Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Meds & Care Phamacies is op zoek naar een farmaciestudent uit de omgeving van Den Haag, die het leuk vindt om in de zomervakantie en eventueel erna te werken in een apotheek als oproepkracht.
Onze organisatie bestaat uit vier apotheken, namelijk apotheek Ypenburg, de Reef, Veenhage en de Bras. Hiervan zijn de eerste drie gevestigd in een gezondheidscentrum. Apotheek de Bras is tevens een bereidende apotheek. Alle apotheken zijn HKZ gecertificeerd en maken gebruik van Pharmacom als AIS.
Wij zijn op zoek naar studenten die die zelfstandig te werk gaan, stressbestendig zijn, een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebben, projectmatig te werk kunnen gaan en openstaan voor innovatie en veranderingen.

Afhankelijk van hoe ver je op dit moment in je studie bent, kunnen wij een takenpakket samenstellen. Je zal onder andere helpen met het opruimen van bestellingen, het vullen van de robot en ondersteuning bieden bij het verwerken van de herhaalservice. Wanneer je verder in je studie bent, behoren baliewerkzaamheden ook tot de taken.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO apotheken.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.medscare.nl

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Mail je CV met korte motivatie dan naar ons toe!

 

Contactpersoon:

Mevrouw R. Leferink, personeelsfunctionaris
Meds & Care Pharmacies
T: 015-3100082
E: r.leferink@apotheekypenburg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *