Skireis Risoul

Skireis poster banner site
In de kerstvakantie zullen wij met een aantal U.P.’ers afreizen naar het Franse skiparadijs Risoul voor een onvergetelijke wintersportvakantie! Elke winter wordt Risoul overspoeld met studenten die zowel van skiën of snowboarden, als van een feestje houden. Door de zuidelijke ligging van het skigebied La Forêt Blanche heb je hier volop

Start

29 december 2017 - 00:00

End

7 januari 2018 - 00:00

Address

Risoul

In de kerstvakantie zullen wij met een aantal U.P.’ers afreizen naar het Franse skiparadijs Risoul voor een onvergetelijke wintersportvakantie! Elke winter wordt Risoul overspoeld met studenten die zowel van skiën of snowboarden, als van een feestje houden. Door de zuidelijke ligging van het skigebied La Forêt Blanche heb je hier volop zon, maar het is ook heel sneeuwzeker doordat de meeste pistes op de noordhellingen liggen. In het gebied zijn lange en goed geprepareerde pistes voor echte snelskiërs, maar ook als je wat rustiger bent ingesteld, zul je je hier niet snel vervelen. Voor snowboardes is het Surfland funpark een aanrader! Hier staat de eerste super-halfpipe van de zuidelijke Alpen! Verder is er een big air zone en slidebar, dus leef je uit!

Naast fantastisch skiën, kun je in Risoul ook heel goed après-skiën! Na de laatste afdaling verzamelt iedereen zich op het terras van La Grotte du Yeti voor een welverdiend biertje. Nog idealer; onze appartementen bevinden zich boven deze bar direct aan de piste!

We zullen vertrekken op vrijdag 29 december vanaf de Uithof en terugkomen op zondag 7 januari. Het deelnemersbedrag is €495,-. Dit bedrag is inclusief verblijf in een appartement aan de piste (en boven de Yetibar!), de busreis heen en terug, een 6-daagse skipas en toegang tot alle evenementen van Totally New Year, het Totally Snow festival dat van 30 december tot en met 5 januari zal plaatsvinden in Risoul.

Totally New Year is dé perfecte jaarafsluiting in de sneeuw! Met Totally New Year vier je Oud & Nieuw in de Yeti bar en krijg je een fles bubbels, een new years brunch, vette activiteiten zoals de big airbag en natuurlijk de hele week lang après-skifeestjes! Sjees deze week in de kerstvakantie dus met U.P. de berg af, rechtstreeks de après-ski tent binnen. De hele week zullen er onvergetelijke feestjes plaatsvinden met bekende Nederlandse en Belgische artiesten die met je meetouren om de après-ski nieuw leven in te blazen.

Heb jij je tentamens gehaald en wil je dit vieren? Er zijn nog plekken vrij voor deze onvergetelijke skireis naar Risoul! Wil je meer informatie of wil je je nog aanmelden? Stuur dan even een mailtje naar assessor1@upsv.nl met je volledige naam en e-mailadres.

Afbeeldingsresultaat voor totally new year husk

Deelnemerslijst

 1. Nienke Op ’t Hoog
 2. Joanneke Overbeek
 3. Martijn Braakhuis
 4. Marit Hooijman
 5. Bas de Lijster
 6. Niels Reijnhout
 7. Nikki Kerssemakers
 8. Lieke Roest
 9. Elke van Brandwijk
 10. Ricky Wassink
 11. Judith Verdonk
 12. Angela van Dorp
 13. Nikki Wiggers
 14. Daan van den Akker
 15. Anne van de Loo
 16. Inge Flier
 17. Anouk van Kan
 18. Nina Lebret
 19. Bruno Mouallem
 20. Zobeir Amiri
 21. Dennis Berends
 22. Keri Mangnus
 23. Elvira den Hartog
 24. Eline Tielen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Activiteiten

Introductiekamp
4 september 2018

U.P.-nieuws

Contact

U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum”
Princetonplein 5, kamer 2.83
3584 CC UTRECHT

Tel: 030 – 253 5788
Mail: bestuur@upsv.nl