Maastricht UMC zoekt apotheker en/of ziekenhuisapotheker

Maastricht UMC zoekt apotheker en/of ziekenhuisapotheker

Apotheker en/of ziekenhuisapotheker

Geplaatst op:              09-05-2019
Reageren tot:              24-05-2019
Beroepsgroep:            Paramedisch
Vacaturenummer:     v19.0183

Omschrijving afdeling:

De afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie levert specialistische farmaceutische zorg aan de patiënten van het Maastricht UMC+. Vanuit de moderne goed geoutilleerde apotheek geeft een team van enthousiaste medewerkers vorm aan de zorgpaden die onze patiënten doorlopen in het ziekenhuis, op de polikliniek en thuis. In samenhang met patiëntenzorg hebben de twee andere kerntaken van het Maastricht UMC+, onderzoek en onderwijs, een belangrijke plek binnen ons werk. Onze staf publiceert jaarlijks rond de 60 wetenschappelijke artikelen op het gebied van farmaco-epidemiologie, klinische farmacologie en medicatieveiligheid. We leiden ziekenhuisapothekers en klinisch farmacologen op.

Met de afdeling Apotheek van het Radboudumc vormen we het Academisch Centrum voor Specialistische Farmaceutische Zorg. Binnen dit centrum wordt op vele vlakken samengewerkt om de kwaliteit en doelmatigheid van zorg en dienstverlening te vergroten.

Medicatieveiligheid, continue verbeteren en het creëren van klantwaarde zijn onze leidende principes.

Functieomschrijving:

We zijn op zoek naar een apotheker en/of ziekenhuisapotheker die een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van specialistische farmaceutische zorg, klinisch en poliklinisch., vanwege tijdelijk vervanging van één van onze ziekenhuisapothekers en tijdelijke versterking van ons team vanwege een aantal grote projecten. In samenwerking met de andere zorgverleners is de apotheek bezig om de specialistische farmaceutische zorg te vernieuwen, in een programma onder de noemer Medicatieproces op Maat. Afhankelijk van je interesse en ervaring kan reguliere patiëntenzorg onderwijs of een bijdrage aan één van de projecten deel uitmaken van je takenpakket. Voor een net afgestudeerde ziekenhuisapotheker een uitgelezen kans om meer ervaring op te doen in een inspirerende apotheek van het ziekenhuis, voor een startend apotheker een uitstekende basis om op termijn de stap naar de opleiding tot ziekenhuisapotheker te maken. Wil je ons helpen onze doelen te verwezenlijken en tegelijk jezelf verder ontwikkelen in een innovatieve omgeving? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren.

Functievereisten:

De nieuwe collega is een gemotiveerde en betrokken apotheker met de ambitie om binnen een academisch ziekenhuis specialistische farmaceutische patiëntenzorg te verlenen. De functie-eisen zijn:

  • (ziekenhuis)Apotheker
  • Communicatief en klantgericht
  • Analytisch en procesmatig inzicht
  • Klant- en resultaatgericht
  • Enthousiast en betrokken

Voor deze functie geldt dat je voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Aanstelling:

Het betreft een tijdelijk aanstelling van 1 jaar voor gemiddeld 32-36 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc. Bij goed en volledig functioneren kan verlenging met een jaar plaatsvinden. Er wordt van je verwacht dat je deelneemt in de onregelmatigheidsdiensten tijdens avond-, weekenduren en feestdagen.

Arbeidsvoorwaarden:

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing. Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning

Salaris:

Afhankelijk van opleiding en ervaring zal er een passend salarisaanbod worden gedaan conform de Cao umc.

Inlichtingen:

Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met Werving & Selectie. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: solliciteren.wervingselectie@mumc.nl
Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl.
Wij verzoeken u, vóór 24-05-2019, digitaal te solliciteren via deze website.
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *