25e Lustrum (Symbiose)

Heei lieve allemaal,

Een keer in de 5 jaar vindt het grootste feest plaats dat je je maar kan voorstellen. In november 2019 is het weer zover: het lustrum van U.P. In dat jaar viert onze prachtige vereniging haar 125e verjaardag, en wij als 25e lustrumcommissie zijn vereerd om dit geweldige evenement te mogen organiseren.

Aan het hoofd van onze commissie staat onze praeses Tessa. Zij straalt de Brabantse gezelligheid uit en aan haar soms schorre stem is te horen dat ze regelmatig een feestje meepakt. Ze gaat vaker uit dan je je kan voorstellen en stuurt de mooiste brakke snaps. Met haar vele connecties en makkelijke praat zal onze mama Tessa de commissie heel goed leiden.41986355_348884792531203_3987766564697931776_n

Ab actis I is Marleen. Zij is sportief en houdt van hockeyen, maar ook van veel eten, vooral snacks gaan er altijd in. En natuurlijk van feestjes, vooral als ze lekker in thema verkleed mag gaan. Na het uitgaan is het wel altijd maar hopen dat ze alles nog heeft. Ze kookt kip tandoori alsof het voor tien man is en zit tijdens de vergadering veel te lachen om de rest.

Quaestor I is Ricky, voor jullie ridder Ricky der Mex, herkenbaar aan het vergiet op zijn hoofd. Zo af en toe heeft hij wat geld tekort, maar toch zal hij een fantastische quaestor I zijn. En anders eten we gewoon weer pasta pesto toch! Tegen een feestje zegt Ricky jaaaa altijd goaaan! Tot ook van hem de volgende dag de brakke foto’s binnenstromen. Met zijn creatieve ideeën moet het organiseren van het lustrum wel goed komen.

Ab actis II is Eline Krul, hoewel het een raadsel is waar die krullende haren vandaan komen. Zij heeft jarenlang gedanst, wat ze ook hier in de stad goed kan laten zien. Late night sushi vindt ze heerlijk, dat gaat er bij haar altijd in. Haar eerste belangrijke bijdrage heeft ze al geleverd: ons leren bierdopjes afvuren. Met haar sociale karakter en leuke gekwebbel zal onze Krul haar taak als ab actis II vol overgave vervullen.

Quaestor II is Bas, die zowel met zijn grote netwerk aan connecties en goeie ideeën als met zijn gezelligheid een goede bijdrage zal leveren aan onze commissie, wat gelijk vanaf zijn installatie in oktober al duidelijk werd. Bas zal je vaak kunnen vinden op het U.P.-hol, met een biertje of een dartpijl in zijn hand. Hij houdt van feestjes, dus dat gaat met onze commissie helemaal goed komen!

Assessor I is Eline Pils, die haar achternaam goed aandoet. Naast fanatiek hockeyen houdt deze vrolijke meid uit Delft van feestjes, waarbij ze heel wat af danst in haar mooie bloemetjesbroek. Met haar leuke lach en vriendelijkheid zal onze Pils breed inzetbaar zijn en daarmee is zij de ideale assessor I.

Onze lustrumfamilie is sinds oktober compleet met twee extra assessoren.

Assessor II is Joris. Joris weet van aanpakken; stuur hem weg met alleen een theezakje en driekwartier later komt hij terug met een skatebord, een verkeerspion en een prachtige foto. Zolang hij zich niet verslikt en niet hoeft te hoesten, gaan zijn adtjes ook voorspoedig. Met zijn vele creatieve ideeën kan hij de commissie zeker helpen om een mooi lustrum te organiseren.

Assessor III is Tijn, ook wel Bae da Brombear, die tijdens de assessorenstrijd een echte bowlingbal binnensleepte. Deze superaardige jongen, van oorsprong uit het gebied met de ingeslikte ‘n’, trok zijn eerste rietadtjes rustig maar steady. Ook Tijn houdt van feestjes en gezellige borrels en zal binnen onze commissie zijn hulp inzetten overal waar dat nodig is.

Wij kijken nu al enorm uit naar het 25e lustrum. Tijdens dit prachtige, twee weken lange feest is er voor ieder wat wils: symposium, buitendagen, feesten, gala, noem maar op!

We hopen jullie allemaal te zien op dit prachtige verjaardagsfeest!

Liefs, de 25e lustrumcommissie

Commissieleden

Tessa Hooijman praeses
Marleen Joustra ab actis I
Ricky Wassink quaestor I
Eline Krul ab actis II
Bas de Lijster quaestor II
Eline Beers assessor I
Joris van Wijk assessor II
Tijn van Heuveln assessor III

Navigeer

24e Lustrum (Insomnia)

Een lustrum is een vijfjarig jubileum. De 24e lustrumcommissie zal zoals de naam zegt het 24e lustrum organiseren. De vereniging heeft hiermee haar 120 jarige bestaan gevierd. Het is echter nog even wachten voordat dit weldadig mooi evenement begint. Het 24e lustrum heeft  in november 2014 plaatsgevonden!

Geachte burger,

De maand februari was voor ons een hele speciale, hierin werden wij namelijk geïnstalleerd als 24ste lustrumcommissie. Het begon allemaal met de benoeming van Jesper XXIV als koning. Al snel volgde in zijn voetsporen de algemeen secretarissen van de koning in de naam van de Potter en Quynh. Met de toevoeging van belastinginspecteurs Robin en Tom zou dit koninklijk huis bijna compleet zijn. Hierbij kwam dienstmeisje Emma aan om ons allen samen te brengen. Spoedig zal dit zestal uitgebreid worden met twee lakeien.Lustrum241

Tijdens dit lustrum zal er voor ieder wat wils zijn. Je kan bijvoorbeeld naar een zeer interessant symposium, een buitendag naar
een externe locatie, of simpelweg naar de mavo op een van onze feesten. Deze twee weken worden afgesloten met een koninklijk gala op een prachtige locatie!

We hopen jullie hier terug te zien!

Gegroet, de 24ste lustrumcommissie.

Commissieleden

Jesper van Breeschoten praeses
Carmelita de Potter ab actis I
Robin Mulders quaestor I
Quynh Nhu Nguyen ab actis II
Tom Jacobs quaestor II
Emma Marin assessor I
Lisanne van Merendonk assessor II
Bram Agema assessor III

23e Lustrum (Magisch)

Commissieleden

Ivo Verlinden praeses
Lisa Martial ab actis I
Ron Bartels quaestor I
Laurien Rook ab actis II
Milan van Rheenen quaestor II
Hester van der Velden assessor I
Steven de Bresser assessor II
Marijke van Meeteren assessor III

22e Lustrum (Zorgeloos)

Commissieleden

Floor Pietersma praeses
Jet Zonderhuis ab actis I
Miguel Lie-Kwie quaestor I
Michelle Putzeist ab actis II
Bob van Roosendaal quaestor II
Lars Heemstra assessor I
Hilde Jelsma assessor II
Casper Bongarts assessor III