Het Promoteam bestaat sinds 14 oktober 2015 niet meer. Deze is samengevoegd met fotocommissie.

2014 / 2015

Dat U.P. de volmaaktste studievereniging van Nederland is, is bij voorbaat al bekend onder de U.P.-leden. De promo commissie heeft daar een groot gedeelte aan bijgedragen. Deze leden met een creatieve geest staan onder leiding van Tayin Kamal, die naast de nodige selfies, het brein achter het ontwerp van de posters is. De documentatie en communicatie zijn in handen van onze stoeipoezen Sanne Appelman en Daphne Maas, zij kunnen een verhaal verbloemen naar een sprookje. De financiën vallen onder de verantwoordelijkheid van Mostafa Soleyman en zijn rechterhand Robin van der Klip. Deze chickmangets beschikken over een enorme aantrekkingskracht waar menig U.P.-man jaloers is. Last but not least de vertegenwoordiger van CPS binnen promo, de creatieve geest achter de posters is Julia Wrede. U.P. organiseert tal van activiteiten, wij de leden van de promo commissie hebben het doel om deze activiteiten op een unieke manier in aandacht te brengen bij de leden. Jullie zullen onze kunstzinnige activiteiten vooral vertaald zien in posters. We worden tegenwoordig doodgegooid met filmpjes en uitnodigingen op facebook. Je ziet door de bomen het bos niet meer en daarom juist is het tegenkomen van U.P.-posters door de gehele uithof een uitstekende stimulans om deze belevenissen wél te onthouden. Door de excellente grafische kennis van de leden komt de boodschap duidelijk aan en weten de studenten daadwerkelijk hoe leuk de festiviteiten van U.P. zijn. Naast het ontwerp van de posters, zullen wij bezig houden met het ontwerp van nieuwe gadgets zodat jij weer met een glimlach naar de universiteit gaat. Tenslotte hebben wij de privilege om de grootste en leukste U.P. feest van het jaar te organiseren. De ´menage a trois´ organiseren wij samen met geneeskunde en diergeneeskunde. Wij hopen er een fantastisch jaar van te maken en wellicht zien we je op een van de vele U.P.-activiteiten.

Commissieleden

Tayin Kamal Praeses
Sanne Appelman ab Actis I
Mostafa Soleyman Quaestor I
Daphne Maas ab Actis II
Robin van der Klip Quaestor II
Julia Wrede Assessor

2013 / 2014

Promoteam 2013-2014 De felgekleurde troepen van het Promoteam 2013-2014 zijn gemobiliseerd! De meest opvallende commissie van heel het studiejaar 2013-2014 is verkozen. Jullie zullen ons dit jaar gegarandeerd tegenkomen tijdens feestjes en borrels van de UP. Naast onze taak om UP op te fleuren door onder andere aanwezig te zijn, gaan we ook nog hele andere dingen doen die belangrijk zijn en creativiteit nodig hebben. We gaan in de loop van het studiejaar 2013-2014 een Promothemaborrel en Ménage à Trois organiseren, creatieve stickers en gadgets bedenken en een vrachtwagen vol posters verzorgen. Onze kleurrijke handen zullen dus merkbaar zijn!

We hebben natuurlijk wel een structuur nodig. Zonder onze sportieve en betrokken Friese deerne, Praeses Hinke, had dit niet gekund. Zij is uiteindelijk het centrale punt en degene die de felgekleurde troepen moet en ook kán aansturen. Hinke heeft trouwens enkele opvallende eigenschappen die overeenkomen met aanspreekpunt Vince. Toeval? Bestaat niet!

Met een vrouw aan het roer kan er verwacht worden dat een man de “vrouwentaak” van Ab Actis I op zich moet nemen. Jawel, hier gaat het om de iets te eerlijke en soms wat trage Joey uit de Heuvelrug. Eerlijkheid is een deugd, zegt men, en het kan dan ook voor hilarische momenten zorgen. Traagheid is echter een zonde waar gewerkt aan kan worden!

Voor de rol van Quaestor I vraagt men een bepaald soort karakter, een gehaaide jongen. Onze altijd jolige en zuiderlijk aandoende Pieke voldoet daar in feite volledig aan. Hij doet niet onder voor een stereotype gelikte Italiaan. Met Pieke erbij heb je vermaak en verhalen in huis en dat kan ook verwacht worden van iemand als hem. Een actieve student in alle mogelijke opzichten!

Dan hebben we Vincent, Ab Actis II! En dat hij “nummer twee” is betekent zeker niet dat hij ook maar iets minder is dan de rest. De hardwerkende en altijd goedgeluimde noorderling regelt veel van het postwerk van het Promoteam en neemt het hierbij nogal eens over van Joey. Vincent kent echter ook het woord “fun” en hier maakt hij ook zeker deel van uit.

Quaestor II is ook een niet te onderschatten rol, voor het geval Pieke een fout mocht maken. Iemand moet daar toch op letten, en wie kan dat beter dan onze charmante Brabantse Didi? Hoewel ze op het eerste oog onschuldig en te eerlijk lijkt, weet ze precies wat ze wel en wat ze vooral niet moet verkondigen aan de buitenwereld. Fit for the job dus.

Last, but certainly not least, de Assessor van Promo… Anne-Fleur! Een rasechte Utregse dame met haar eigen zalmgerecht als kookspecialiteit. Niet alleen kan ze geweldig koken, maar ze is ook erg creatief en ze is dan ook getalenteerd in het designen van posters. Een echte vakspecialist zoals wij dat noemen. Met haar in het team hebben we gegarandeerd creativiteit in huis!

Met dit team moet het helemaal goedkomen!

Commissieleden

Hinke Siebinga Praeses
Joey Michorius ab Actis I
Pieke Dormans Quaestor I
Vincent Tissingh ab Actis II
Didi Sponsolee Quaestor II
Anne Fleur Lobbezoo Assessor

2012 / 2013

Het Promoteam 2012-2013 is gekozen! De meest creatieve commissie van UP bestaat dit jaar weer uit een zestal eerste- en tweedejaars. In onze liefdevolle rood met zilvere polo’s hopen wij lang in jullie geheugen gegrift te staan! Wij zitten al bomvol leuke ideeën voor aankomend jaar, dus jullie zullen zeker van ons horen!

Onze allerbelangrijkste taak is ervoor te zorgen dat de meest gezellige studievereniging van Nederland overal en nergens herkend gaat worden. Dit bereiken wij door onze creativiteit in de vrije loop te laten op onder andere de posters die UP rijk is. Ook zullen wij een gloednieuwe UP-sticker ontwerpen! Deze mogen jullie overal op plakken, het liefst op de meest gekke plaatsen! In ieder geval moet ervoor gezorgd worden dat iedereen weet wie UP is. Verder zal er door ons een ontzettend gezellige, leuke en vooral memorabele themaborrel worden georganiseerd, waarvan we hopen dat jullie deze nooit meer zullen vergeten! Op deze borrel zal onze UP-gadget onthuld worden, waar wij heel erg ons best op gaan doen.

En dit jaar heeft het Promoteam nog een unieke taak meegekregen! Wij zijn uitverkoren om het geweldige Menège a Trois te organiseren, dus wij kunnen niet anders zeggen dan dat het een geweldig Promojaar wordt! Laten we ons daarom maar even voorstellen:

Joëlle, onze charmante praeses is een echte aanwinst. Ze weet ons binnen no time aan te sturen. In ons zeer diverse groepje is zij de lijm die ons allen bij elkaar houdt en wie onze neusjes allemaal dezelfde richting op laat wijzen. We zijn dan ook erg trots op onze praeses, vriendin en soepopwarmster Joëlle!

Onze lieve en zorgzame Charlotte vervult onze functie van  Ab Actis I, en zal ervoor zorgen dat alles wat er onder ons zessen besproken wordt goed op papier zal komen staan. Dit om te voorkomen dat we door bepaalde omstandigheden nogal eens wat afspraakjes zouden kunnen vergeten… Met haar lieve lach en pretoogjes weet ze een lach in ons midden te toveren!

Gijs, Gijsbert, Georgette, het maakt allemaal niet uit, maar deze jongeman zal de financiën van dit jaar onder controle gaan houden! Onze Questor I is uitermate goed in toneelspelen en houdt ontzettend van zingen. Wij hopen dat zijn toneel-, dans en zangkwaliteiten nog voor heel veel gezellige avondjes gaan zorgen. Maar dit gaat zeker goedkomen!

Onze lieve soccerboy viel bijna in slaap tijdens de ALV. Niet gek, na zo’n leuke practicumw – uuuhh terrorweek van het blok FA-102. Dit vergeven we hem maar al te graag, want onze assessor is niet te missen! David timmert hard aan de weg om profvoetballer te worden, en kan er (helaas!!) niet altijd bij zijn. Maar dit vergeven we hem! Als David namelijk later profvoetballer wordt, moet hij vooral zijn lieve Promoteam uit 2012-2013 niet vergeten, die hoopt dan op flinke traktaties!

Matthijs – Computer II ohnee Questor II! Tja, Matthijs is onze levende computer. Je hoeft maar een ideetje op de GroepsWhatsapp te gooien en binnen 3 seconden heb je een afbeelding met de uitgevoerde 2D-versie. Zonder deze toptechneut zouden wij dit jaar veel meer moeite hebben met het maken van onze creatieve posters! Ook is Matthijs hard nodig om onze lieve Gijs te steunen in financieel opzicht. Al met al: onmisbaar!

Onze Italiaanse & Limburgse schone weet heel wat temperament (en accent!) in onze commissie te gooien! In haar functie van ab actis II weet ze de nodige assistentie te verlenen… Altijd enthousiast heeft ze gezorgd voor onze mooie promo-polo’s. De maat is iets te rooskleurig ingeschat, maar modellenmaatje of niet, ze zijn prachtig!

Commissieleden

Joëlle Janssen Praeses
Charlotte Heemskerk ab Actis I
Gijsbert Schouten Quaestor I
Vera Weinberg ab Actis II
Matthijs van Hoogdalem Quaestor II
David Blom Assessor

2011 / 2012

Commissieleden

Leonie Bogaard Praeses
Angeline Dirkx ab Actis I
Vincent Frederiks Quaestor I
Lotte Bromberg ab Actis II
Cliff Sie Quaestor II
Rick Hendriks Assessor

2010 / 2011

De leukste commissie van dit collegejaar is eindelijk gekozen!

Door deze zes creatieve farmaceuten zullen jullie op de hoogte worden gehouden van de kei leuke U.P.- activiteiten. Dit zullen wij doen met behulp van onze bruisende posters, waar de kleuren vanaf spatten!

Alle Utrechtenaren horen natuurlijk te weten dat UP de leukste studievereniging van Utrecht is! Daarom zullen wij een spiksplinternieuwe UP-sticker ontwerpen die je hopelijk snel overal ziet opduiken op o.a. lantaarnpalen, urinoirs, je overgrootmoeders rollator maar ook op het bed van je vriend(in), voorhoofden (mits deze groot genoeg zijn) en op eventueel andere lichaamsdelen die veel bekijks trekken.

Ook organiseren wij een borrel met het gekste thema ooit, maar deze laten we voorlopig aan jullie eigen verbeelding over. Na deze prachtige inleiding is het tijd voor een voorstelronde!

De leider van de groep is Jeroen, of zoals we hem ook wel eens noemen, de praeses. Hij neemt zijn leiderschap héél erg serieus en heeft zelfs beloofd te proberen om op tijd te komen, wat tot nu toe niet altijd wilde lukken.

Onze blonde bimbo Lisanne zul je op onze vergaderingen altijd zien pennen, wat overigens niet gek is aangezien zij de trotse drager van de functie Ab actis I is.

Als Ab actis II kunnen wij met trots onze Amsterdammer Anastasia presenteren. Uitblinken zal ze niet alleen doen in het felle oranje maar ook zal deze creativiteit tot uiting komen in de posters!

Deze spontane Brabantse Lieke zal de commissie in het carnaval gaan inwijden. Ook zul je deze invloeden op de posters terugvinden. Daarnaast draagt zij de functie van quaestor II.

En nu tijd voor onze Assessor I … Endriean! De naam zegt het al; deze perfectionistische bad boy heeft zijn creativiteit vast en zeker van zijn ouders overgeërfd. Barstende van zijn fantasierijke ideeën heeft hij altijd schrijfwaar bij de hand.

Je zult ons tijdens de U.P.-activiteiten aan onze fel oranje shirtjes herkennen. Immers feloranje is niet lelijk! Wij hebben er enorm veel zin in en gaan er een heel leuk jaar van maken. Heb je nog spannende ideeën? Deel ze met ons!

 Commissieleden

Jeroen Koomen Praeses
Lisanne Manson ab Actis I
Fjodor Yousef Yengej Quaestor I
Anastasia Oudalova ab Actis II
Lieke van de Wouw Quaestor II
Endriean Prajitno Assessor

2009 / 2010

Dit jaar bestaat het Promoteam uit 6 geweldige commissieleden. Onze taak is om alle studenten actief te betrekken bij U.P. en om in Nederland de leukste studievereniging te promoten. We gaan ons uiterste best doen om prachtige posters te ontwerpen voor alle U.P.-activiteiten. Verder gaan wij natuurlijk leuke gadgets maken en organiseren wij een fantastische Promo-borrel! Het thema is uiteraard nog een grote verrassing..
Hieronder volgt een korte voorstelling van de 6 leuke commissieleden:

Herkenbaar aan haar weelderige bos blonde krullen is Eva, de Praeses, van dit spetterende promoteam. Ze heeft ons goed onder de duim en zorgt ervoor dat alle afspraken gladjes verlopen. Naast haar zakelijke verplichtingen houdt ze ook van feestjes, dus ze zorgt voor een hecht en gezellig team.

Onze eerste groepsmeeting begon al goed, want de eerste notulen werden door onze ab Actis I, Anuschka, in een hoekje van een agenda geschreven. Deze gezellige meid is een drukke bij, maar vindt altijd wel een gaatje. Ze had het zelfs zo druk dat ze door een verkeerd telefoonnummer bijna een plaats in het promoteam is misgelopen.

Dagobert Duck wenste dat hij onze Quaestor I, Michiel, in dienst had. Hij heeft zeker geen gat in zijn hand, maar toch gaat hij meerdere malen per jaar op vakantie. Hij is de rustigste van het stel, maar je kunt de droge opmerkingen vanuit zijn hoek verwachten.

Voor de nieuwste, sappigste roddels moet je bij onze ab Actis II, Nansi zijn. Deze meid heeft haar hart echt op haar tong liggen en staat garant voor de leukste uitspraken. Ze is een modefanaat en geeft veel om haar uiterlijk, dus mannen kijk je ogen uit.

Pas op bij elk feest, want je wordt zo van de vloer geveegd door Lin, Quaestor II. Hij daagt je uit voor een dance battle. Hij is herkenbaar aan zijn trouwe metgezel, z’n befaamde collectie petten. Daar kan 50 cent nog een puntje aan zuigen. Toch zal je hem niet vaak tegen komen op school, want hij is erg goed in zelfstudie.

Last but not least, onze Assessor Friso! Onze sexy superster Dik Trom laat menig meisjeshart sneller doen kloppen. Hij begon zijn carrière als mollige Dik Trom maar heeft zich ontpopt tot een gespierde, wedstrijdzwemmende meisjesverslinder. Hij is ook een harde werker en dat is te zien aan de strakke lijntjes van ons logo.

We zullen zoveel mogelijk op alle feestjes en borrels aanwezig zijn en je kunt ons herkennen aan onze spetterende shirts, grijs met felroze letters, en natuurlijk ons mooie logo!
We kijken heel erg uit naar het jaar 2010 dat volop in het teken zal staan van creatieve ideeën en mooie promoartikelen!

 Commissieleden

Eva Hoff Praeses
Anuschka Zohlandt ab Actis I
Michiel Mollevanger Quaestor I
Nansi Maliko ab Actis II
Lin Zhu Quaestor II
Friso Boer Assessor

2008 / 2009

Inmiddels hebben jullie ons waarschijnlijk allang rond zien huppelen in onze flashy rode shirtjes met gouden opdruk. Wij zijn zes enthousiaste creatievelingen die dit jaar deel uitmaken van het Promoteam. Onze taak is om ervoor te zorgen dat iedereen in het land op de hoogte is van de leukste studievereniging die Utrecht rijk is. Wij zullen jullie dit jaar bombarderen met flitsende posters, een nieuwe U.P.-sticker, en als klap op de vuurpijl een gadget die onthuld wordt op de thema-borrel! Laten we ons even aan jullie voorstellen:
De meid die deze kudde Promoceuten leidt, is onze praeses Suzan. Deze Limburgse schone zorgt voor de juiste allure in het Promoteam. De kapsones van het leiderschap zijn haar nu al naar het hoofd gestegen: met bier moet je niet aankomen, maar een wijntje gaat er altijd wel in.
Als ab Actis I hebben we Stephan. Hij zorgt dat het alcoholpercentage tijdens de vergaderingen op peil blijft.  Drankspellen zijn dan ook zijn specialiteit. Dat is, als hij zich de spelregels nog kan herinneren.
Cindy zorgt er als Quaestor I voor dat er geen rode cent overblijft. Met haar hoge stem gooit ze de flauwste grappen op tafel.  Farmacie en U.P. zijn haar lust en haar leven; ze deelt zelfs haar huis met twee farmaceuten.
Wouter vervult de rol als ab Actis II. Hij komt het best tot zijn recht met wat stroop en poedersuiker op de kop. Hij is totaal geen fan van Paul de Leeuw, maar dit jaar moet hij er misschien aan geloven…
Jelle neemt de rol van Quaestor II voor zijn rekening. Hij zorgt er altijd voor dat Stephan genoeg drinken in zijn hand heeft, en deze binnen no-time op heeft.  Hij bezoekt het liefst alle feestjes in Utrecht en gaat dan op zoek naar de grootste schandalen.
Onze Assessor Lies mag de vuile was doen. Zo zorgt zij dat iedereen genoeg eten op zijn bordje heeft. Verder brengen haar blonde haren en blauwe ogen nog wat extra charme in onze commissie. Ondanks haar onschuldige look komen van haar uit de meest spannende en onverwachte ideeën.
Deze nieuwe formule eerste- en tweedejaars studenten zal voor U.P.’s naamsbekendheid zorgen die zijn weerga niet kent. We hebben er zin in!

Suzan Gipmans Praeses
Stephan Joosten ab Actis I
Cindy Hoonhout Quaestor I
Wouter Pannekoek ab Actis II
Jelle Verwiel Quaestor II
Lies Fliervoet Assessor

2007 / 2008

Commissieleden

Chiara van Rodijnen Praeses
Krista van Steeg ab Actis I
Sander van der Straeten Quaestor I
Myrthe Doeve ab Actis II
Christaan Vos Quaestor II
Daniel Brundel Assessor

2006 / 2007

Commissieleden

Edita Pogosian Praeses
Penny Gilberts ab Actis I
Bart Pouls Quaestor I
Felicia Tjiptakusuma ab Actis II