Ben jij een (bijna afgestudeerde) apotheker met affiniteit voor openbare farmacie en 24-38 uur per week beschikbaar? Dan zoeken wij jou!

Apotheek Beek en Donk is een moderne, zelfstandige openbare apotheek in het gezellige Brabantse dorp Beek en Donk (gelegen tussen ’s-Hertogenbosch en Eindhoven). We bevinden ons in een groot gezondheidscentrum en werken nauw samen met o.a. huisartsen en apotheken in alle 4 kernen van gemeente Laarbeek. Wij stellen de klant centraal, hebben daardoor tevreden klanten, en zijn actief met online farmacie (voor onze eigen klanten).

Je komt te werken in een apotheek die met de tijd meegaat en van alle gemakken is voorzien. Elektronische koppeling met de voorschrijvers, papierloos werken, werken met een gecertificeerd kwaliteitssysteem, servilocker, pro-actieve herhaalservice, track&trace systeem, central filling, distributie van medicijnrollen, aannemen en verwerken van de herhaallijnen van de huisartsen en bestellen van medicatie via onze website en app zijn voorbeelden van onze werkwijze. Tevens ben je dagelijks farmaceutisch inhoudelijk bezig, wordt je gezien als medebehandelaar, voer je medicatiebeoordelingen uit en handel je MFB’s af.

We bieden je een leuke baan (eventueel in opleiding tot openbare apotheker specialist) en arbeidsvoorwaarden conform CAO Apothekers in Dienstverband. Wil je onderdeel maken van een fijn team a 12 apotheekmedewerkers en lid zijn van ons managementteam? Dan horen we graag van je.

Bel of stuur een e-mail naar jdzafic@apotheekbeekendonk.nl t.a.v. Jasminka Dzafic (2e contactpersoon: Chantal de Bree). Neem ook een kijkje op onze website www.apotheekbeekendonk.nl voor een eerste indruk van de apotheek.