Retourneren ticket(s) 127e Dies Natalis

retourneren kaartjes
Teruggave geld kaartjes Diesweek Aangezien verschillende activiteiten van de Dies niet door kunnen gaan, is het mogelijk voor sommige activiteiten je kaartje te retourneren. Hieronder staat per activiteit beschreven of je het bedrag kan terugvragen. Openingsfeest: Deze activiteit gaat niet door, het is daarom mogelijk de volledige € 4,- terug

Start

10 december 2021 - 00:00

End

11 december 2021 - 00:00

Address

Teruggave geld kaartjes Diesweek
Aangezien verschillende activiteiten van de Dies niet door kunnen gaan, is het mogelijk voor sommige activiteiten je kaartje te retourneren. Hieronder staat per activiteit beschreven of je het bedrag kan terugvragen.

  • Openingsfeest: Deze activiteit gaat niet door, het is daarom mogelijk de volledige € 4,- terug
    te vragen.
  • Symposium: Deze gaat door in een online vorm. Dit kaartje is daarom niet te retourneren.
  • Buitendag: Het is voor nu nog onduidelijk of de Buitendag door kan gaan. Mocht de Buitendag geen doorgang kunnen vinden, dan kan er € 19,- worden teruggevraagd.
  • Diesgala: De nieuwe datum voor het Diesgala is zaterdag 19 maart 2022. We hopen dat iedereen die nu een kaartje heeft op de nieuwe datum ook aanwezig kan zijn. Je ticket blijft namelijk geldig. Mocht je op deze datum niet kunnen, dan kan je ticket geretourneerd worden. Het terug te vragen bedrag is € 35,-. Heb je ook een busticket gekocht? Dan kan deze ook voor € 5,- worden gedeclareerd

Manier van retourneren
Om het geld voor het Openingsfeest, het Diesgala en de Buitendag terug te vragen dien je een declaratieformulier in te vullen. Deze kun je vinden op onderstaande link  Het ingevulde declaratieformulier dien je samen met een kopie/foto van je ticket(s) te sturen naar quaestor@upsv.nl. Zorg ervoor dat het nummer van je ticket goed te zien is, anders is het niet mogelijk je declaratie te verwerken. Het is niet mogelijk om je kaartje op een andere manier te retourneren. Je kaartje is te retourneren tot 10 december 2021.

U.P. Declaratieformulier 127e Dies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Activiteiten

U.P.-nieuws

S&G-tandemtocht
22 april 2021

Contact

U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum”
Princetonplein 5, kamer 2.83
3584 CC UTRECHT

Tel: 030 – 253 5788
Mail: bestuur@upsv.nl