Sinds 2016 is het nieuwe reünistenbeleid van U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum” van start gegaan. Het betreft een betaald reünistmaatschap, waarbij de reünist jaarlijks €15,- betaalt. Hiervoor krijgt de reünist uiteraard meer terug dan voorheen.

  • Er worden symposia geaccrediteerd en reünisten krijgen korting (30%) op de deelnemersbijdrage van de symposia van U.P.
  • Er zullen jaarlijks borrels worden georganiseerd voor reünisten die in hetzelfde decennium zijn afgestudeerd.
  • Drie keer per jaar ontvangt u de vernieuwde reünistenmail met onder andere een reünist uit de praktijk aan het woord en stukken uit de oude doos.
  • Twee keer in de vijf jaar wordt er een reünistendag georganiseerd.
  • Mogelijkheid tot het ontvangen van de UP to Date.

Hieronder kunt u het SEPA-formulier downloaden. Mocht u geïnteresseerd zijn in het betaalde reünistmaatschap, dan kunt u deze ingescand naar bestuur@upsv.nl mailen of met de post opsturen naar U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum”. Het postadres kunt u vinden bij contact. Het is uiteraard ook mogelijk om, naast de jaarlijkse €15,-, een extra bedrag per jaar te doneren aan U.P. Mocht u gebruik willen maken van deze optie, dient u dit in te vullen op het SEPA-formulier. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om een e-mail te sturen naar bestuur@upsv.nl.

Download SEPA: SEPA Doorlopend Reünistmaatschap

Navigeer

Direct inschrijven

U kunt zich ook hieronder direct inschrijven. U dient dan het volgende formulier in te vullen en een ingevulde SEPA-formulier te uploaden.

Reünist worden

Naam(Required)
E-mailadres(Required)
Drop files here or
Max. file size: 64 MB.