2022/2023

De praeses dit jaar is Luciënne, deze meid houdt van bier en wijntjes drinken en gaat dus ook graag de stad in om een borrel te doen en carnaval slaat ze zeker ook nooit over. Na het feesten met de Diescommissie vorig jaar is de Stuco haar nieuwe uitdaging!

De ab actis dit jaar is Mayèn. Deze Zeeuwse meid houdt flink van carnaval (en bier) dus aan gezelligheid geen tekort. Ze heeft vorig jaar al ervaring op kunnen doen als ab actis in de CPS0838823a-6e2d-4c8a-8013-9246d8912cec.JPG commissie, dus de notulen komen dit jaar wel in orde!

Onze quaestor is Ilja. Zij is al jaren actief bij U.P. en nu ook te vinden in het U.P.-bestuur! Ze vindt het geweldig om buiten te zijn en is dol op schepijs. Hopelijk gaat daar niet al ons geld heen komend jaar.

Stijn is assessor bij Stuco, tijdens de “corona” jaren is hij niet heel actief geweest bij U.P. Zijn activiteit gaat hij de komende jaren rechttrekken en daarmee zijn slaapgebrek verergeren. Zijn late night game sessies veroorzaken echter nu al genoeg slaapgebrek.

Sybren is verrassend genoeg ook assessor. Hij houdt ervan zo nu en dan simpelweg buiten te wandelen en de natuur te verkennen. Verder kan hij echter, in tegenstelling tot dit, ook hele dagen Netflix bingewatchen.

Verrassing!!! Nog een assessor, Liz:). Helemaal uit Friesland naar de drukke stad, en dan ook nog gezellig bij de Stuco! Door al die drukte vindt ze gelukkig haar comfort bij de allerbeste huiskat Tico, en is ze zomers te vinden met een biertje in haar hand bij amelisweerd.

En last but not least, nog een assessor, Anne. Deze tweedejaars is zeker niet vies van een feestje en is dan ook vaak op de U.P. borrels te vinden :) Maar naast het studeren en het feesten kan je haar ook altijd terug vinden in de sportschool of wie weet wel bij de volgende marathon!

Commissieleden

Lucienne de Vries praeses
Mayèn Ivens ab actis
Ilja Timmermans quaestor
Stijn Eggermont assessor
Sybren Rienks assessor
Liz Douglas assessor
Anne Boogaard assessor

Navigeer

2021/2022

Lieve U.P.’ers, Stuco 20212022ook dit jaar staat de studiecommissie garant voor het bijhouden van alle ins en outs over de studie en meer. it “stuko” zevental heeft er erg veel zin in om de studie nog leuker te maken en stelt zich graag voor:

Lisanne neemt dit jaar de taak van praeses op zich. Met haar Kookcie ervaring en een (té) grote liefde voor eten, kan ze niet wachten om naast haar enthousiasme en gezelligheid ook heerlijke hapjes mee te nemen naar de StuCo vergaderingen!

De lieve ab actis van de commissie is Marlon. Met een groot hart voor de zaak en ook voor de commissieleden,  komen de notulen aankomend jaar helemaal in orde.

Iris is al lange tijd actief U.P.-lid, maar in de StuCo mocht zij nog niet eerder plaatsnemen. Wij hebben er vertrouwen in dat dit bezige bijtje als quaestor van de commissie goed op onze centjes zal letten!

Onze assessor Elize is het liefst omringd door haar drie katten thuis. Met wat ijs en een goede serie is ze de hele dag zoet. Daarnaast is ze ook graag in beweging, zolang het maar geen hardlopen is.

Jason neemt na zijn jaar Kookcie een plek in de StuCo als assessor. Hij houdt erg veel van uitslapen in het weekend na een stressvolle week vol met colleges, maar voor de StuCo maakt hij graag tijd, want het is één gezellige boel.

De commissie wordt aangevuld door assessor Quinten. Als oud S&G-commissielid brengt hij de nodige gezelligheid met zich mee. Ook tennissen en wandelen vallen onder zijn hobby’s, hoewel je hem voornamelijk hangend op de bank zult vinden met een heerlijk kopje chocomel.

Onze assessor Rody staat het liefst overdag op het lab en ‘s avonds vooraan bij een concert. Al gaat ze dit jaar een uitstapje doen van het studeren als bestuurslid bij de UIT.

Wij gaan er samen een superleuk jaar van maken en we hopen dat onze activiteiten volstromen met gezellige U.P.’ers! Tot snel!

Commissieleden

Lisanne van Elk praeses
Marlon Geraerts ab actis
Iris de Romijn quaestor
Elize Wannet assessor
Jason Xu assessor
Quinten Barré assessor
Rody van der Veer assessor

2020/2021

Wij zijn de studiecommissie 2020/2021:

Foto Studiecommissie

De praeses dit jaar is Eline. Ze staat regelmatig in de keuken om allerlei gerechten te bakken en braden. Het afgelopen jaar heeft ze haar skills verfijnd bij de Kookcie, dus we kunnen een aantal culinaire hoogstandjes verwachten tijdens onze vergaderingen.

Onze ab actis Judith is mega actief in haar vrije tijd. Ze doet aan roeien en gaat graag op fietsvakantie. Skiën vond ze ook leuk om te doen, met de nadruk op vond: het afgelopen jaar heeft ze namelijk haar enkelband gescheurd.

We kunnen dit jaar veel gezelligheid verwachten van onze quaestor Chantal. Chantal is namelijk Brabander in hart en nieren. Normaal is ze een fanatieke sporter (zegt ze), maar dit jaar is ze meer een wannabe fitgirl.

Wie wel vaak in de sportschool is te vinden, is onze assessor Anne. Ondanks dat ze een fitgirl is, is ze ook verslaafd aan chocolade (kan je dat beide tegelijk zijn?). Anne draagt het liefst dierenprintjes, dat is namelijk haar favoriete kleur.

Ook assessor Job is erg sportief (we zijn haast sportiever dan S&G). Hij voetbalt en tennist graag, maar alleen als hij kan winnen. Hij denkt ook dat hij erg goed is in fifa, maar dat moet hij nog bewijzen. Job is vaak te laat, maar hij noemt het zelf liever ‘arriveren op een leuker tijdstip’.

Dubbel zoveel gezelligheid dit jaar, want ook onze assessor Amber is trots op haar zachte G. Ze is altijd wel in voor een feestje of een festival, maar voor haar ultieme guilty pleasure Phineas en Ferb zou ze stiekem wel een feestje overslaan.

Assessor Laurens zou nooit een feestje overslaan. Hoe kan het dan ook anders dat hij het afgelopen jaar EFC heeft gedaan. Het feit dat hij iets te veel van borrelen houdt en dat zijn ADHD ook ADHD heeft, zorgt ervoor dat hij altijd wel een leuk/bizar escalatie verhaal heeft.

We hopen jullie dit jaar op een van onze activiteiten te zien!

Commissieleden

Eline Rossen praeses
Judith Halsema ab actis
Chantal van der Vegt quaestor
Anne Vreugdenhil assessor
Job van Meurs assessor
Amber Adriaensen assessor
Laurens Janssen assessor

2019/2020

Dit jaar bestaat de StudieCie uit zeven commissie spetters die allemaal hetzelfde doel hebben: evaluaties doen en de StudieCie op de kaart zette als de meest gaande commissie die er is! foto studiecieOnder leiding van onze (maar vooral ook mijn) praeses Yoëlle gaan wij dit bewerkstelligen door drie keer de ProCo bokaal te winnen dit jaar. Lisanne, als onze Ab Actis, is niet alleen geweldig met onze agenda en notulen, maar ook nog is een kok waar de KookCie jaloers op kan zijn (wij hebben haar nu, lekker puh!). Het quaestoraat wordt vertegenwoordigd door niemand minder dan onze eigen Assessor I, onze steun en toeverlaat: Nanette “Nanni” Becht. De assessoren zijn mij toch een bijzondere groep mensen. Spoorknor Timo uit Apeldoorn (wat volgens Timo het gat van een donut is) heeft al bewezen dat hij van een feestje houdt op een bijzonder creatieve wijze, en met hem erbij weten we zeker dat we gerepresenteerd worden op ieder feestje. Voor onze tweedejaars Nelly is dit haar eerste commissie, na twee jaar tijd heeft ze uiteindelijk toch besloten om de sprong in het diepe te nemen en toch maar uit te proberen waar iedereen het altijd over heeft: de StudieCie! Eline is allereerst een ‘Vobaas van de bovenste plank’, maar blijkt ook te beschikken over bijzonder droge humor en creativiteit die terugkomt op iedere vergadering. Daan is een lange slungel die je vast al weleens gezien hebt op een borrel of feestje. De GVR brengt een positieve vibe met zich mee, zeker als hij een biertje of twee gedronken heeft. Wij zijn van plan om dit jaar iedereen te overrompelen met originele activiteiten en symposia en op deze manier de StudieCie in een nieuw jasje te steken!

Commissieleden

Yoëlle Rijn praeses
Lisanne van der Ploeg ab actis
Nanette Becht quaestor
Daan de Natris assessor
Nelly Kurt assessor
Eline Vermeulen assessor
Timo Kiezebrink assessor

2018/2019

Wij zijn de Studiecommissie van het jaar 2018-2019. Wij zullen dit jaar weer zorgen voor een hartstikke leuke student-docentquiz en natuurlijk een interessant middagsymposium.foto studiecieOnze commissie bestaat uit drie assessors; Dasja heeft met haar ziek goede connecties ons super logo geregeld. Met haar Russische roots is ze altijd wel in voor een drankje. Manon is het gezicht wat je gaat zien bij de cursusevaluaties en ookal is ze de jongste van het stel, adt ze als de beste. Vince is altijd maar kort in het commissieshirt te zien, want hij heeft liever geen t-shirt aan. Als enige man in de commissie voegt hij wat laksheid toe. Onze charmante quaestor is Michelle, die jullie allemaal wel kennen vanuit het bestuur. Ondanks dat ze het super druk heeft, maakt ze altijd tijd voor ons. De rechterhand van onze praeses is Puck, de ab actis. Bij jullie misschien nog onbekend, omdat ze vaak ab sent is geweest bij UP-activiteiten, maar daar gaan we dit jaar zeker verandering in brengen. Last but not least hebben we de toffe praeses Kim, die altijd gelijk heeft. Als seniorlid is ze onze mama, die ons bier drinkt en voor ons kookt tijdens de vergaderingen.

Met z’n zessen gaan we er een geweldig jaar van maken!

Commissieleden

Kim Dominik praeses
Puck van den Broek ab actis
Michelle van Wijk quaestor
Vince Tran assessor I
Manon den Uil assessor II
Dasja Planidina assessor III

2017/2018

Commissieleden

Willemijn Sterkenburg praeses
Marinda Westerveld lid
Marit Hooijman lid
Kim Dominik lid
Claudia van Lier lid
Toorya Sewberath Misser lid
Indy Murdoch lid

2016/2017

Commissieleden

Marinda Meertens praeses
Marjon Faaij lid
Marith van Schrojenstein Lantman lid
Emma de Ruiter lid
Mike Aluwini lid
Willemijn van Sterkenburg lid
Fatima den Oude lid
Renier van Neer lid

2015/2016

Commissieleden

Milou Hogervorst praeses
Marjon Faaij lid
Marith van Schrojenstein Lantman lid
Emma de Ruiter lid
Mike Aluwini lid
Nikki Werkman lid
Jeanine van den Hudding lid
Sheyda Borhani lid

2014/2015

Commissieleden

Dieuwertje Geel praeses, quaestor
Koen Wortelboer lid
Rosetta Lemmens lid
Jeanine van den Hudding lid
Maryam Azizi lid
Stijn Croonen lid
Nikki Werkman lid
Danny den Hamer lid

2013/2014

Commissieleden

Willemijn Wouters praeses, quaestor
Therese Klamer lid
Maryam Azizi lid
Stijn Croonen lid
Koen Wortelboer lid
Linda Al-Hassany lid
Rosetta Lemmens lid
Vince Sindhunata lid

2012/2013

Commissieleden

Mellisa Koller praeses, quaestor
Eline Middelburg lid
Julie Janssen lid
Michiel Mollevanger lid
Therese Klamer lid
Dennis van Aalst lid
Linda Al-Hassany lid
Miriam Nieto Solis lid

2011/2012

Commissieleden

Marieke Oudelaar praeses, quaestor
Cedric Lau lid
Rutger Verburg lid
Julie Janssen lid
Eline Middelburg lid
Michiel Mollevanger lid
Toine Broekhuis lid
Tom Jacobs lid

2010/2011

Commissieleden

Felicia Tjiptakusuma praeses, quaestor
Wouter Pannekoek lid
Matthijs Addink lid
Renate van Uden lid
Lienke Oostvogels lid
Eveline van Meeuwen lid
Amros Karbor lid
Cedric Lau lid
Thijs Rooimans lid

2009/2010

Commissieleden

Mette Benoist praeses, quaestor
Mathijs Addink lid
Lourens Bloem lid
Mark van Bussel lid
Stefanie Krens lid
Wouter Pannekoek lid
José Rolvink lid
Renate van Uden lid
Cyriel Verkroost lid

2008/2009

Commissieleden

Evelyn Cramer praeses, quaestor
Mark van Bussel lid
Marieke Ebbens lid
Renske Hebing lid
Stefanie Krens lid
José Rolvink lid
Laurien Rook lid
Cyriel Verkroost lid

2007/2008

Commissieleden

Annelien van Groningen praeses, quaestor
Jochem van de Beld lid
Petra Caarls lid
Marieke Ebbens lid
Merel van Elk lid
DeJin Khouw lid
Bart Pouls lid
Laurien Rook lid

2006/2007

Commissieleden

Kathleen Parel praeses, quaestor
Jochem van de Beld lid
Debbie Janssen lid
Gwylim Janssens lid
Iris van der Heijden lid
Marloes Oostveen lid
Boris Tyndall lid
Christel Zuidberg lid