(Nederlands) KookCie Cycling Dinner

(Nederlands) KookCie Cycling Dinner

Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Kookcie organiseert “Happen en Trappen”, het eerste cycling dinner van U.P.!

Heb je altijd al eens willen weten welke U.P.’er de Masterchef in huis is? Heb je zin in een culinaire en vooral gezellige avond? Dan is deze activiteit voor jou op het lijf geschreven! Samen met twee U.P.-vrienden zul je met de fiets door Utrecht touren en bij 3 andere U.P.’ers belanden waar voor jou een lekker gerecht geserveerd zal worden. De rollen zullen ook omgedraaid worden en zo zul jij samen met je groepje een hoofdgerecht of dessert voor een ander groepje verzorgen.

Elk groepje krijgt een land aangewezen als thema voor het gerecht. Misschien ben je heel goed in het maken van de lekkerste Italiaanse pasta of is een zomerse Hollandse stamppot misschien meer jouw spécialité, alles is mogelijk. Dus trek al je kookboeken uit de kast en laat al jouw inspirerende kookkunsten naar boven komen!
En wees niet getreurd, mochten je kookkunsten je achteraf toch in de steek hebben gelaten, dan kan je je teleurstelling wegdrinken tijdens de gezamenlijke afsluitende borrel.
Meld je voor 10 juni aan in een groepje van drie. Het is wel belangrijk dat van iedere groep ten minste één persoon een kamer in Utrecht heeft.

Als je je aanmeldt, ga je akkoord met de afmeldregeling.

Datum: 20 juni 2018

Tijd: vanaf 18:30 uur

Kosten: €12,50

Aanmelden kan via https://www.upsv.nl/event/kookcie-cycling-dinner/!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *