Over U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum”

U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum” (afgekort U.P.) is de Utrechtse studievereniging voor Farmacie en College of Pharmaceutical Sciences studenten. U.P. organiseert diverse educatieve en sociale activiteiten. Denk hierbij aan wetenschappelijke symposia en excursies, maar ook aan borrels, sportactiviteiten, feesten en gala’s.

Als lid van U.P. krijg je toegang tot al deze evenementen. Dit is niet alleen heel gezellig en leerzaam, maar ook handig om als farmaciestudent een deel van je studiepunten te verzamelen. Verder krijg je ook korting op je boeken, waarmee je je lidmaatschap van 15 euro per jaar er direct alweer uit hebt!

Dit jaar is het starten met je studie als beginnend student anders dan andere jaren vanwege COVID-19. Daarom hebben wij hieronder uiteengezet hoe wij vormgegeven hebben aan de introductieperiode om jullie toch zo als goed mogelijk is met elkaar en met U.P. te laten kennismaken. Onderaan de pagina vind je een knop waarmee je je direct kan inschrijven. Dus, waar wacht je nog op?


De Introductieweek

De Introductieweek wordt gehouden van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september 2020. Het is een verplicht onderdeel van de bachelor Farmacie en CPS. Normaliter vindt het Introkamp plaats tijdens de Introductieweek. Door de maatregelen rondom COVID-19 zal het Introkamp dit jaar niet doorgaan. De Introductiecommissie is hard aan het werk om toch een mooie, alternatieve introductieweek neer te zetten. De activiteiten zijn aangepast en worden online gehouden. Denk hierbij aan activiteiten zoals onder andere een pubquiz, een CSI labsessie en een symposium. De introductieweek voor de eerstejaars is bedoeld om kennis te maken met de studie Farmacie of CPS, jaargenoten, werkgroep, tutor en mentorkoppel. Daarnaast krijg je de gelegenheid om meer te weten te komen over de studievereniging U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum” (U.P.) en de overkoepelende studievereniging “Koninklijke Nederlandse Pharmaceutische Studenten Vereniging” (K.N.P.S.V.). In de zomervakantie krijgt iedereen een boekje thuisgestuurd met alle praktische en gedetailleerde informatie over de introductieweek.

 

Wil je U.P. to date blijven over de Introductie week? Zorg dan dat je @U.P._in_spe gaat volgen op Instagram! Dit is een speciaal account voor nieuwe eerstejaars Farmacie en College of Pharmaceutical Sciences studenten waarop de Introductiecommissie jullie diverse aspecten uitlegt van het studentenleven, de studies en de studievereniging U.P. Natuurlijk kan je ook de normale Instagrampagina volgen (@unitaspharmaceuticorum) of lid worden van de Facebookgroep (U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum” Leden)


Inschrijven

Klinkt dit nou allemaal te mooi om waar te zijn? Schrijf je dan snel in via onderstaande knop! En dan zien wij je in de introductieperiode. Mocht je nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet en stuur een mailtje naar bestuur@upsv.nl.

Geïnteresseerd? Schrijf je in!

Inschrijven