Heee mede-U.P.’ers,

Gelukkig, eindelijk is de tentamenperiode weer achter de rug! Hopelijk is het allemaal goed gegaan bij jullie! Nu staat er weer een nieuw blok op ons te wachten, met gelukkig weer nieuwe U.P. activiteiten. Zo blijft de afwisseling tussen het studeren en het studentenleven toch in balans! Met in het vooruitzicht weer een gezellig borrel, gecombineerd met het cohort-borreluurtje voor de tweedejaarsstudenten, een super interessante excursie bij Ace Pharmaceuticals, een lunch lecture en de tweede ALV van dit collegejaar! Hier worden de nieuwe diescommissie, almanakcommissie en ook een deel van de lustrumcommissie aangesteld! Zijn jullie ook zo benieuwd naar wie er ingehamerd gaan worden? Maar vergeet vooral de notulen van de vorige ALV niet door te lezen, anders is het een nogal lange zit ;)

Oh en nog één ding; vergeet vooral niet dat Valentijnsdag eraan komt! Laat de liefde spreken en stuur een roos naar die ene persoon!

Dan rest ons niets anders jullie nog veel succes te wensen met het nieuwe blok en ontzettend veel plezier op de komende activiteiten!

Liefs,

De Studiecommissie 2022-2023