Wil je de opleiding tot openbaar apotheker volgen in een fijne en efficiënte apotheek? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die zich wil ontwikkelen als openbaar apotheker.

Apotheken Waalre (net onder Eindhoven) is een zelfstandige, vooruitstrevende en efficiënt ingerichte organisatie opererend vanuit twee locaties: Aalst-Waalre en Waalre-dorp. Het ervaren apotheekteam weet van aanpakken en denkt mee in de werkprocessen. Beide locaties bevinden zich in een modern gezondheidscentrum waar de lijntjes met de andere zorgverleners kort zijn. De samenwerking met de huisartsen verloopt erg prettig en laagdrempelig en de klanttevredenheid is hoog.

Samen met de beherend apotheker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in de apotheek. Daarnaast voer je medicatiebeoordelingen uit, beantwoord je verdiepende vragen van de huisartsen, heb je een bijdrage aan het kwaliteitssysteem en werkprocessen. Ook is er dus ruimte om de opleiding tot openbaar apotheker te volgen. Er is veel vrijheid om samen met onze jonge, gemotiveerde collega-apothekers en farmaceutisch manager de apotheken zo optimaal mogelijk in te richten en beleid te voeren waar je achter staat.

Kortom, een uitdagende werkplek met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een superleuk team.  Tevens is er aansluiting bij TOP programma Mosadex, waarbij ondernemerskwaliteiten als aanvulling op registratie programma worden ondersteund en is netwerk beschikbaar.

Meer informatie of geïnteresseerd? We maken graag tijd voor een leuk gesprek. Neem contact op met Vreneli Boerlage (06-20807138) of stuur een motivatie met CV naar boerlage@apothekenwaalre.nl.