De Edese Apotheken zoeken een tweede apotheker

De Edese Apotheken zoeken een tweede apotheker

Vacature voor tweede apotheker (32-40 uur)

Wie zijn wij?

Wij zijn een maatschap van 7 zelfstandige apotheken in Ede met 15 apothekers, die nauw met elkaar samenwerken. Wij streven naar hoogwaardige zorg voor onze patiënten op een vriendelijke, servicegerichte en doelmatige manier. Innovatie vinden we belangrijk. We maken gebruik van smart filling/tracking, kluisjes en pro-actief herhalen om efficiënt te werken. Alle apotheken zijn HKZ gecertificeerd en we maken gebruik van de Service Apotheek formule. Ook met de huisartsen werken we intensief samen op diverse terreinen en er is een digitale koppeling met alle artsen. Regelmatig begeleiden we apothekers tijdens hun co-schappen en we leiden apothekers op tijdens hun registratiefase.

Wie zoeken wij?

Ter versterking van de teams van de Acacia Apotheek en/of Apotheek Rietkampen zijn wij op zoek naar een vlotte, assertieve, enthousiaste apotheker met een (bijna) afgeronde apothekersopleiding. Beide apotheken zijn goed bereikbaar vanaf station Ede-Wageningen.

Ben je pro-aktief en flexibel, zoek je uitdagingen, ben je klantgericht, communicatief vaardig, leergierig en kun je goed samenwerken, dan nodigen we je uit te solliciteren.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan met heel veel samenwerkingsmogelijkheden binnen en buiten onze maatschap. De betrokken teams zijn sociaal, collegiaal, gezellig en staan open voor veranderingen. Er zijn volop ontplooiingsmogelijkheden, op korte en lange termijn, afhankelijk van belangstelling, inzet en kwaliteiten.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO apothekers in loondienst.

Belangstelling?

Voor vragen of een reactie kun je contact opnemen met de apothekers van de Acacia Apotheek: Miranda van Beek of  Angela de Frankrijker, tel 0318 631211 of stuur een mail naar a.m.defrankrijker@acaciazorg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *