Apotheek Hoge Dennen- Kerckebosch in Zeist zoekt een tweede apotheker (ApIOS)

Ben je bijna afgestudeerd apotheker en op zoek naar een leuke plek om te werken en je registratie tot openbaar apotheker specialist te volgen dan bij je bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Apotheek Hoge Dennen- Kerckebosch is sinds 1987 gevestigd in de wijk Hoge Dennen in Zeist. Per 5 oktober 2015 zijn wij verhuisd naar een eerstelijnszorg centrum (ELZC) met de toenmalige huisartsen en fysiotherapeuten uit de wijk. Wij zitten midden in de wijk Kerckebosch in het nieuw opgerichte gezondheidscentrum genaamd Binnenbos. De apotheek vormt met de Utrechtsche apotheek en apotheek De Clomp, beide gevestigd in Zeist, een maatschap.

Hoge Dennen-Kerckebosch is een middelgrote apotheek. De apotheek heeft een vast team met zeer ervaren assistentes. Klantvriendelijkheid en service staan hoog bij ons in het vaandel. De apotheek is HKZ gecertificeerd en als patientenzorgmodule gebruiken we Nexus en er wordt gewerkt met CGM. Apotheek Hoge Dennen-Kerckebosch is een vooruitstrevende apotheek die vooroploopt op het gebied van zorg en innovatie.

Wie zoeken wij?

Apotheek Hoge Dennen- Kerckebosch is op zoek naar een betrokken, initiatiefrijke en allround (tweede) openbaar apotheker die graag op de werkvloer staat en in contact is met de patiënt. De vacature omvat bij voorkeur een fulltime functie, of ten minste 32 uur per week.
De apothekers hebben een uitstekend collegiaal contact met elkaar en dit resulteert bv in kennisoverdracht en waarneming voor elkaar. Jouw focus zal, samen met het team, liggen op het verlenen van dagelijkse farmaceutische zorg aan onze cliënten. Je onderhoudt contacten met cliënten aan de balie en met zorgprofessionals. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, bent een teamspeler, hebt geen 9-tot-5 mentaliteit en je bent flexibel.

Lijkt het je leuk een uitdagende en afwisselende baan in een informele werksfeer voor bij voorkeur 4 tot 5 dagen per week aan te gaan?

Bij vragen kunt u contact opnemen met dhr. M.Hossainian via mhossainian@apothekenzeist.nl of 030-6955722.

Meer informatie

  • Salarisindicatie KNMP
  • Ingangsdatum dienstverband per direct
  • Opleidingsplaats? Ja

Deel deze vacature!