Transmurale Meander Apotheek in Amersfoort zoekt masterstudent Farmacie

Transmurale Meander Apotheek in Amersfoort zoekt masterstudent Farmacie

Interessante vacature Transmurale Meander Apotheek (TMA)

Wil jij leerzame werkervaring opdoen? En heb jij cursus FA-MA102 Farmacotherapie en de skill balietoets behaald? Lees dan snel verder!

Ter versterking van het team zoekt TMA een enthousiaste farmaciestudent. Meander Apotheek is een poliklinische apotheek, waarin specialistische farmaceutische zorg aan verschillende patiënt(groep)en wordt geleverd. Denk onder andere aan orale oncolytica voor oncologie- en hematologiepatiënten. De apotheek is geopend op werkdagen van 08:00 tot 17:30 uur. Het jonge en ambitieuze apotheekteam bestaat uit vier apothekers, een teammanager, vijftien assistenten, een financieel medewerker, een logistiek medewerker, enkele farmaciestudenten en stagiaires.

De functie is per direct beschikbaar. Met name het voeren van baliegesprekken behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Het leveren van ontslagmedicatie is ook mogelijk. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je goede communicatieve vaardigheden hebt, flexibel inzetbaar bent en de patiënt centraal stelt. Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met Hazel Hummels (apotheker) per telefoon (033-8504824) of per e-mail (HH.Hummels@meandermc.nl).

Meander Apotheek (Meander Medisch Centrum)

Maatweg 3

3813TZ Amersfoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *