Er zitten veel voordelen aan het zijn van U.P.-lid, hier een aantal voorbeelden:

  • Via ons kun je je studieboeken met korting kopen
  • Je boeken verkopen
  • Deelnemen aan een grote variëteit aan activiteiten
  • Deelnemen aan onze commissies
  • Studiepunten verdienen voor je POP
  • Wil je meer weten? Bekijk hier de promotiefilm!

 

Student number
Tevens je gebruikersnaam

Initials

Voornaam

Preposition

Surname

Gender

Date of birth

Address

Zip code

City

Land

Account number

Tel. Number.

Language

Wachtwoord

Hierbij verklaar ik dat ik akkoord ga met de voorwaarden zoals beschreven in dit SEPA-formulier. Hierdoor hoeft niet bij elke activiteit opnieuw een los SEPA-formulier te worden ingevuld, een digitale machtiging volstaat.

Elke week ontvang je een mail met alle aankomende activiteiten; van feestjes tot symposia.
Ben je niet geïnteresseerd in de borrels en feestjes? Ontvang je liever alléén updates over de wetenschappelijke activiteiten? Geef je dan hierboven op voor de wetenschappelijke ledenmail.
Every week you receive an e-mail with information about all the coming activities, like fun parties and interesting lectures.
Aren’t you interested in the monthly drink and parties? Would you rather only receive updates about scientific activities? Sign up for the scientific email above.

Elk jaar wordt er een almanak, oftewel een jaarboek, gemaakt. Het thema wordt elk jaar eind februari onthult en vanaf dan kun je de almanak ophalen. Hierin staan bijvoorbeeld alle mentorgroepjes van het introkamp, foto’s van alle activiteiten en worden bekende mensen geinterviewd. Ook vind je achterin een smoelenboek waar je iedereen (ook docenten) op kunt zoeken!

Order the yearbook.

Een goede voorbereiding op een carrière in de zorg. Als student kun je nu al gebruikmaken van de kennis en het netwerk van VvAA. Met zo’n 24.000 studentleden die in de zorg werken, of net als jij een (para)medische opleiding doen. Bereid je voor op de eerstvolgende stap in je loopbaan! Wat heb jij nodig om straks succesvol aan de slag te gaan? Kijk voor meer informatie op: https://www.vvaa.nl/uw-beroep/apotheker/apotheek-studeren-en-afstuderen. *Wanneer je lid wordt ga je akkoord met het beschikbaar stellen van je voornaam achternaam en e-mailadres aan de VvAA.

Become member of the Vereniging van Arts en Auto for free. By doing this you will receive a magazine four times a year, with interesting stories and updates.