Sign up as a new member

Use the button to sign up as a new member.

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Accountgegevens

Studiegegevens

SEPA

Wekelijkse ledenmail

Elke week ontvang je een mail met alle aankomende activiteiten; van feestjes tot symposia. Ben je niet geïnteresseerd in de borrels en feestjes? Ontvang je liever alléén updates over de wetenschappelijke activiteiten? Geef je dan hieronder op voor de wetenschappelijke ledenmail.

Almanak

Elk jaar wordt er een almanak, oftewel een jaarboek, gemaakt. Het thema wordt elk jaar eind februari onthuld en vanaf dan kun je de almanak ophalen. Hierin staan bijvoorbeeld alle mentorgroepjes van het introkamp, foto’s van alle activiteiten en worden bekende mensen geïnterviewd.

Lid VvAA

VvAA is het grootste netwerk van zorgverleners van Nederland, met meer dan 125.000 leden. Met jouw lidmaatschap ben je onderdeel van ons grote netwerk en heb je toegang tot alle ledenvoordelen. Meer informatie vind je op https://www.vvaa.nl/student.* Ik word (tot een jaar na afstuderen gratis) lid van VvAA en ga ermee akkoord dat U.P.S.V. \”Unitas Pharmaceuticorum\” mijn contactgegevens verstrekt aan de vereniging VvAA voor het lidmaatschap en aan VvAA Groep B.V., zodat ik maximaal eens per week per e-mail op de hoogte gehouden zal worden van informatie, nieuws, voordelen en relevante VvAA producten of diensten.

* De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op het lidmaatschap. Hiervoor verwijzen we je naar vvaa.nl/vereniging-vvaa

* VvAA respecteert de privacy van haar leden en klanten. Voor meer informatie over hoe we omgaan met persoonsgegevens, verwijzen we je naar vvaa.nl/privacybeleid.