Lieve U.P.-ers,

Nieuwe site, dus ook tijd voor een nieuwe StuCo-actueel! Wat een leuke dingen hebben we de laatste tijd weer met U.P. gedaan. Ik denk dat we allemaal wel kunnen stellen dat het hoogtepunt het almanakonthullingsfeest was. Hoewel de opkomst van onze commissie een beetje tegenviel, maakte dat de gezelligheid er niet minder op! Wel hebben we ondertussen allemaal een beetje haat aan die dobbelstenen in onze biertjes…

Als we kijken naar de komende U.P.-activiteiten, zien we dat er een cohort-borreluurtje voor de masterstudenten op de planning staat, gecombineerd met de KB-onthullingsborrel! Spannend!!! Wie denken jullie dat het kandidaatsbestuur wordt? Verder staan op de planning de workshop grenzeloos koken, reünistendag en de masteractiviteit. We hopen jullie hier natuurlijk te zien!

Oh en om jullie een beetje te stimuleren om de StuCo-actueel te lezen, laten we een wedstrijdje beginnen. Wie op de eerstvolgende U.P.-borrel (KB-onthullingsborrel) de meeste foto’s maakt met ons als StuCo, staat een verrassinkje te wachten! ;)

Liefs,

De Studiecommissie 2022-2023