Carrièredag 2023

Carrièredag 2023

Op zaterdag 4 februari 2023 staat de volgende Carrièredag op het programma. De inhoud van de dag zal grotendeels overeenkomen met de voorgaande editie met hetzelfde doel, namelijk: masterstudenten Farmacie en Drug Innovation een goed beeld geven van de mogelijke arbeidsmarkt via een unieke kans om in contact te komen met diverse werkgevers. De studenten zullen op deze dag te weten komen wat de rol van een apotheker kan zijn in verschillende branches door middel van masterclasses en pitches. Daarnaast kan de student netwerken op de bedrijvenmarkt, waar onze genodigden zich met stands begeven. Op deze manier kan de student op een efficiënte wijze meerdere bedrijven persoonlijk leren kennen en kan tevens het bedrijf meerdere studenten persoonlijk te woord staan. Tijdens de dag zal er een heerlijke lunch klaarstaan en natuurlijk wordt er afgesloten met een borrel. De dag zal gehouden worden in het Minneartgebouw op het Utrecht Science Park.

De prijs is voor U.P.-leden is € 5,- en € 7,50 voor niet U.P.-leden. Als U.P.-lid ontvang je 2 SAC-punten voor deze dag.

De inschrijvingen openen maandag 19 december 2022 om 17:00 uur, op de site http://www.carrieredagup.nl/.

Inschrijven

Indien je geen lid bent maar je wel wilt aanmelden voor deze activiteit, stuur dan even een mailtje naar assessor2@upsv.nl.

Heb je al een account? Log in op je account

Details

Start:
4 February 2023 10:00
Eind:
4 February 2023 18:30
Inschrijvingen:
0 /
Go to Top