DD-MM-YYYY

IBAN

Hierbij verklaar ik dat ik akkoord ga met de voorwaarden zoals beschreven in dit SEPA-formulier. Hierdoor hoeft niet bij elke activiteit opnieuw een los SEPA-formulier te worden ingevuld, een digitale machtiging volstaat.

Wekelijkse ledenmail

Elke week ontvang je een mail met alle aankomende activiteiten; van feestjes tot symposia.
Ben je niet geïnteresseerd in de borrels en feestjes? Ontvang je liever alléén updates over de wetenschappelijke activiteiten? Geef je dan hieronder op voor de wetenschappelijke ledenmail.

Bestel alvast een almanak (jaarboek) voor €7,50!

Elk jaar wordt er een almanak, oftewel een jaarboek, gemaakt. Het thema wordt elk jaar eind februari onthuld en vanaf dan kun je de almanak ophalen. Hierin staan bijvoorbeeld alle mentorgroepjes van het introkamp, foto’s van alle activiteiten en worden bekende mensen geïnterviewd.

Word nu ook kosteloos lid van de VvAA

VvAA is het grootste netwerk van zorgverleners van Nederland, met meer dan 120.000 leden. Met jouw lidmaatschap ben je onderdeel van ons grote netwerk en heb je toegang tot alle ledenvoordelen. Meer informatie vind je op www.vvaa.nl/student.

*De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap. Hiervoor verwijzen we je naar vvaa.nl/vereniging-vvaa.

* VvAA respecteert de privacy van haar leden en klanten. Voor meer informatie over hoe we omgaan met persoonsgegevens, verwijzen we je naar vvaa.nl/privacybeleid.

Er zitten veel voordelen aan het zijn van U.P.-lid, hier een aantal voorbeelden:

  • Via ons kun je je studieboeken met korting kopen
  • Deelnemen aan een grote variëteit aan activiteiten
  • Deelnemen aan onze commissies
  • Studiepunten verdienen voor je POP