2022-2023

Deze mensen zijn dit jaar verantwoordelijk voor de mooiste feesten van het jaar:
We beginnen natuurlijk met onze preases: Lars, geboren en getogen in deze mooie stad en kent dus alle mooie plekjes in Utrecht! Hij heeft net een seizoen skiles gegeven in Oostenrijk en heeft zelf goed les gekregen in après-ski, hij zit hier in de EFC-commissie dus helemaal op zijn plek.
Dit jaar is de rol van quaestor I voor Befrin. Het hockey meisje krijgt de financiële verantwoordelijkheden en die weet wel hoe ze moet uitgeven ;) Ze is niet vies van een lekker wijntje of feestje. Dit klinkt natuurlijk erg cliché… maar met haar gezelligheid past ze perfect in het EFC plaatje!
Onze quaestor II dit jaar is Anique. Ze komt uit het zonnige zuiden en daar weten ze wel hoe je een feestje moet bouwen. Al helemaal als er Sambuca aanwezig is. Dan kun je zeker weten op haar rekenen ;)

De ab actis I van dit jaar is Tess. Ze houdt erg van een feestje, alleen gaat ze er soms zo ver in door dat ze lijdt aan geheugenverlies. Een meisje zonder rem, en dat is precies wat de feestcommissie nodig heeft.
De rol van ab actis II is dit jaar voor Saar. Je zult haar waarschijnlijk dansend op de dansvloer tegenkomen of lullend aan de bar. Ze zal met haar Rotterdamse gezelligheid en een glas wijn in de hand op menig feestje aanwezig zijn en voelt zich daarom helemaal thuis in de EFC.
De rol van assessor I dit jaar is voor Nard. Opgegroeid in Azië, neemt hij de feest cultuur van daar helemaal mee naar Nederland. Nard staat altijd open om te feesten en zou liefst alleen maar bakken trekken, dus past hij zeker goed bij de EFC.
Dit jaar is de rol van assessor II voor Tristen. Hij denkt dat hij als assessor II bijna niks hoeft te doen en alleen maar een beetje moet feesten en lol maken. Als dat je mentaliteit is, ben je bij de feestcommissie natuurlijk op de goede plek.
De trotse assessor III van de EFC dit jaar is Teun. Ondanks dat hij overdag vaak zegt geen zin te hebben in een feestje, verdwijnt zijn gehele ruggengraat wanneer de avond valt en gaat ie tot de late uurtjes door. Hopelijk heeft hij wat ervaring op weten te doen in die late uurtjes voor het perfecte recept voor een knalfeest.

Commissieleden

Lars Holtman praeses
Tess Mosies ab actis I
Befrin Khalil quaestor I
Sarah de Witte ab actis II
Anique Fliervoet quaestor II
Nard Coolen assessor I
Tristen Verhoeven assessor II
Teun Helsen assessor III

2021-2022

Commissieleden

Max Boot praeses
Carlijn Klaassen ab actis I
Leo Ngundo quaestor I
Emmy Zeven ab actis II
Hein Volbeda quaestor II
Iris ten Have assessor I
Gerben Heine assessor II
Maureen IJzerman assessor III

2020-2021

Hier de leden van de enige echte Eerstejaarsfeestcommissie:

Om te beginnen, onze praeses: Ludo. Deze titel met veel verantwoordelijkheden is zwaar, maar met hetzelfde doorzettingsvermogen als in de cafés, moet dat voor hem wel goed komen. Niet bang voor een praatje dus kijk niet raar op als hij je aanspreekt.

Nadine is onze ab actis I dit jaar. Dit is een hele goeie combinatie, net zoals haar favoriete combinatie wodka vlaflip. Borrelen is dan toch ook wel een van haar favoriete dingen dus in de EFC zit ze goed op haar plek.

Vervolgens: Gijs, onze quaestor l, leeft bij de woorden “‘s avonds een vent, ‘s ochtends een vent.” Hij is niet vies van dure avond. Geld maakt immers alles makkelijker, ook de functie quaestor toch?

Emina, onze ab actis II, kan een lief meisje zijn, maar ze bijt op de dansvloer. Je kunt haar ook wel twerkmina noemen. Ze brengt de spice uit Balkan dat elk feest nodig heeft.

Sjoerd, de nieuwe quaestor II, zal zijn taken met passie vervullen. Net als zijn passie voor dans. Zo kan je hem in het weekend de worm zien doen op de dans vloer.

Brabantse gezelligheid mag natuurlijk niet missen in de feestcommisie dus hier dan onze assessor I, Jesper. Hij komt uit het welbekende Schijndel, van New Kids witte wel. Naast Schultenbrau drinken is hij ook groot fan van shotjes, wie durft er een keer met hem aan het radje te draaien?

Naast hebben we ook nog Eline, onze assessor II. Zij komt misschien dan wel van het afgelegen Goeree-Overflakkee maar dat betekent zeker niet dat ze niet weet hoe ze een leuk feestje moet geven. Ze neemt haar geliefde fles wijn en gezelligheid dan ook graag mee naar EFC.

En last but not least, assessor III. Molly staat als manusje van alles het team bij, net als ze jarenlang op het hockeyveld heeft gedaan. Nu slaat ze alleen de 1e en 2e helft liever over, om gelijk met de 3e te beginnen. Daarom is ze bij de EFC helemaal op haar plek!

Al met al een goed samengestelde groep waardoor die feestjes wel goed gaan komen!

Commissieleden

Ludo Janssen praeses
Nadine Holleman ab actis I
Gijs Bothof quaestor I
Emina Iseric ab actis II
Sjoerd van den Hengel quaestor II
Jesper Schuurmans assessor I
Eline Meijer assessor II
Molly Wintershoven assessor III

2019-2020

Dit jaar worden de geweldige feesten georganiseerd door…

Allereerst, de praeses, Evi. Met haar 1.58m is ze meestal wat moeilijker te vinden. Mocht het toch lukken, spreek haar dan vooral aan. Een complimentje is wel op zijn plaats voor het vervullen van deze functie.

IMG_7570
Leroy, ab actis I, is veel makkelijker te vinden. Hij is met deze functie misschien wel net zo blij als met zijn plekje bij Triton. Momenteel hartstikke druk met de selecties, maar een borrel speelt hij altijd uit.

De man van het geld Sundan, quaestor I. Op de ALV heeft hij al bewezen dat hij gemaakt is voor deze functie door het presenteren van de begroting.

Ab actis II, Juliette, ‘werkt’ in een wijnbar. Wellicht kan zij met haar kennis zorgen voor betere wijnen op de volgende EFC feesten.

Isabelle, quaestor II, gaat zo lekker op een feestje dat ze de volgende dag niks meer weet. Op haar verjaardag kan je beter soep geven, want taart lust ze niet.

Iemand die het misschien iets te gezellig heeft binnen UP is Laurens, onze assessor I. Het lukt hem om de ochtend na het stappen wakker te worden op een bankje op Schiphol.

Chloë, assessor II, verdwaalt nog steeds op de universiteit. Ze is mega enthousiast en maakt nu naast haar middagdutjes tijd voor de EFC.

De laatste maar zeker niet de minste, assessor III, Imke. Ook zij is niet vies van een feestje. Ze komt uit Brabant, dat zegt al genoeg toch?

Groetjes,
EFC 2019 – 2020

Commissieleden

Evi van Oostrom praeses
Leroy Roscher ab actis I
Sundan Xu quaestor I
Juliëtte Duyx ab actis II
Isabelle Klumper quaestor II
Laurens Janssen assessor I
Chloë Oppong assessor II
Imke Tielemans assessor III

2018-2019

Lieve U.P.’ers, meet jullie favo sjaars samen in de EFC!

Tiemen, de praeses! Hij heeft een zware taak om zes roddelende meiden in bedwang te houden. Deze borrelaar is de volgende brakke ochtend altijd weer aanwezig?! Slice!IMG_7570

Maxime aka Max is onze ab actis I. Deze rol heeft ze te danken aan haar sterke adt kwaliteiten. Max doet het liefste het licht uit tijdens een borrel en weet op het laatste moment altijd toch nog een slaapplek te fixen….

Oscar, met zijn Gooise tongval stond hij gelijk in de startblokken om Quaestor I te worden. Met zijn 6 vierkante meter kantoor waar hij ook in slaapt moet dit helemaal goed komen. toch?

Lyan is onze lieve ab actis II. Met haar gele regenjas is ze de reisleidster van de groep, ze moet alleen nog even bier leren drinken want dat wil nog niet helemaal lukken.

Jeske, deze enthousiaste meid vindt alles wel leuk en volgens mij heeft ze geen idee wat haar rol als quaestor II inhoudt, maar goed het gaat om de gezelligheid toch, VRIENDIN?

Britt, dit hertje is fanatiek deelneemster van het studentenleven, slaat geen TD over met haar sterke verhalen over Triton. Zij is onze assessor I.

Carlon, da is ons assessor II, eigenlijk begrijpen wij helemaal niets van haar gekke Brabantse taal. Gelukkig kan ze wel goed dansen en zoete witte wijn tanken.

Milou, onze gup, net 18 geworden en heeft natuurlijk de allller belangrijkste rol als assessor III, een adtje is niet voor haar weggelegd zo is ze aan deze functie gekomen.

xoxo de EFC 2018-2019

Commissieleden

Tiemen Snels praeses
Maxime Lussenburg ab actis I
Oscar Koster quaestor I
Lyan Betsema ab actis II
Jeske Eras quaestor II
Britt van Voskuijlen assessor I
Carlon van Gerven assessor II
Milou Scholten assessor III

2017-2018

Doe ik het goooeed?? Khaki khaki khaki khaki khaki khaki…

Dit pikante deuntje zal binnenkort niet meer uit jullie hoofden weg te krijgen zijn en nog vaak jullie trommelvliezen prettig laten vibreren. EFC GroepsfotoNet als de bijzondere vibratie die vanuit León zijn rechter broekzak sinds woensdag 20 september 2017 om 11:13 uur voor eeuwig in zijn herinneringen gebrand zal blijven. Opgewonden nam hij toen zijn telefoon op en kreeg hij te horen dat hij was uitgekozen om praeses van de geilste commissie van U.P. te worden: de Eerstejaarsfeestcommissie. Met zijn goede twerkmoves was dit totaal geen verrassing. In zijn eentje zet hij dan ook een goede show neer, maar hij heeft versterking nodig…
Daan, onze Epke Zonderland look-a-like, zorgt bij de vergaderingen ervoor dat ieder zijn glas altijd goed gevuld is. Ondanks dat Daan tot in de vroege uurtjes doorgaat, houdt hij de notulen perfect bij, wat hem met zijn leesbril de ideale ab actis I maakt.

Daarentegen leest onze quaestor I Rhys na een aantal biertjes niet meer zo goed: “Het is adten Rhys, niet a-d-t’en”. Gelukkig kan hij met cijfers wat beter overweg.

Ons Doornroosje heeft haar prins al gevonden, dus slapen hoeft zij niet meer. Roos heeft dan ook alle energie om als ab actis II de hele nacht door te feesten.

Het grote cadeau in onze commissie is Isabeau, op elk feest pakt zij flink uit. Aangezien deze big spender maar al te goed weet waar zij het geld aan moet uitgeven, is de functie van quaestor II haar op het lijf geschreven.

Anouk, onze assessor I, is momenteel op zoek naar haar nummer II. Hier eindigt haar zoektocht echter niet bij. Wilde ideeën zal ze weten te vinden om onze feesten onvergetelijk te maken, als jullie deze de volgende dag überhaupt nog kunnen herinneren…

Onze Pien houdt het nooit voor gezien. Met energie voor ons acht, wordt elk feest een dikke tien!! Met het ontwerpen van onze weergaloze khaki gekleurde commissieshirts heeft ze nu al bewezen dat de taak van assessor II voor haar uitstekend is weggelegd.

Last but not least: Santiago, onze hombre de México. Met zijn roots weet hij alle harten te veroveren. Al met al maakt assessor tres van onze EFC een groot succes!

Hierbij de EFC van 2017-2018 A.K.A. Team Khaki

Commissieleden

Léon Uitdenbogaard praeses
Daan van den Akker ab actis I
Rhys Landaal quaestor I
Roos Enterman ab actis II
Isabeau Sprangers quaestor II
Anouk van Kan assessor I
Pien van den Braak assessor II
Santiago Nuñez Velasco assessor III

2016-2017

Commissieleden

Marloes van Dinter praeses
Ricky Wassink ab actis I
Bas de Lijster quaestor I
Julian Stammers ab actis II
Nikki Wiggers quaestor II
Fatima Mahmud assessor I
Luuk van Esveld assessor II
Bo Garritsen assessor III

2015-2016

Commissieleden

Cédric van der Kuy praeses
Kim Snijdelaar ab actis I
Luuk Bongers quaestor I
Maud Butter ab actis II
Amber de Rijk quaestor II
Stan van Dijk assessor I
Maaike Jansen assessor II
Aram Avedesian assessor III

2014-2015

Commissieleden

Solange van Rossum praeses
Marit Hooijman ab actis I
Abdullah Hosseini quaestor I
Gabriel Charro ab actis II
Vince Maar quaestor II
Kimberly Velthuis assessor I
Alex Gummels assessor II
Brigitte Koch assessor III

2013-2014

Commissieleden

Sally Elbestawi praeses
Joenoes van Oudheusden ab actis I
Tayin Kamal quaestor I
Sophie Frieling ab actis II
Gijs van Gorp quaestor II
Pascale Rietveld assessor I
Thomas Mast assessor II
Annebel Crebolder assessor III

2012-2013

Commissieleden

Thomas Ploemacher praeses
Milou Hogervorst ab actis I
Peter Hoge quaestor I
Rozita Abdolrahimi-Raeni ab actis II
Angela de Ruijter quaestor II
Roel Pieters assessor I
Osayuwamen Osaigbovo assessor II
Jeske Hendriksen assessor III

2011-2012

Commissieleden

Iris Bloem praeses
Demi van hout ab actis I
Marc Visschers quaestor I
Lisa Schmedts ab actis II
Jesper van Breeschoten quaestor II
Amadou Samb assessor I
Renze Dijkstra assessor II
Vivi Janssen assessor III

2010-2011
Commissieleden

Thomas van Pul praeses
Inge Huisman ab actis I
Corine Schreurs quaestor I
Aniek Joosen ab actis II
Ilona Can quaestor II
Robbin de Klein assessor I
Alan Baraz assessor II
Bob Maar assessor III

2009-2010

Commissieleden

Roland van den Berg praeses
Charlotte Bongarts ab actis I
Matthijs Jager quaestor I
Luka Verrest ab actis II
Erik van de Lagemaat quaestor II
Hilma van de Horst assessor I
Geerte Struik assessor II
Thijs Rooimans assessor III

2008-2009

Commissieleden

Lourens Bloem praeses
Anne Spoor ab actis I
Marieke Oudelaar quaestor I
Jeroen van Lieshsout ab actis II
Leroy Lepelaars quaestor II
Emily Dowdalls assessor I
Bregje Albersen assessor II
Jordi van Zon assessor III

2007-2008

Commissieleden

Minou van Seyen praeses
Mariette Nederlof ab actis I
Pit Janssen quaestor I
Cheng Cheung ab actis II
Mei-An Middelkoop quaestor II
Midas Mulder assessor I
Erwin Stronkhorst assessor II
Jesper Spoelder assessor III

2006-2007

Commissieleden

Ivo Verlinden praeses
Laurien Rook ab actis I
Winnie van ‘t Geloof quaestor I
Quiten Lastdrager ab actis II
Ruud Fricker quaestor II
Tiemen Lammerink assessor I
Marieke Bongarts assessor II
Noortje Matthee assessor III