2022

Als de introductiecommissie van 2021/2022 hebben wij ontzettend veel zin om een onvergetelijke introductieweek neer te zetten!

Imme is dit jaar onze praeses.  Zij zal de orde op zaken stellen en met ijzeren discipline, vaak toegepast in de sportschool, het introductiekamp in goede banen leiden.

Fenna zal de rol van ab actis vervullen. Met een keeltje als een nachtegaal zingt zij dit jaar de IC de sterren in de hemel toe. Door haar 21 jaar is zij zowel de oudste als verantwoordelijkste in de commissie.

Onze quaestor is Jesper. Met zijn voorliefde voor shotjes Goldstrike, is het goud van de commissie bij hem in goede handen. Ook zorgt hij ervoor als oud EFC-lid dat elke vergadering een feestje wordt.

De rol van assessor I wordt vervuld door Jelte. Door als eerste zijn bak volledig te trekken, heeft hij de plek van eerste assessor weten te bemachtigen. De Urker doet in zijn vrije tijd niet mee aan de activiteiten van zijn dorpsgenoten en is netjes gevaccineerd.

Onze assessor II is Carlijn. Zij mag dan wel de jongste van de commissie zijn maar doet voor niemand onder en zij zal gegarandeerd met top ideeën komen voor de introweek!

En last but not least, assessor III: Tycho. Bij onze halve Zweed zit farmacie goed in het bloed; hij zorgt ervoor dat er drie generaties van zijn familie farmacie gestudeerd hebben. Hij mag alleen nog even aan zijn adt-skills werken.

Wij gaan alles op alles zetten om een fantastisch kamp te organiseren!

20

Commissieleden

Imme Bogaards praeses
Fenna Bieze ab actis
Jesper Schuurmans quaestor
Jelte Kramer assessor I
Carlijn Ottevanger assessor II
Tycho Feberwee assessor III

2021

Hoi! Wij zijn de IC van 2020/2021 en wij gaan ervoor strijden om voor 2021 een onvergetelijke introductie week te organiseren!

Onze praeses is Leroy, die met kop en schouders boven iedereen uittorent. In zijn vrije tijd roeit hij bij Triton en hij neemt zijn ervaring uit de EFC mee om de introductieweek (en alle commissievergaderingen) tot een feestje te maken.

Ab actis Juliette. Na vorig jaar ab actis II van Leroy in de EFC te zijn geweest, is ze nu een trede op de ladder gestegen. Met haar 22 jaar is ze de oudste maar zeker niet de verstandigste van de commissie.

En dan onze quaestor, Pepijn. Hij zal nooit een anytimer afslaan. Om al die pilsjes dan weer te compenseren is hij vaak in de sportschool of op het voetbalveld te vinden.  Als quaestor van deze commissie zal hij er op toezien dat alle legendarische plannen wel binnen budget blijven.

Onze geweldige assessoren hebben allemaal nog geen UP-introductie kamp meegemaakt, waardoor zij extra enthousiast en met een frisse blik uitkijken naar volgend jaar!

Daan is onze assessor I, een functie waar hij hard voor gewerkt heeft. Als derde generatie farmaceut is hij dit jaar enthousiast gestart. Minstens zo enthousiast is hij om volgend jaar wel mee op kamp te mogen gaan!

Cylia is onze assessor II. Afkomstig uit het kei leuke, keigezellige Brabant. Ze deelt graag haar lekkere technosetjes en is vaak in de keuken te vinden!

Isolde is assessor III. Ze is eerstejaarsstudente Farmacie nadat ze 1,5 jaar in Missisippi op hoog niveau getennist heeft. Met haar voorliefde voor muziek en gezelligheid is de rol van assessor III haar dan ook op de buik geschreven.

Commissieleden

Leroy Roscher praeses
Juliëtte Duyx ab actis
Pepijn Koele quaestor
Daan Guchelaar assessor I
Cylia Zhang assessor II
Isolde de Jong assessor III

2020

Met een groep van 6 enthousiaste studenten gaan wij ons best doen een geweldige introductieweek voor de aankomende eerstejaars neer te zetten.

Lyan is onze gedreven praeses. Met haar Texelse vrolijkheid houdt ze iedereen erbij. Vastberaden roeit ze ons naar een mooie introductieweek.

Rosan zal dit jaar de taken van de ab actis op zich nemen, alhoewel de naam ab braktis deze kersverse Veritijn soms beter past. Brak of niet deze meid barst van de energie en goede ideeën.

Tiemen is onze man van het geld. Na een jaar praeses van Lyan te zijn geweest, moet hij er soms even aan wennen dat de rollen nu omgedraaid zijn. Wie is hier nou de P?

Sophie gaat de rol van assessor I vervullen. Door als eerste haar rietadt te voltooien dronk zij zich naar de eerste assessor fucntie. Als enige CPS’er zal zij er zeker voor zorgen dat de introductie voor zowel CPS als Farmacie een top week wordt.

Assessor II is Fabien. Als zoon van commissaris bier is hij al zijn hele leven een ware U.P.-er. Mocht u na een avondje jlo gezelschap zoeken dat met u mee naar huis wilt fietsen? Fabien doet dit met alle liefde of het nou voor de gezelligheid is of omdat u zelf de weg naar huis niet meer kan vinden.

Koen is onze assessor III. Hij vindt zichzelf zo nu en dan een beetje awkard, maar dat valt gelukkig reuze mee. Elke dag reist deze strijder in totaal 4 uur om zijn kwaliteiten in Utrecht te laten zien.

Commissieleden

Lyan Betsema praeses
Rosan Menalda ab actis
Tiemen Snels quaestor
Sophie Pelk assessor I
Fabien van der Kuy assessor II
Koen van der Zwaluw assessor III

2019

Willem Alexander: Dit wordt het beste introkamp ooit

 Donald Trump: It’s gonna be HUGEEEE

 Morgan Freeman: It’s gonna change my perception on life

Net zoals deze uitermate pientere mannen heeft de Introductiecommissie van 2018/2019 onwijs veel zin in het aankomend introkamp. Ons team van super enthousiaste studenten gaat dit jaar onwijs hun best doen om een introkamp om nooit te vergeten neer te zetten.

Dit zal gebeuren onder supervisie van Rhys. Hij zal dit jaar de functie van praeses op zich nemen. De leiding nemen en knopen doorhakken doet ie maar al te graag, zeker wanneer het gaat om avond eten en er voor de zoveelste keer een Mexicaans gerecht op tafel staat.

Ons contact met de buitenwereld wordt verzorgd door onze super gezellige Anne. Met haar ervaring binnen CPS is het voor haar op het lijf geschreven om voor zowel de studie Farmacie als CPS een denderend introkamp neer ze zetten.

Roos heeft ook zeker een belangrijke taak binnen de commissie. Wanneer iedereen aan het brainstormen is over geweldige ideeën, is het aan haar de taak om te kijken of dit ook financieel haalbaar is. Dit geldt vooral voor haar eigen creatieve invallen.

Zoals in het Farmacielied verwezen wordt naar de zogenaamde: “Dragers van de Farmacie”, zijn de assessoren de onmisbare dragers van de introcommissie.

Casper is onze laatste aanwinst. Gelukkig zijn zijn ideeën voor het introkamp niet zo ingewikkeld als zijn achternaam (Pachocki, spreekt uit als pagotski met een zachte G) Als student CPS zal hij evenals Anne er voor zorgen dat introkamp voor beide studies even leuk wordt.

De taak van assessor 2 is ingenomen door onze veteraan Melchior. Met maar liefst twee keer een introkamp als eerstejaars te hebben meegemaakt weet hij precies hoe een introkamp in elkaar zit. Dit maakt hem een waardevolle aanvulling voor het team.

Last but zeker niet least is Kyra. Deze gezellige sfeermaker mag dan wel de jongste zijn maar staat daarom ook zeer dicht bij de verse studenten. Met haar liefde voor uitgaan zal ze er zeker voor zorgen dat het een goed feestje wordt.

Commissieleden

Rhys Landaal praeses
Anne van de Loo ab actis
Roos Enterman quaestor
Casper Pachocki assessor I
Melchior den Besten assessor II
Kyra Kouthoofd assessor III

2018

Hi lieve mensen,

Wij zijn de Introductiecommissie 2018 en gaan een jaar hard werken om een heel leuk, maar vooral gezellige Introductieweek neer te zetten.

Chantal is dit jaar onze praeses. Geboren en getogen in het dorp waar Bavaria wordt gebrouwen, is ze nog steeds bezig het atten onder de knie te krijgen. Met haar hese stem door al het feesten, gaat ze toch boven de rest proberen uit te komen.

Onze ab actis Nikki en muzikale Veritijn komt uit Sassenheim. Dat ligt niet in Duitsland, maar gewoon in ons eigen kikkerlandje bij Leiden in de buurt. Sporten heeft ze nooit lang volgehouden, liever pakt ze een paar pilsjes op de scouting.

Luuk is de quaestor. Hij is constant blut, dus deze functie is hem op het lijf geschreven. Terwijl hij leert omgaan met geld, speelt hij nog wat potjes voetbal, alleen zuipt hij meer biertjes dan dat hij meters loopt.

Verder hebben we nog drie geweldige assessoren. Glenn is assessor I en erg trots op deze functie, wat hij de andere assessoren nog vaak duidelijk maakt. De rest van de commissie moet nog even oefenen om van hem te winnen met adten, aangezien bier drinken zijn favoriete hobby is.

Daniël, onze assessor II, is afkomstig uit een plaatsje in the middle of nowhere in Brabant. Tijdens zijn eigen introweek aangereden door bus 28, is hij inmiddels gewend aan het drukke verkeer van Utrecht. Naast feesten heeft hij niet zoveel hobby’s. Wat goed uitkomt, zodat hij veel klusjes kan doen voor de commissie.

Wij zijn er klaar voor om samen een mooie Introductieweek neer te zetten!

Commissieleden

Chantal van der Vegt praeses
Nikki Kerssemakers ab actis
Luuk van Esveld quaestor
Glenn Maar assessor I
Daniël Vergoossen assessor II

2017

Hey lieve mensen!

Wij zijn de introductiecommissie van 2016-2017 en wij hopen er met z’n zessen een hele mooie eerste week voor de eerstejaars van te maken.

Janneke is praeses en derdejaars farmacie student. Zij hoopt met haar jarenlange ervaring op introkamp een weerzinwekkende introductie neer te zetten.

Pleun is een tweedejaars CPS students. Zij zal als ab actis met haar liefdevolle karakter gaan over de communicatie van onze commissie. Met haar Brabantse gezelligheid is zij dan ook het sociale bloemetje van ons zessen.

Sjoerd, tweedejaars farmacie student, zal het geld van de commissie beheren. Deze echte sportieveling heeft bewezen goed te weten waar hij zijn credits op moet inzetten als het aankomt op lastige en stressvolle situaties. Daarom hebben wij er met z’n alle het volste vertrouwen in dat hij dit jaar goed op de goudpot zal letten.

Dan de eerstejaars! Cyriel is CPS student en heeft het hardst gestreden bij het functiestrijd. Hij mag zich dan ook assessor I van onze commissie noemen. Met zijn snelheid, hij rent namelijk zo tweehonderd traptreden op, zal hij ook flink gaan hollen voor de eerstejaars van 2017.

Marleen studeert farmacie.  Dankzij haar creativiteit is zij assessor II geworden. Zij heeft ons ervan weten te overtuigen dat het weer in Nederland prima is zoals het is en dat hier niks aan moet veranderen. Nou, als zelfs dat haar lukt, kan zij alles!

Last, but definetely not least, is Eline. Zij studeert ook farmacie. Met haar lieve glimlach zijn wij allemaal voor haar gevallen. Helaas heeft haar dat niet geholpen bij de functiestrijd en is zij assessor III geworden. Wel zijn wij erachter gekomen dat zij heel zorgzaam is. Zij wist namelijk tot het eind haar ei als enige te beschermen. Die zorgzaamheid zal zij ook zeker gaan uitstralen naar de eerstejaars van 2017.

Zoals nu wel duidelijk is bezitten wij alle kwaliteiten die nodig zijn om een onvergetelijk kamp neer te zetten, en dat gaan we dan ook zeker doen. Wij hebben er zin in, jullie hopelijk ook!

Commissieleden

Janneke Lassche praeses
Pleun Schwerzel ab actis
Sjoerd Garssen quaestor
Cyriel Huijer assessor I
Marleen Joustra assessor II
Eline Tielen assessor III

2016

Commissieleden

Marlies Plomp praeses
Daphne Maas ab actis
Vince Maar quaestor
Ramy Helal assessor I
Vera Bastiaansen assessor II
Trevor Mulder assessor III

2015

Commissieleden

Martijn Braakhuis praeses
Simone Kremer ab actis
Merijn de Vries quaestor
Eline Giraud assessor I
Naut Duin assessor II
Yasmine El Azhar assessor III

2014

Commissieleden

Lonieke Timmerhuis praeses
Meye Bloothooft ab actis
Kay Wagelaar quaestor
Maurice Stefens assessor I
Rineke Gordijn assessor II
Danny den Hamer assessor III

2013

Commissieleden

Diederik van Lieshout praeses
Marion Rook ab actis
Pedram Hassanpour quaestor
Lonieke Timmerhuis assessor I
Kay Wagelaar assessor II
Meye Bloothooft assessor III

2012

Commissieleden

Ilona Can praeses
Eveline van Leeuwen ab actis
Chris Prins quaestor
Lars Verkleij assessor I
Miriam Nieto Solis assessor II
Diederik van Lieshout assessor III

2011

Commissieleden

Thijs Balk praeses
Tessa Jaspers ab actis
Gideon van den Kieboom quaestor
Maxine Boelen assessor I
William Sohier assessor II
Judith Heutz assessor III

2010

Commissieleden

Marlijn Floor praeses
Emily Dowdalls ab actis
Jelle Verwiel quaestor
Gideon van den Kieboom assessor I
Thijs Balk assessor II
Tessa Jaspers assessor III

2009

Commissieleden

Linda Henricks praeses
Marlijn Floor ab actis
Jeroen Roosendaal quaestor
Thomas Kempen assessor I
Evelien Baltissen assessor II
Ewout Sam assessor III

2008

Commissieleden

Joyce Lammering praeses
Imelde Kwee ab actis
Johan Cnossen quaestor
Linda Henricks assessor I
Paul Besseling assessor II
Jeroen Roosendaal assessor III

2007

Commissieleden

Cyriel Verkroost praeses
Karlijn Dings ab actis
Johan Cnossen quaestor
Imelda Kwee assessor I
Joyce Lammering assessor II
Aron Kharbanda assessor III