2023/2024

Lisanne van Elk, praeses

Bier omgooien is niet het enige wat Lisanne kan, bits zijn is ook één van haar kwaliteiten. Na drie matige jaren als praeses wil ze het dit jaar ècht beter doen in deze functie. Deze wereldreizigster zal ons dan ook zeker inspireren voor de Buicie.

Charlotte van de Kreeke, ab actis buitenland

Naast puntjes nul maken heeft Charlotte soms ook nog tijd voor de Buicie. Nederlands kan ze niet, maar gelukkig is ze ab actis buitenland. Met haar enthousiasme voor tien, zal ze alle buitenlandse bedrijven binnenhengelen.

Quinten Barré, quaestor

Eindelijk een hoge functie binnen een commissie voor Quinten. Met zijn lullige functies (twee keer assessor en een keer ab actis II) heeft hij nu eindelijk iets bereikt. Zal hij aan de verwachtingen voldoen? Waarschijnlijk niet! Als je er achter wilt komen, moet je mee op de Buicie. Verder zal deze testosteronbom onmisbaar zijn in deze commissie met vier vrouwen.

Cécile Urlings, ab actis binnenland

Deze Limburgse meid is al een tijdje gevestigd in het mooie Utrecht. Als uf maakt ze door haar drukke verenigingsleven nu pas haar debuut bij U.P. Hoe ze nou bij de Buicie is beland, weten wij ook niet. Desondanks zal ze bijdragen aan deze fantastische reis!

Rachel Veerbeek, assessor

Van praeses naar assessor …? Dan heeft ze toch iets fout gedaan. Gelukkig heeft ze nog wel kwaliteiten, namelijk het opscheppen van het avondeten voor haar commissieleden. Ondanks haar functie, steekt deze sociale vlinder ver boven de rest uit met haar lengte.

Alle gekheid op een stokje. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de meest memorabele Buicie ooit wordt.

Commissieleden

Lisanne van Elk praeses
Charlotte van de Kreeke ab actis buitenland
Quinten Barré quaestor I
Cécile Urlings ab actis binnenland
Rachel Veerbeek assessor

2022/2023

Als er iemand is, die geschikt is al praeses, is dat Leroy wel. Naast dat hij de leiding heeft bij zijn
dispuut, is hij ook een sportieve jongen. Hij doet aan hardlopen, fietsen en roeien. Kortom een succesfactor voor de beste buitenlandexcursie ooit!

Voor onze ab actis buitenland hebben we Martijn, beter bekend als Govers. Het is de taak van deze goddelijk aantrekkelijke jongen om alle buitenlandse bedrijven om zijn vinger te winden. Dat moet zeker wel goed komen als oudste van de roedel. Met zijn jaar extra ervaring bij U.P. moet zelfs de  praeses nog af en toe aankloppen voor wat tips.

De man die dit jaar op het geld van de Buicie zal toezien is Fabien. Deze man is groot fan van reizen en elektrische steps. Wees gewaarschuwd, mocht je hem op een borrel tegenkomen, zal hij je proberen wijs te maken dat hij Italiaans is, stiekem is hij echter een ware Limburger. Met Fabien in
controle van het geld twijfelen we er niet aan dat we een fantastische Buicie kunnen neerzetten.

Door haar topsportcarrière als hockeyster heeft Eline tot dusver weinig commissiesporen nagelaten bij U.P. Dit jaar heeft ze echter een uitzondering gemaakt voor de Buicie; dat kan uiteraard ook niet anders met zulke fantastische commissiegenoten. Met haar ontwapenende lach en enthousiasme blijkt zij nu al een essentiële rol in de Buicie te vervullen.

Lilli, de assessor, altijd met haar eigen fles wijn, is niet vies van een leuk verhaal. Treur niet, want mocht je ook een glas hebben, kan je altijd bij onze gulle assessor terecht. Overgehaald is ze snel en gelukkig maar, want met Lilli erbij is het altijd gezellig.

Commissieleden

Leroy Roscher praeses
Martijn Govers ab actis buitenland
Fabien van der Kuy quaestor I
Eline Zeemering ab actis binnenland
Lilli Thijssen assessor

2021/2022

Wij, als buicie 2022, zullen er dit jaar alles aan doen om een onvergetelijke excursie te organiseren naar een Europees land! Waar deze reis naartoe gaat zal voorlopig voor leden buiten de commissie een verrassing blijven, maar wat we wel kunnen vertellen is dat je erbij wilt zijn!

Kyra is onze praeses, deze geboren leider is er niet verlegen om genoeg bakken uit te delen. Gelukkig weet deze Deventerse ze zelf ook aardig weg te werken. Wees niet te geïntimideerd door haar stevige leiderschap, ze heeft namelijk een hart van goud.

Onze ab actis buitenland is niemand minder dan Rosan. Deze altijd vrolijke, enthousiaste meid is niet vies van een stelzer shooten. Met haar fantastische Engelse vocabulaire zal zij er voor zorgen dat de Buicie in april op rolletjes zal verlopen.

Als quaestor zal Tiemen dit jaar zorgen voor het regelen van de geldzaken. Deze man is hard bezig met het bij elkaar krijgen van de nodige centen voor deze schitterende week. Daarnaast speelt hij ook graag Houdini wanneer hij ineens “moeilijk” lam is.

Amber is onze ab actis binnenland. Deze trotse Tilburger woont nu in Zeist in de hoop ooit te verhuizen naar het mooie centrum van Utrecht. Met haar gezelligheid en haar ervaring vanuit de Studiecie is ze een uitstekende toevoeging aan onze commissie.

Onze assessor Daan is naast assessor ook onze commissaris anytimer die dit tot in de (barf)puntjes op orde heeft. Hij vraagt zo nu en dan vrijwillig om een ice, die hij vervolgens in een mum van tijd weet te

Commissieleden

Kyra Kouthoofd praeses
Rosan Menalda ab actis buitenland
Tiemen Snels quaestor I
Amber Adriaensen ab actis binnenland
Daan Obdam assessor

2020/2021

Het is alweer vijf jaar geleden dat de Buitenlandexcursie over de grenzen van ons eigen continent ging. Maar daar komt in 2021 weer verandering in. Waar deze spectaculaire reis naar toe zal gaan, is voor iedereen buiten deze commissie een grote verrassing, maar we zullen met 40 man een ander werelddeel gaan ontdekken!

De Buicie 2021 zal onder leiding staan van Annemijn Hol. Deze praeses heeft in haar drukke leven toch nog tijd vrij kunnen maken voor het organiseren van deze gave reis.

Ayla Pieterson zal de taak van ab actis buitenland op zich nemen, met zo’n slimme meid, die ook nog een heel sterk Engels kan spreken, hebben wij er het volste vertrouwen in dat dit helemaal goed komt.

Onze quaestor I is Rhys Landaal, met zijn ervaring als quaestor in de EFC zullen de financiën voor deze grote reis goed geregeld worden.

Nienke van Gemeren is onze ab actis binnenland. Naast haar drukke, gezellige leven zal ze er bij ons voor zorgen dat de binnenlandse communicatie goed gaat verlopen.

Melchior den Besten is onze quaestor II. Met de gezamenlijke ervaringen in de IC van onze quaestoren, kunnen we er zeker van zijn dat er genoeg geld binnengehaald wordt om deze reis te kunnen realiseren.

Onze jongste aanwinst is Stephanie Oskam. Deze assessor is een drukke duizendpoot en zal daarmee een rots in de branding zijn voor haar andere commissieleden.

We staan met zijn zessen aan het begin van een avontuur en we zullen ons met z’n allen volledig inzetten voor het organiseren van de intercontinentale Buitenlandexcursie 2021. Hopelijk tot dan!

Commissieleden

Annemijn Hol praeses
Ayla Pieterson ab actis buitenland
Rhys Landaal quaestor I
Nienke van Gemeren ab actis binnenland
Melchior den Besten quaestor II
Stephanie Oskam assessor

2019/2020

Robin Roovers, praeses
Als liefhebber van carnavalsmuziek zal hij al zingend de BuiCie gaan leiden. Met zijn ervaringen uit de Dies en de Almanak zal hij zorgen dat ook de BuiCie een succes zal worden. Op zaterdagen vind je hem als scheids bij de KNVB, dus hopelijk helpt hij ons fluitend door de BuiCie heen.

Angela van Dorp, ab actis buitenland
Dat Angela bij ons is, heeft alles te maken met het nog niet afstoten van Zeeland. Aangezien Zeeland al praktisch buitenland is, maakt dit haar perfect geschikt voor de functie ab actis buitenland. Gelukkig laat onze ‘abbu’ het kaas niet van haar brood eten, gezien haar oké gewoonte om na het zuipen een volledig blok naar binnen te klappen.

Maarten Broere, quaestor
“Je kan ons wel uit de Jlo halen, maar de Jlo niet uit ons.” D’n Bruure, adt actis van de Adtco en trots Tsaar, zorgt er dit jaar voor dat iedereen netjes zijn strafbakken trekt. Zelf overigens ook niet bepaald bang voor een bak. Maarten zal dit jaar onze pieken gaan binnen harken om een schitterende week neer te zetten.

Thirza Kooijman, ab actis binnenland
Droomt ‘s nachts van een mexicano (en een friet saté, een lihanboutje en een kaassoufflé) met chilisaus. Gepromoveerd van de UP to Date naar de BuiCie, zal ze al het binnenlandse contact op zich nemen. Ook zal ze als ‘abbi’ de notulen verzorgen. Verder heeft ze nog nooit gebraakt van alcohol, waar de Adtco spoedig aan gaat werken uiteraard…

Daniël Vergoossen, assessor
Je zult hem beter kennen als aspi, en als fervent verheerlijker van grazende koeien. Als voormalig praeses van de S&G zal hij de functie van assessor gaan bekleden. Als feut van de commissie zal hij zorgen dat de bakken koud staan en dat het eten wordt opgeschept tijdens de vergaderingen. Echter, een man van cultuur drinkt zijn klok op kamertemperatuur.

Commissieleden

Robin Roovers praeses
Angela van Dorp ab actis buitenland
Maarten Broere quaestor I
Thirza Kooijman ab actis binnenland
Daniël Vergoossen assessor

2018/2019 (Belgrado)

Lennart Mak, praeses, is met zijn bakken aan ervaring de uitgelezen persoon op deze pracht commissie met zijn gezag onder controle te houden. Als P is zijn taak vooral deze uitdelen, maar zelf is hij ook erg goed in het trekken van veel bakken. Zijn maag laat hem soms in de steek, maar dit vergeven wij hem. Met hem aan het roer zal deze commissie een prachtweek gaan neerzetten.

Kim Snijdelaar, ab actis buitenland, is met haar glimlach en gezonde maaltijden het zonnestraaltje van de commissie. Naast dat zij zich nu al klaarstoomt voor de mooiste week van het jaar in april is zij ook zeer sportief bezig bij Protos. Met Kim als ab actis buitenland zullen wij een programma neerzetten waar je u tegen zegt.

Cyriel Huijer, quaestor, is dit jaar de man van het geld. Hij heeft verschillende geldbomen op zijn balkon staan en dit zal dan ook zorgen voor dat extra beetje sponsoring dat we dit jaar nodig hebben. Naast dat hij nooit een gelegenheid om te zuipen overslaat is hij ook nog actief lid bij Triton en USHC.

Eline Tielen, ab actis binnenland , deze chick uit het altijd mooie Brabant slaat nooit een UP activiteit over. Hockeyt daarnaast bij USHC, niet zo hoog als Cyriel jammer genoeg. Door haar deelname in verschillende commissie is er aan ervaring geen gebrek.  Als ab actis binnenland zal zij Kim bijstaan met de taken van de Ab Actissen.

Elke van Brandwijk, last but not least, onze assessor. Deze drukke Veritijn maakt in haar overvolle agenda ook nog even tijd voor de BuiCie. Dat is fijn voor ons, want iemand moet bier halen en afwassen. Dit zijn taken die haar op het lijf geschreven zijn.

Commissieleden

Lennart Mak praeses
Kim Snijdelaar ab actis buitenland
Cyriel Huijer quaestor I
Eline Tielen ab actis binnenland
Elke van Brandwijk assessor

2017/2018 (Lissabon)

Commissieleden

Robin van der Klip praeses
Judith Verdonk ab actis buitenland
Lucas van Schaik quaestor I
Rob Lek ab actis binnenland
Maaike Mouissie assessor

2016/2017 (Sofia)

Commissieleden

Atse Huisman praeses
Eline Giraud ab actis buitenland
Alosha Kuzmichev quaestor I
Maud Vromen ab actis binnenland
Marissa Hofmans assessor

2015/2016 (Kuala Lumpur)

Commissieleden

Mark Deelen praeses
Leila  Sophie Otten ab actis buitenland
Kay Wagelaar quaestor I
Quynh Nhu Nguyen ab actis binnenland
Nienke op ‘t Hoog quaestor II
Roel Pieters assessor

2014/2015 (Budapest)

Commissieleden

Ramon Contrucci praeses
Hinke Siebinga ab actis buitenland
Alsjosja Karpanko quaestor I
Jeske Hendriksen ab actis binnenland
Thomas van Gelder assessor

2013/2014 (Budapest)

Commissieleden

Roger de Rooij praeses
Charmaine van Rossum ab actis buitenland
Loek van den Akker quaestor I
Kim van der Heijden ab actis binnenland
Jurjen Kingma assessor

2012/2013 (Rome)

Commissieleden

Roland van den Berg praeses
Elise Slob ab actis buitenland
Christoffer Wall quaestor I
Leonie Bogaard ab actis binnenland
Anke Linders assessor

2011/2012 (Berlijn)

Commissieleden

Lienke Oostvogels praeses
Susan Hanemaaijer ab actis binnenland
Jurien van den Berg quaestor I
Anuschka Zohland ab actis buitenland
Leroy Lepelaars assessor

2010/2011 (Londen & Oxford)

Commissieleden

Renske ten Ham praeses
Loes Wander ab actis binnenland
Edwin den Haak quaestor I
Nancy de Groot ab actis buitenland
Milan van Rheenen assessor

2009/2010 (Stockholm & Uppsala)

Commissieleden

Felicia Tjiptakusuma praeses
Loes Mehlkopf ab actis binnenland
Jeroen Roosendaal quaestor I
Suzanne Schavemaker ab actis buitenland
Tiemen Lammerink assessor

2008/2009 (Lissabon)

Commissieleden

Mette Benoist praeses
Pauline Bollen ab actis binnenland
Erik Oude Blenke quaestor I
Karlijn Dings ab actis buitenland
Bart Pouls assessor

2007/2008 (Barcelona)

Commissieleden

Peter Nobel praeses
Linde Franken ab actis binnenland
Jeroen Lokin quaestor I
Marlou Florack ab actis buitenland
Anne van Rongen assessor

2006/2007 (Dublin & Belfast)

Commissieleden

John de Raad praeses
Madeline Boot ab actis binnenland
Martijn Manson quaestor I
Rianne van den Ham ab actis buitenland
Roland Zwart assessor