In de eerste week van het nieuwe collegejaar zal door de Utrechtse Pharmaceutische Studenten Vereniging U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum” in samenwerking met het departement Farmaceutische Wetenschappen de introweek worden georganiseerd.

Op de eerste introductiedag zul je uitgebreid kennis maken met de studievereniging, de studie, het gebouw en de rest van de Universiteit. ’s Avonds reizen we – traditiegetrouw – af naar het Brabantse Someren. Tijdens de introductie zul je niet alleen kennismaken met je medestudenten, maar ook met ouderejaars, de commissies van U.P. en haar leden. Zij zullen zich tijdens het introductiekamp uitgebreid aan je voorstellen. Dit gaat door middel van filmpjes en een leuke commissiemarkt, verder kan je natuurlijk naar iedereen toe stappen met vragen.

Verder is er ruimte om spellen te doen en op dinsdag is er altijd een grote opblaasattractie aanwezig. Er draaien ook altijd films, waardoor er voor iedereen wat te doen is.

Ten slotte willen we benadrukken dat het kamp een gezelligheidskamp is. Je leert je studiegenoten goed kennen en daar heb je de rest van je studietijd nog veel plezier van!

Vanaf woensdag gaat het programma verder op de Uithof. Aan het eind van de week zal er nog een groepsproject en presentatie plaatsvinden, met tussen de middag een multiculti lunch. Bij deze lunch is het de bedoeling dat iedereen een hapje meeneemt uit zijn of haar cultuur, om deze vervolgens met elkaar uit te wisselen. Smullen dus!

De introductieweek is van 2 september 2019 tot 6 september 2019.