DD-MM-YYYY

IBAN

Hierbij verklaar ik dat ik akkoord ga met de voorwaarden zoals beschreven in dit SEPA-formulier. Hierdoor hoeft niet bij elke activiteit opnieuw een los SEPA-formulier te worden ingevuld, een digitale machtiging volstaat.

Wekelijkse ledenmail

Elke week ontvang je een mail met alle aankomende activiteiten; van feestjes tot symposia.
Ben je niet geïnteresseerd in de borrels en feestjes? Ontvang je liever alléén updates over de wetenschappelijke activiteiten? Geef je dan hieronder op voor de wetenschappelijke ledenmail.

Bestel alvast een almanak (jaarboek) voor €7,50!

Elk jaar wordt er een almanak, oftewel een jaarboek, gemaakt. Het thema wordt elk jaar eind februari onthuld en vanaf dan kun je de almanak ophalen. Hierin staan bijvoorbeeld alle mentorgroepjes van het introkamp, foto’s van alle activiteiten en worden bekende mensen geïnterviewd.


Lid worden bij VvAA

VvAA is het grootste netwerk van zorgverleners van Nederland, met meer dan 130.000 leden. Met jouw lidmaatschap ben je onderdeel van ons grote netwerk en heb je toegang tot alle ledenvoordelen. Meer informatie vind je op https://www.vvaa.nl/student

Als je lid wordt van VvAA, ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Ik word (tot een jaar na afstuderen gratis) lid van VvAA en ga ermee akkoord dat U.P.S.V. \”Unitas Pharmaceuticorum\” mijn contactgegevens verstrekt aan de vereniging VvAA voor het lidmaatschap en aan VvAA Groep B.V., zodat ik maximaal eens per week per mail op de hoogte gehouden zal worden van informatie, nieuws, voordelen en relevante VvAA producten of diensten.

*De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap. Hiervoor verwijzen we je naar
vvaa.nl/vereniging-vvaa

* VvAA respecteert de privacy van haar leden en klanten. Voor meer informatie over hoe we omgaan met persoonsgegevens, verwijzen we je naar vvaa.nl/privacybeleid.


Er zitten veel voordelen aan het zijn van U.P.-lid, hier een aantal voorbeelden:

  • Via ons kun je je studieboeken met korting kopen
  • Deelnemen aan een grote variëteit aan activiteiten
  • Deelnemen aan onze commissies
  • Studiepunten verdienen voor je POP