Farmaciestudent (master) gezocht voor apotheken Amstelveen-Noord

Farmaciestudent (master) gezocht voor apotheken Amstelveen-Noord

Wil jij werken binnen een dynamisch en vooruitstrevend samenwerkingsverband van vier zelfstandige apotheken in Amstelveen-Noord? Dan zoeken wij jou.
 
Wie zijn wij?
De vier zelfstandige apotheken hebben als voornaamste verzorgingsgebied Amstelveen-Noord. Twee van de vier apotheken zijn ondergebracht in een gezondheidscentrum, de andere twee zijn ‘stand alone’. Het apotheekteam bestaat uit meer dan 25 collega’s (assistenten, apothekers, medewerkers en bezorgers).
 
Waarom zoeken we jou?
Momenteel zijn wij bezig om de farmaceutische patiëntenzorg nog beter te organiseren. Dat betekent dat we jouw inzet kunnen gebruiken, onder meer op de werkvloer, maar ook voor diverse projecten (bv. voorbereiding medicatiebeoordelingen, verbeterprocessen in de apotheek, uitbreiding proactieve herhaalservice).
 
Wie zoeken wij?
Ben jij een farmaciestudent in de masterfase, ben je leergierig en wil je ervaring opdoen in de openbare farmacie, neem dan contact met ons op. Je bent beschikbaar in de zomervakantie, maar mogelijk ook na die tijd, afhankelijk van jouw rooster en de gevraagde werkzaamheden in de apotheken.
 
Interesse?
Heb je interesse of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Kenny van Deventer (via apotheker@rembrandt-apotheek.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *