Apotheek Synergia te Amsterdam zoekt tweede apotheker

Apotheek Synergia te Amsterdam zoekt tweede apotheker

Apothekers opgelet (vooral als je binnenkort afstudeert en op zoek bent naar een opleidingsplek): Mijn collega’s Natasja Hilgeman, Brian Lee en ik, Tanja Menckeberg, (https://www.linkedin.com/in/tanja-menckeberg-05768615/) zoeken een collega die ons ondersteunt bij het dagelijkse werk op de werkvloer en het optimaliseren van onze medicatiebegeleiding samen met de zorgverleners zoals huisartsen, psychiaters, specialisten ouderengeneeskunde met wie wij nauw samenwerken in de wijk. Door de aard van onze populatie is de inbreng van een apotheker op farmacotherapie en kwaliteit gewenst naast ons team van apothekersassistenten dat wij grotendeels zelf hebben opgeleid. Hiervoor zoeken we naast onze tweede apotheker Natasja Hilgeman nog een tweede apotheker. Bij interesse of vragen: mail ons op info@apotheeksynergia.nl Ik geef graag nadere toelichting. De volledige vacaturetekst lees je hieronder:

Apotheek Synergia zoekt een enthousiaste collega, die graag de patiënt goed helpt en geniet van patiëntcontact, die weet van aanpakken, in de functie van tweede apotheker. Bij voorkeur werk je 28-38 uur. Werkervaring (door bijvoorbeeld tijdens de masteropleiding in een apotheek, net zoals wij alledrie, gewerkt te hebben) is een pré. Opleiding is afhankelijk van kennis en ervaring mogelijk.

Apotheek Synergia is gevestigd in Gezondheidscentrum Pampuslaan. Apothekers Brian Lee en Tanja Menckeberg hebben de apotheek en het gezondheidscentrum met de huisartsen gestart in 2009. We werken nauw samen met o.a. deze huisartsen van de SAG in het gezondheidscentrum en andere zorgverleners in de wijk.

Wij kennen onze patiënten bij naam en zij ons.

Bij voorkeur heb je reeds werkervaring (tijdens de studie opgedaan) en heb je ervaring met Pharmacom

We zoeken een collega die met ons mee wil werken aan het verbeteren van de farmaceutische patiënten zorg. Daarbij ondersteun je:

in de dagelijkse receptgang en -controle;
bij het optimaliseren van farmacotherapie door medicatiebeoordelingen en MFB’s;
lever je een bijdrage aan kwaliteitsborging en onderhoud kwaliteitssysteem;
aan het aansturen van het apotheekteam.

Je bent een apotheker in hart en nieren. Je bent gericht op kwaliteit en laat graag zien wat je als apotheker kunt toevoegen aan de zorg voor de patiënt.
Je hebt hart voor de patiënt en geniet van contact met en het helpen van de patiënt.
Je neemt initiatief als er aangepakt moet worden, bent stressbestendig en flexibel;
Je kunt goed aangeven wat je van collega’s in de apotheek en collega zorgverleners verwacht en wat je voor ze kunt betekenen;
Je kunt resultaatverantwoordelijk werken

Wil je solliciteren, stuur dan jouw CV en brief met motivatie waarin vermelding van (werk)ervaring in dagelijkse receptgang, receptcontrole, medicatiebeoordelingen en/of kwaliteitssysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *