Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Sinds 2016 is het nieuwe reünistenbeleid van U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum” van start gegaan. Het betreft een betaald reünistmaatschap, waarbij de reünist jaarlijks €15,- betaalt. Hiervoor krijgt de reünist uiteraard meer terug dan voorheen.

  • Er worden symposia geaccrediteerd en reünisten krijgen korting (30%) op de deelnemersbijdrage van de symposia van U.P.
  • Er zullen jaarlijks borrels worden georganiseerd voor reünisten die in hetzelfde decennium zijn afgestudeerd.
  • Drie keer per jaar ontvangt u de vernieuwde reünistenmail met onder andere een reünist uit de praktijk aan het woord en stukken uit de oude doos.
  • Twee keer in de vijf jaar wordt er een reünistendag georganiseerd.
  • Mogelijkheid tot het ontvangen van de UP to Date.

Hieronder kunt u het SEPA-formulier downloaden. Mocht u geïnteresseerd zijn in het betaalde reünistmaatschap, dan kunt u deze ingescand naar bestuur@upsv.nl mailen of met de post opsturen naar U.P.S.V. “Unitas Pharmaceuticorum”. Het postadres kunt u vinden bij contact. Het is uiteraard ook mogelijk om, naast de jaarlijkse €15,-, een extra bedrag per jaar te doneren aan U.P. Mocht u gebruik willen maken van deze optie, dient u dit in te vullen op het SEPA-formulier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd mailen.

Download SEPA: SEPA Doorlopend Reünistmaatschap

U kunt ook hieronder uw gegevens achterlaten. Dan nemen we contact met u op over het SEPA-formulier