ALV

U.P. heeft drie maal per jaar een Algemene Leden Vergadering waar leden samen komen om te overleggen over de vereniging.


Meer informatie  

BuiCie

De BuiCie is de jaarlijkse buitenlandexcursie van U.P. Afgelopen jaren zijn we naar Boedapest, Wenen en Rome geweest, dit jaar gaan we misschien zelfs naar een ander continent…


Meer informatie  

Dies

De Dies is de jaarlijkse viering van de verjaardag van de vereniging. De vereniging is opgericht op 16 november 1894, en de Dies wordt dus ook in november gevierd met een week vol mooie activiteiten.


Meer informatie  


Introkamp

De eerste drie dagen van het studiejaar staan in het teken van het introkamp voor de eerstejaars studenten. Georganiseerd door U.P. staat er een compleet verzorgd kamp voor alle nieuwe eerstejaars klaar, begeleid door mentor-koppels en ouderejaars studenten.


Meer informatie  

Ouderdag

De Ouderdag is een jaarlijks evenement georganiseerd door Unitas Pharmaceuticorum en het Departement Farmaceutische Wetenschappen. Op de ouderdag kunnen ouders samen met hun studerende zoon/dochter een beter inzicht krijgen in de studie Farmacie en het studentenleven.


Meer informatie  

Skireis

Afgelopen jaar heeft de U.P.-Skireis plaatsgevonden. De skireis vindt niet elk jaar plaats maar heeft de afgelopen jaren regelmatig plaatsgevonden. Het was een groot succes en de aftermovie is op de pagina zelf te zien.


Meer informatie  

Carrièredag

Om de 2 jaar organiseerd U.P. de U.P.-carrièredag. De dag is speciaal voor masterstudenten die niet precies weten wat ze willen gaan doen. Tijdens de dag zijn er verschillende bedrijven die zich mogen profileren aan de masterstudenten, er zijn verschillende workshops, en er wordt veel genetwerkt. In 2015 was de tweede Carrièredag, welke een erg groot succes was!


Meer informatie  

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]