U.P. kent vele verschillende commissies die allen bestaan uit enthousiaste, actieve leden. Bijna alle commissies hebben leden uit verschillende jaarlagen, dit bevordert de integratie tussen, en geeft een goede afspiegeling van de verschillende jaren. Zonder commissies zou U.P. nergens zijn, daarom worden alle commissieleden elk voorjaar getrakteerd op een zogenaamde Actieve Leden Activiteit. Als je rechts op één van de commissies klikt vindt je extra informatie over de commissies en maak je kennis met de leden van de commissies.

Bestuur der U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum”
Wij zijn het 129e bestuur van Unitas Pharmaceuticorum, ofwel U.P. Dit jaar mogen wij met z’n vijven de farmaceutische studievereniging leiden. Wij zitten iedere dag op het U.P.-hol, waar je gratis een kopje koffie of thee kan drinken. Kom gerust even langs!

K.N.P.S.V.
De Koninklijke Nederlandse Farmaceutische Studenten Vereniging (K.N.P.S.V.) is de landelijke studentenvereniging voor farmacie en daarmee de overkoepelende vereniging van de vier (bio-)farmaceutische studieverenigingen in Nederland. De K.N.P.S.V. staat voor internationalisatie, verbroedering en is de schakel tussen studenten en de beroepswereld. Lijkt het je leuk om met de K.N.P.S.V. in contact te komen, kijk dan op www.knpsv.nl, stuur een e-mail naar bestuur@knpsv.nl of spreek het K.N.P.S.V.-bestuur aan op één van de activiteiten!

IC
De Introductiecommissie (IC) zorgt elk jaar voor de organisatie van het introductiekamp voor de eerstejaars. Alles wat jullie deze dagen doen en meemaken heeft de IC voor jullie geregeld. En dat allemaal om te zorgen dat jullie een super begin van je studentenleven als farmacie student hebben.

EFC
De Eerstejaarsfeestcommissie (EFC) is een super leuke, gezellige commissie voor eerstejaarsstudenten. Met 8 eerstejaars organiseer je 4 feesten, mag je de jaartrui ontwerpen en organiseer je de Eerstejaarsactiviteit! Hou je van feestjes, drankjes en gezelligheid? Kies dan voor de Eerstejaarsfeestcommissie!

S&G
De Sport- en Gezelligheidscommissie (S&G), organiseert gedurende het jaar meerdere leuke activiteiten, zoals een nieuwjaarsdiner en een eindejaarsweekend. Ook zorgen zij ervoor dat elk jaar minimaal één team van U.P. afreist naar de batavierenrace, een hardloopwedstrijd.

Almanak
De almanak der Utrechste Pharmaceutische Studenten Vereniging “Unitas Pharmaceuticorum”, is zonder twijfel ieder jaar weer één van de meest spraakmakende en controversiële boekwerken uit de geschiedenis van de boekdrukkunst. Gevuld met allerhande wetenswaardigheden, nieuwsfeiten, roddels, geruchtmakende foto’s, proza en poëzie. Een boek dat onmisbaar is in het dagelijks leven van een Utrechtse farmaceut. Wat hebben we ook alweer gedaan tijdens die U.P.-activiteit?  Wie zoende met wie op dat ene feestje? Je vindt het in de almanak!

Dies
De vereniging zal dit jaar haar 129e verjaardag vieren. De Diescommissie zal rond de week van de verjaardag, de Dies Natalis, veel activiteiten organiseren zoals: een gala, een buitendag, een symposium, feesten en nog veel meer.

Multimedia
Gadgets, posters en stickers, wij maken het allemaal! Wij promoten alles voor U.P. en laten onze creativiteit daarbij de vrije loop. Verder zorgt de Multimediacommissie  ervoor dat er op elke activiteit foto’s gemaakt worden. Deze worden later op de site van U.P. gezet, waardoor de mooie herinneringen altijd blijven bestaan.

CPS
CPS committee is an international committee representing the CPS students whose goal is to organize fun activities (PubQuiz, Pubcrawl) to bring pharmacy students and CPS students together.

UP to Date
De UP to Date is het farmacieblad van de studievereniging. De UP to Date verschijnt vier keer per jaar. Hierin wordt er in elke editie één farmaceutisch thema behandeld, worden de afgelopen activiteiten van U.P. belicht, nieuwe commissies voorgesteld, en zijn er andere leuke columns en verhalen te lezen! Wij als UP to Date commissie zetten dit blad in elkaar en zorgen ervoor dat hij elke keer op tijd op jullie deurmat valt.

Internetcommissie
De internetcommissie zorgt voor het in stand houden van de U.P.-site en probeert constant de site te verbeteren.