het een jaar vol leesplezier te worden. Graag stellen wij ons voor.

Om de UP to Date dit jaar onder controle te houden, zal Lisanne als praeses aan het roer staan. Naast haar passie voor McDonald’s en de kleur paars, heeft ze ook nog plek in haar hart en agenda om met de commissie vier piekfijne edities van de UP to Date uit te brengen.cps

Onze ab actis I is David. Hoewel op tijd aanwezig zijn niet altijd lukt worden de vergadernotulen netjes uitgewerkt door deze Rotterdammer. Met al enige ervaring door de prestigieuze functie van assessor III in de 36e Almanakcommissie zal de UP to Date-mail netjes worden onderhouden.

Toon is onze quaestor I, deze Baarnaar is altijd wel enthousiast te maken voor wat gezelligheid. De ‘vergaderingen’ komen dan ook helemaal goed dit jaar.

Quinten is onze enthousiaste ab actis II van dit jaar. Na twee jaar als assessor (S&G en StuCo) is hij helemaal klaar voor deze mini promotie. Lisanne heeft ‘m al gebombardeerd tot creatief meesterbrein, een titel die hopelijk aan het eind van dit jaar nog overeind staat.

Onze quaestor II, Lynke, komt uit Twente en is dus altijd in voor een flesje Grolsch op een gezellige avond, ook is ze veel te vinden bij Apo Koert, een quaestor moet toch bij verdienen 😉

De functie assessor wordt gevuld door Grace. Ze is nog nieuw in het commissie leven en is altijd in voor een borrel of een feestje. Daarnaast houdt ze de commissie in balans door taken op te nemen die de anderen in de wacht zijn gezet.

Wij zullen hard werken om vier prachtige edities van de UP to Date op jullie deurmat te laten verschijnen.

Commissieleden

Lisanne van Elk praeses
David de Witte ab actis I
Toon van den Tweel quaestor I
Quinten Barré ab actis II
Lynke Tromm quaestor II
Grace Koroma assessor

Navigeer

34e UP to Datecommissie

Beste U.P.’ers,

Vol trots presenteer ik aan jullie de nieuwe UP to Datecommissie.

Laten we maar meteen beginnen met onze praeses, Milou. Milou is net begonnen aan haar master en heeft hierdoor vaak last van tijdstekort. Dit probeert ze te compenseren door te vergaderen in de vierde versnelling zodat er snel tijd is voor de wat minder serieuze zaken. Dat is het moment dat Milou niet hoeft te zorgen dat alles goed verloopt en eindelijk even rustig kan terugschakelen naar de eerste versnelling.

Eline is onze ab actis I en moet elke avond nog terug naar het prachtige Wijchen. Hierdoor heeft ze alle tijd om de notulen even goed uit te werken zodat het panklaar is wat iedereen die week te doen heeft.

Het is eigenlijk niet verdiend om onze quaestor I, Job, niet als laatste te noemen. Job heeft een enorme drang om vergaderingen af te pissen en dan de volgende vergadering zo laat te komen dat alles al geregeld is. Normaal gesproken moeten deze praktijken gecompenseerd worden met een strafbak, maar aangezien hij al een kater heeft na twee bier is dit er helaas nog niet van gekomen.

Onze ab actis II, Nefise, heeft nog een kort lijntje met de Kookcie en is altijd als een van de eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen U.P. en de verschillende activiteiten die plaatsvinden. Hierdoor heeft ze Milou al meermaals gered.

Onze quaestor II, Wilko, vraagt zich voordat een vergadering begonnen is al af wanneer het klaar is en er eindelijk gegeten en gepraat gaat worden. Ook maakt hij het Milou altijd lastig, want was die ene opmerking nou sarcastisch of zat er toch een serieuze toon in?

Dan zijn we nu aangekomen bij onze assessor, Mette, oftewel het manusje van alles. Mette is een groot liefhebber van melk en het liefst melk met stukjes beschuit erin, zodat de melk wat meer textuur krijgt. Ook drinkt ze graag melk bij friet, ook wel ons enige echte melkmeisje!

Wij zullen ons uiterste best doen om vier spetterende UP to Date’s bij jullie op de mat te laten vallen.

Commissieleden

Milou Scholten praeses
Eline Rossen ab actis I
Job van Meurs quaestor
Nefise Celebi ab actis II
Wilko van Essen quaestor II
Mette Baas assessor

33e UP to Datecommissie

Beste U.P.’ers opgepast, want er is een nieuwe UP to Datecommissie voor jullie!

Dit jaar zullen we weer 4 leuke thema’s voor jullie belichten, waar menig farmaceutenhart sneller van zal gaan kloppen. Onze praeses (onze jezus), Lisanne, zal er op toe zien dat het zooitje ongeregeld, wat haarzelf de UP to Datecommissie mag noemen, in het gareel blijft. Als Texelse dame weet zij wat goed bier is en is dan ook niet vies van een smakelijke skuumkoppe (of zeven). Helaas hebben we haar nog niet kunnen overtuigen om voor ons elke vergadering deze schuimende goudgele pretbakken te importeren naar het vasteland.

De positie van ab actis I wordt bezet door Eline, de laffe borrelaar zonder ruggengraat. Ook wel bekend van flauwe rijmpjes en woordgrappen. Speling met taal is er al, maar kan ze ook foutloos typen wat anderen miepen?

Gelukkig zal ze worden bijgestaan door de druppel die het bier uit het fust doet escaleren, Marieke. Deze dame heeft al ervaring opgedaan met schrijven bij de almanakcommissie en is fanatiek taalperfectionist, zoals een goed ab actis betaamd. Met haar erbij zal de UP to Date foutloos uitgegeven worden dit jaar.

De man van de munt, vader van het vermogen en baas van de bankbiljetten is uiteraard Milan. Hij begon onze eerste activiteit al goed in zijn rol te komen door alles te financieren en daarna -uiteraard- zonder pardon te incasseren. Dit allemaal gevolgd door twee peacetekens in de lucht en een big smile.

Uiteraard kunnen we bij de geldzaken niet vergeten onze quaestor II, Timo, te betrekken. Hij weet altijd zo voordeligmogelijk met zijn Ome-DUO-burgerrups-pas in Utrecht te komen vanuit Apeldoorn. Daarbij hoopt hij komend jaar meerdere succesvolle investeringen te kunnen doen in de JLo, door enen en nullen om te zetten in vloeibaar goud.

Last best is onze assessor Emke, die schijnbaar tot voorkort op slechts één U.P.-activiteit te zien is geweest. Gelukkig gaan we hier komend jaar verandering in brengen en met deze ware ‘rockchick gone stuko’ aan onze zijde zullen we overal uitbundig gerepresenteerd worden.

We hopen er een mooi jaar van te maken en met of zonder corona onze thema’s viraal te laten gaan.

Lieve groetjes,
De 33ste UP to Datecommissie

Commissieleden

Lisanne van der Ploeg praeses
Eline Vermeulen ab actis I
Milan Turan quaestor
Marieke Schmidt ab actis II
Timo Kiezebrink quaestor II
Emke Bootsma assessor

32e UP to Datecommissie

Lieve U.P.’ers,

Komend jaar zullen wij er als commissie samen voor zorgen dat er vier hele mooie edities van de UP to Date bij jullie op de deurmat verschijnen!

Jacky
Onze assessor is Jacky. Ondanks dat hij de kleinste is van de club, is Jacky van alle markten thuisfoto up to date wat zeker waardevol gaat zijn binnen de commissie! Een super sociale guy die vastberaden is om een ware ICE-strijd binnen de commissie op te starten en deze natuurlijk graag wilt winnen.

Vince
Vince is quaestor II, een taak die hij zelf niet geheel had verwacht. Deze sociale jongen is het beste in dingen uitstellen, maar als het dan om zo’n serieuze taak als deze gaat geloven wij dat hij er helemaal bij betrokken blijft! Met de benodigde biertjes is hij een goede helft van ons quaestor-koppel!

Hilde
Deze leuke meid gaat de functie van ab actis II op zich nemen. Met haar vrolijke lach en enthousiasme verwachten wij erg leuke notulen en de benodigde creativiteit bij de UP to Date! Maar dan wel met de deal dat ze haar baardagaam Jacky als huisdier (jup) thuis laat.

Kees-Jan
Als QI is KJ (spreek uit als keedjee) de andere helft van het quaestor-koppel en mag hij gaan letten op het geld. Zijn rustige karakter zorgt ervoor dat over het geld geen stress nodig is! Als anti-ananas persoon zal hij zorgen voor aardig wat humor in de groep, wat zorgt voor een mooie balans!

Manon
De taak van ab actis I is voor Manon met haar betrokkenheid en perfectionisme op het lijf geschreven! Zij zal als ex-studiecommissie de beste mailtjes opstellen. Manon ziet met haar kritische blik nooit wat over het hoofd, wat van grote waarde is om prachtige edities neer te zetten!

Iris
Dan de praeses van de groep, Iris. Zij heeft al veel ervaring opgedaan als voormalig praeses van de almanak, dus is de UP to Date van komend jaar ook zeker in goede handen. Vergaderen noemt ze kletsen, waar zij met haar serieuze, open blik de commissie in goede banen zal leiden!

Liefs,

De 32e Up to Datecommissie

Commissieleden

Iris de Romijn praeses
Manon den Uil ab actis I
Kees-Jan van Hoorne quaestor
Hilde Spierenburg ab actis II
Vince Tran quaestor II
Jacky Hu assessor

31e UP to Datecommissie

Als mama van de commissie, is onze praeses Nanette een echte kattenvriend. Deze kattenvriend is hiernaast een echte planning expert. Het voordeel aan een gestructureerde planning is dat je niet meer hoeft te denken, wat heel erg handig is om te combineren met haar andere kwaliteit, lekker biertjes drinken en hersencelletjes verliezenfoto up to date.

Dan hebben we onze, tegenwoordig ook wel tante genoemde, Bo. Zij zal de rol van ab actis I op zich nemen en is te herkennen aan haar Limburgse dialect dat je soms kunt horen vloeien. Als oud commissielid van de Kookcie zal ze ongetwijfeld voor lekkere hapjes gaan zorgen en ons nieuwe dingen laten proberen. Haar rauwe noodles waren in ieder geval al een groot succes.

Waar InDesign Indy is, is Indy-sign. Van de Nijmeegse vierdaagse tot aan carnaval in februari. Kortom, onze Indy houdt wel van een feestje. Een bierproeverij staat hem wel aan, maar die jenever met munt mix was ook een gouden combinatie. Over goud gesproken, als hoofd quaestor kan Indy controle houden over de gouden valuta’s. Dit combineert hij als de beste met zijn andere hobby: “consumeren van de goudgele rakker”.

Wat is een boot nou, zonder zee. Laat onze ab actis II Thomas nou genoeg water in omgeving hebben. Deze altijd vrolijke en vriendelijke Zeeuw is de glimlach van de commissie. Van liefs uit Londen, tot hier aan de kust, Thomas ontdekt het allemaal. Wij zijn benieuwd waar hij ons tijdens het commissieweekend laat vertoeven.

Daan, onze scouting Shere Khan, heeft het al vanaf het begin over zijn welbekende couscous. De knuffelbeer quaestor II heeft een talent voor drankjes mixen, van jenever met munt tot pina colada. Wanneer je een van specialiteiten bestelt komt onze super snelle Uber Daan het zelfs met de fiets bezorgen.

De functie assessor is toevertrouwd aan de jongste van de groep, Thirza. Het leven in Utrecht met haar vele grachten is niks vergeleken Thirza’s thuissituatie vlakbij het IJsselmeer. Van Chemie op de HU naar Farmacie op de UU, deze Doutzen Kroes uit Hoogkarspel kan het allemaal.

Commissieleden

Nanette Becht praeses
Bo Garritsen ab actis I
Indy Murdoch quaestor
Thomas Rouw ab actis II
Daan de Natris quaestor II
Thirza Kooijman assessor

30e UP to Datecommissie

Commissieleden

Anniek Henselijn praeses
Renske van den Broek ab actis I
Wessel Ligtenberg quaestor
Michelle van Wijk ab actis II
Maarten Broere quaestor II
Yoëlle Rijn assessor

29e UP to Datecommissie

Commissieleden

Solange van Rossum praeses
Sascha Moenis ab actis I
Niels Peeters quaestor
Lisanne Brouwer ab actis II
Rob Lek quaestor II
Annemieke Louters assessor

28e UP to Datecommissie

Commissieleden

Emma Marin Essis praeses
Marissa Hofmans ab actis I
Naut Duin quaestor
Lieke Roest ab actis II
Jeroen Meulenbrugge quaestor II
Chela Loeters assessor

27e UP to Datecommissie

Commissieleden

Nienke Op ‘t Hoog praeses
Joanneke Overbeek ab actis I
Danny den Hamer quaestor
Mark Deelen ab actis II
Roel Pieters quaestor II
Simone Baan assessor

26e UP to Datecommissie

Commissieleden

Charlotte van Gelder praeses
Maurien Rombouts ab actis I
Vince Sindhunata quaestor
Vera Hoebregts ab actis II
Martijn Monfrooi quaestor II
Kevin Hovius assessor

25e UP to Datecommissie

Commissieleden

Tomy Huijbrechts praeses
Frouwke van Hout ab actis I
Miriam Nieto Solis quaestor
Lisanne Verwiel ab actis II
Ramon Contrucci quaestor II
Jurjen Kingma assessor

24e UP to Datecommissie

Commissieleden

Sharon Vermeulen praeses
Marielle Nagtegaal ab actis I
Tom Jacobs quaestor
Nina Sagel ab actis II
Endriean Prajitno quaestor II
Jeroen Koomen assessor

23e UP to Datecommissie

Commissieleden

Anuschka Zohlandt praeses
Anke Linders ab actis I
Thijs Rooimans quaestor
Michiel Mollevanger ab actis II
Rick Huisjes quaestor II
Willemijn Wouters assessor

22e UP to Datecommissie

Commissieleden

Stephan Joosten praeses
Minou van Seyen ab actis I
Lourens Bloem quaestor
Shari Nicatia ab actis II
Nancy de Groot quaestor II
Paul Hoeben assessor

21e UP to Datecommissie

Commissieleden

Hester van den Hoek praeses
Anne van der Meent ab actis I
Mei-An Middelkoop quaestor
Erik de Jong ab actis II
Ton Steen quaestor II
Renske ten Ham assessor

20e UP to Datecommissie

Commissieleden

Vanessa Akrum praeses
Evelyn Cramer ab actis I
Ron Bartels quaestor
Annemarie Trapman ab actis II
Marvin Roos quaestor II
Leon Doorduijn assessor

19e UP to Datecommissie

Commissieleden

Nadine van Heesch praeses
Judith van Loenen ab actis I
Cyriel Verkroost quaestor
Djoeke de Wit ab actis II
Fieke van Moorsel quaestor II
Jeroen Punt assessor