2022/2023

Als je op een borrel rondloopt en je vraagt je af: “Wie zijn die mooie mensen in die vrolijke vestjes?”, let dan goed op.

IMG_3342Sommige dingen leer je thuis, sommige dingen leer je op de uni maar het belangrijkste leer je hier: wij zijn Robin, Cindy, Femke, Manon, Vince en Daan en wij zijn de Mastercommissie ’22-’23. Met een hoog aantal commissiejaren en de wijsheid die met de leeftijd komt, kunnen jullie ervan uitgaan dat wij geen saaie dingen organiseren. Onder Robin zijn toeziend oog komen we samen voor de belangrijke dingen. Zo genieten we van de kookkunsten van Vince en Cindy en vergaderen (lees: borrelen) we zo nu en dan over wanneer we de activiteit met de partybus gaan houden. Femke houdt ons bezig met de verhalen over de ecologische ramp die haar kat is en Manon zorgt ervoor dat Daan de notulen af en toe nog eens leest. Lang verhaal kort: Samen met de MasCo van de kaart, ook al ben je een oude taart!

Commissieleden

Robin Roovers praeses
Cindy Loh lid
Femke Immink lid
Manon den Uil lid
Vince Tran lid
Daan de Natris lid

Navigeer

2021/2022

Suffe commissies zouden dit aantal woorden gebruiken om zich voor te stellen, wij dus niet. Als je ons niet kent heb je wellicht iets gemist in je studie opvoeding en kunnen wij dat ook niet meerMastercommissie foto 2 rechttrekken in de korte tijd die ons resteert. Maar onder het mom van “niet geschoten is altijd mis” moeten we het toch maar proberen. Wij zijn Bas, Daniel, Tessa, Roos, Sophie en Luuk. Wij houden van gezamenlijke Vera’s trekken en we gaan altijd Ferdiiiii. Dus haal je bachelor en sluit je aan bij de gezellige mensen van de Maaaaaster!!!! 

Commissieleden

Bas de Lijster praeses
Daniël Vergoossen lid
Tessa Hooijman lid
Roos Enterman lid
Sophie Verhulst lid
Luuk Bongers lid

2020/2021

Utrecht, voorjaar 2020. Een man loopt door de uitgestorven, donkere straten van de normaal zo bewogen stad. Zo ver als de man kan kijken is alles verlaten en het geeft hem een kil gevoel. De prachtige Domtoren die boven de huizen uitstrekt is het enige wat een klein glimlachje op zijn gezicht kan doen verschijnen. Hoe lang zal dit tergende gevoel blijven? Waar is het gevoel van saamhorigheid gebleven? Het kleine glimlachje verandert in een van verbazing opengevallen mond, zodra hij in de verte een huis ziet waar het felle licht naar buiten glanst. Hij loopt in een hardere looppas naar het huis en kijkt door de ramen. De man treft een luid lachend gezelschap rond een tafel. Drie beeldschone dames en drie bekoorlijke heren lijken het gevoel van de uitgestorven straten achter zich te laten. Het kille gevoel is verdwenen als sneeuw voor de zon en de eenzaamheid wordt omgezet naar een gezellige fuif. Er wordt geklonken en gedronken op het prachtige gezelschap en het tegemoet komende jaar. De man beseft; het genieten kan beginnen als we de slingers vanaf nu zelf gaan ophangen, maar dan wel binnen de lijnen van de lang uitgestrekte RIVM-protocollen en de daarbij pittige stagetijden.

Dit gezelschap is niets minder dan de 6e Mastercommissie! Wij gaan er dit jaar voor zorgen dat er weer prachtige activiteiten voor de oude garde op de planning staan. Van een borrel aan het eind van een lange stagedag tot een evenement waarbij er gefocust wordt op de tijd na het studeren. Wij hebben er zin in en hopen jullie snel te zien! Hots!

Kusjes,

De EFC van de Master

Commissieleden

Jonne Uiterwijk praeses
Maarten Broere lid
Tristan Coppes lid
Angela van Dorp lid
Iris de Romijn lid
Lucas van Schaik lid

2019/2020

Als de dag van gisteren: als sjaars indrinken met vrienden voor het eerste EFC-feest ooit, waarna er nog vele feestjes tot de late uurtjes volgden. Allemaal leuk en aardig, foto mastertotdat je in de Master zit. Hier word je opeens fris en fruitig op je coschap verwacht, of wil je toch eigenlijk wel scherp zijn tijdens het DDW Draait Door-colloquium. Is helemaal niet naar het feest gaan dan een optie? Natuurlijk niet! De Mastercommissie is er voor iedereen die wèl gezellig met zijn mede mastermaten wilt borrelen, maar op een gepaste tijd voor iedereen die een dagje ouder wordt. Maar er is meer naast gezelligheid! De tijd van het serieuze werken komt steeds dichterbij. Wij hebben het geluk om dit jaar het netwerkevent te mogen organiseren. Op deze avond kun je contact leggen met toekomstige werkgevers en je droombaan binnen hengelen.

Maar wie zijn dan de leden van de Mastercommissie? Zoals op de foto te zien zal Marinda, de oudste oma van het stel, veilig voortgeduwd worden door haar commissie, zodat alles op rolletjes zal lopen! Charmante tantes Janneke en Demi zorgen voor originele ideeën en zijn het kletsen in al die jaren niet verleerd. Niet denken dat alleen deze tantes de oren van je hoofd kletsen, Danny is ook een echte ouwehoer; niet te filmen. Gelukkig is er ook nog wat wijsheid toe te voegen aan deze bejaardenclub, van senioren Vince en Joshua. Wij hebben er zin in, we hopen jullie ook!

Commissieleden

Marinda Meertens praeses
Danny den Hamer lid
Janneke Lassche lid
Joshua Elford lid
Demi Wannet lid
Vince Maar lid

2018/2019

Dit collegejaar zullen meesterlijke activiteiten met veel liefde georganiseerd worden door de 4e mastercommissie. Deze doorgewinterde U.P.’ers behoeven eigenlijk geen introductie, maar toch stellen we graag aan u voor: Leila, Quynh, Lieke, Maud, Thomas en Aljosja!

Quynh, ook wel bekend onder de aliassen Q en (K)win(nie), zal ervoor zorgen dat alle activiteiten tot in de puntjes geregeld zullen worden. Deze fanatieke sporter heeft haar voorliefde voor U.P., ginto’s en notuleren meermaals bewezen. We mogen ook dit jaar weer te mogen profiteren van haar loempia-draaiskills en kater-nazorg, zodat onze commissie optimaal kan functioneren!foto master

Onze Lieke is net nieuw in de master en gaat meteen voor het full-master pakket door in deze commissie te gaan. Ze heeft tijdens haar tussenjaar het tropische zonnetje opgeslurpt en laat deze nu ook altijd schijnen als ze lacht! Deze lach is gelukkig dan ook nog vaak na te bewonderen op een van haar fotogenieke foto’s.

De immer goedgemutste Maud is altijd wel te porren voor een borreltje of feestje na vergadering of activiteit. Ze is ook verantwoordelijk voor de introductie van een controlewoord in haar notulen, wat al heeft geresulteerd in een aantal rietadtjes (voor de mannen). Deze Limburgse positivo zal dit jaar zorgen voor een feestelijk tintje aan alle activiteiten.

Aljosja, de man van het geld, waarborgt dat elke rode cent optimaal benut wordt. Met speels gemak regelt hij met zijn verkooppraatjes korting op een doosje flugel en gratis rondjes bier. Het liefst fikst Aljosja voor alle masterstudenten een snoepreisje naar de Malediven, maar tot nog toe is dit weinig succesvol gebleken. Gelukkig kan hij zijn verdriet altijd wegdrinken met zijn favoriete drank Wodka, die hij in de wieg al ingegoten kreeg.

Een spontane jonge vent en de enige reünist kroeggast uit ons midden. Naast de mastercommisssie heeft hij sponsoring voor de carrièredag geregeld en zit hij nu in het bestuur van Avicienna. Hij heeft altijd zijn praatje klaar en kan dus ook lullen als Brugman! Aankomend jaar zal hij dus ook de spin in het web van de commissie zijn en je weet nooit wat er gaat gebeuren als je met Thomas op het terras zit!

Onze stoere chick Leila houdt als een ware leider het overzicht in de georganiseerde chaos van de commissie. Haar passie voor bier drinken heeft ze meegenomen uit Brabant en ze laat geen moment onbenut om dit aan haar commissie over te dragen. Leila heeft ontzettend veel mooie ideeën voor komend masterjaar en met haar oprechte enthousiasme, onuitputtelijke vrolijkheid en bikkelharde doorzettingsvermogen gaan die fantastisch uitgewerkt worden!

Dit jaar beloven wij de masterstudenten 4 verrassende activiteiten. Dit zullen activiteiten zijn waarop je lekker kunt socializen met mede-masterstudenten en activiteiten die zullen bijdragen aan je toekomstige carrière. Hopelijk tot dan!

Liefs van de Mastercommissie ’18-’19

Commissieleden

Leila Otten praeses
Quynh Nguyen lid
Maud Vromen lid
Aljosja Karpenko lid
Thomas van Gelder lid
Lieke Roest lid

2017/2018

Commissieleden

Marissa Hofmans praeses
Dorien Smeets lid
Silvan de Waart lid
Vince Sindhunata lid
Vera Weinberg lid
Tayin Kamal lid

2016/2017

Commissieleden

Leroy Lepelaars praeses
Esther Schrurs lid
Lisanne Verwiel lid
Nienke op ‘t Hoog lid
Emiel Leegwater lid
Roel Pieters lid

2015/2016

Commissieleden

Max Nievaart praeses
Sandra Korsten lid
Chuck van de Capelle lid
Dieuwertje Geel lid
Bob Maar lid
Lonieke Timmerhuis lid