Hallo lieve UP’ers,

De laatste maand van dit collegejaar is alweer begonnen. Nog even volhouden met de laatste tentamens en deadlines, en dan is het zomervakantie. Hopelijk heeft iedereen een leuk jaar gehad en hebben alle eerstejaars hun BSA gehaald.

Afgelopen maand vond de laatste activiteit van deze StuCo plaats, namelijk het middagsymposium. Deze had het thema ‘Early Life Exposure’. We hopen dat iedereen hier erg van genoten heeft en veel van heeft geleerd.

Juni heeft weer een druk programma op de agenda staan. Maandag 3 juni zal de interdisciplinaire lezing met S.V. Hygieia plaatsvinden waar we meer zullen leren over humane en dierlijke medicijnontwikkeling. Op 5 juni zal de Kookcie een pasta workshop organiseren. Mocht je naar Italië op vakantie gaan deze zomer, moet je deze dus zeker niet missen.

Op 12 juni zal de Wissel-ALV plaatsvinden. Het huidige bestuur zal dan plaats maken voor het KB, die zich dan officieel bestuur mogen gaan noemen. Ook deze StuCo zal dan plaats maken voor de StuCo ’24/’25. We zullen het erg missen om voor jullie deze StuCo Actueels te mogen schrijven, maar geloven helemaal dat de nieuwe StuCo dit goed zal oppakken.

Na de ALV, zal de EFC de boel overnemen voor het EFC-wisselfeest. Op 17 juni zal de laatste maandelijkse borrel van het collegejaar plaatsvinden en de maand zal worden afgesloten met het S&G Eindejaarsweekend. Vergeet vooral niet je hiervoor aan te melden, want het wordt weer een weekend voor gezelligheid.

Succes met de laatste loodjes allemaal! Dit was de laatste StuCo Actueel van dit jaar. Hopelijk hebben jullie ervan genoten.

Liefs,
De Studiecommissie 2023-2024