Voor alle vijfde- en zesdejaars farmaciestudenten van U.P. is er een speciale activiteit: de Carrièredag, een evenement dat eens in de twee jaar wordt georganiseerd. Deze dag wordt zo ingericht dat de bijna-afgestudeerde apotheker zich goed kan oriënteren voor de volgende stap in zowel studie als loopbaan.

Tijdens de dag zijn er vele bedrijven aanwezig die toonaangevend zijn binnen de farmaceutische wereld. Denk hierbij aan de internationale (bio-)farmaceutische industrie en landelijke apothekersketens. Daarnaast verwelkomen we sinds dit jaar ook farmaceutische start-ups. Een unieke kans om met elkaar in contact te komen voor zowel student als werkgever.

We willen de studenten deze dag laten zien wat de missie en visie van een apotheker kan zijn in verschillende branches. Zodoende worden er masterclasses, lezingen en pitches gegeven. Daarnaast kan de student netwerken op de bedrijvenmarkt, waar onze genodigden zich met stand begeven. Tijdens de dag zal er een heerlijke lunch klaarstaan en natuurlijk wordt er afgesloten met een borrel.

Ben je als bedrijf benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot deelnemen aan de Carrièredag? Neem dan contact op met: carrieredag@upsv.nl en vraag naar onze sponsormogelijkheden. We staan open voor verrassende, pakkende en boeiende samenwerkingen!

Op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook of LinkedIn.

We zien jullie graag op zaterdag 16 februari 2019 op de Uithof.

De Carrièredagcommissie

Marlies, Rutger, Joenoes, Roel, Vince en Anne

foto site