Werken in de sfeer van Amsterdam? Spreekt samenwerking met andere collega’s je aan? Altijd al de beste farmaceutisch zorg willen leveren samen met jouw collega’s? Met elkaar sparren om een nog betere farmaceutische zorg aan onze patiënten te kunnen leveren?
Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor ons cluster in Amsterdam zijn op zoek naar een enthousiaste

Tweede- of registratie apotheker (24-40 uur)

De functie
Ons cluster bestaat uit vier apotheken die intensief met elkaar samenwerken. Tot dit cluster behoren de apotheken: Loevestein, Groenelaan, Beethoven en Zwaansvliet. Deze vier Boots apotheken
bevinden zich op korte afstand van elkaar in Amsterdam Zuid en Amstelveen. Samen richten we ons het pro actief herhalen van chronische medicatie, zijn we actief met het aanbieden van onze baxter
service en streven we een optimale farmaceutische zorg na door in gesprek te gaan met onze patiënten over hun medicatie gebruik. Boots apotheek Groenelaan is gespecialiseerd in het verzorgen van de medicatie die afgeleverd wordt in een medicatierol. Dit verzorgen zij voor de Boots collega’s binnen het cluster. Boots apotheek Zwaansvliet bevindt zich in een prachtig nieuw gezondheidscentrum met een heel scala aan zorgverleners. Binnen het centrum wordt nauw samengewerkt met deze voorschrijvers. In het mooie winkelcentrum van het Gelderlandplein vind je Boots apotheek Loevestein met extra aandacht voor de retail. Apotheek Beethoven bevindt zich in
het oude Amsterdam Zuid. Alle bovengenoemde activiteiten zoals baxter, retail en natuurlijk alle dagelijkse farmaceutische zorg vind je terug op deze locatie. Met elkaar blijven we zorgen voor een
hoogwaardige kwaliteit van farmaceutische dienstverlening voor onze patiënten! Kortom een dynamische en uitdagende werkomgeving waar genoeg mogelijkheden zijn om jouw interesses en talenten de kans te geven om zich verder te ontwikkelen.

Als tweede/registratie apotheker ben je samen met jouw vaste beherend apotheker verantwoordelijk voor ondersteuning van de apotheek binnen het cluster, voor het realiseren van deze farmaceutische zorg en adequate bedrijfsvoering zodanig dat aan de wettelijke bepalingen wordt voldaan en de gewenste bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen wordt geleverd. Hierin is je rol als zorgverlener het meest belangrijkste.
Daarnaast bestaan je dagelijkse werkzaamheden uit:

  • Controle en toezicht van dagelijkse receptafhandeling
  • Coaching en begeleiding van jouw apotheekteam
  • Contacten onderhouden met cliënten, artsen en andere ketenpartners.
  • Onderhouden van het kwaliteitssysteem

Een apotheek en cluster van enthousiaste collega’s waar jij jouw kennis en talenten goed kunt inzetten en verder kan ontwikkelen.

Boots
Boots is een formule die Health en Beauty combineert. Het gaat niet alleen om medicatie en retail, maar om de totale gezondheid van de cliënt. Boots is vernieuwend, maar tegelijkertijd blijven alle traditionele apotheektaken gewaarborgd. We onderscheiden ons door onze vooruitstrevende benadering van patiënten en de goede zorg die we bieden. De klant staat bij Boots altijd voorop.
Onze medewerkers zijn hierbij de belangrijkste schakel.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar een kandidaat met passie voor het vak van apotheker en initiatiefrijk is, verantwoordelijkheid neemt en klantgericht is ingesteld. Een positieve werkhouding en duidelijke communicatie zijn vanzelfsprekend voor je. Je houdt ervan om samen te werken met je collega apotheker(s), de medewerkers en voorschrijvers. Met elkaar werk je naar optimale farmaceutische zorg voor onze patiënten. Je bent een echte people manager en ziet het als een uitdaging om de apotheek excellent te laten presteren.  Je weet van aanpakken en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Daarnaast beschik je over:
– Een afgeronde WO opleiding richting Farmacie;
– Goede leidinggevende capaciteiten, waardoor je het team kan inspireren en mee kan krijgen in de ontwikkelingen;
– Actuele kennis van relevante wet- en regelgeving;

Wat krijg je ervoor terug?
Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jouw kennis en talenten goed kunt laten zien en waar genoeg kansen zijn om dit verder te ontwikkelen. Je ontvangt waardering voor je werk en een salaris conform salaristabel van Boots Nederland B.V. plus prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op leiderschap en
ondernemingsvaardigheden. Doordat je onderdeel bent van een apotheekketen is er nauw contact met collega apothekers. Zowel binnen je cluster als landelijk. Hierdoor trekken we veel gezamenlijk op in de implementatie van projecten en best practices.

Wist je al dat Boots nummer één is in het nascholen van onze medewerkers? Boots biedt iedere medewerker de kans om nascholing te volgen op het gebied waar jouw eigen interesse ligt. Kortom genoeg mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen bij Boots.

Voordelen werken bij Boots;
 Gevarieerd takenpakket
 Permanente nascholing
 Uitgebreid inwerkprogramma
 Loopbaanmogelijkheden binnen Boots
 Korting op collectieve zorgverzekering en aanvullende financiële kortingen
 Reiskostenvergoeding
 Mogelijkheid tot parttime werken: goede werk-/privébalans
 Duurzame werkgever
 En dan natuurlijk de juiste beloning

Geïnteresseerd?
Ben jij op zoek naar een uitdagende nieuwe werkomgeving?
Voor meer informatie kun je terecht bij Annet Brinkman (Clustermanager) op telefoonnummer 06-21960950