Apotheker gezocht voor groep van apotheken in Almelo

Ter aanvulling op ons apothekersteam zoeken wij een nieuwe collega! We zien je sollicitatie graag tegemoet als jij

  • Communicatief vaardig bent
  • Het leuk vindt om met ons bij te dragen aan de ontwikkeling van de apotheken
  • Je werk met tact en empathisch vermogen uitvoert
  • Positief ingesteld bent en dit over weet te brengen op anderen
  • 24-36 uur per week beschikbaar bent

Het gaat om een tijdelijke overeenkomst met uitzicht op een vast dienstverband. Maar ook als je alleen een beperkte periode beschikbaar bent word je van harte uitgenodigd om te solliciteren. De ingangsdatum van het dienstverband zal in overleg worden vastgesteld.

Wie zijn wij?

Wij zijn Alta Farma, een groep van vijf apotheken, waarvan vier in Almelo en één in Tubbergen. De apotheken werken nauw samen, onder andere op het gebied van kwaliteit, logistiek en innovatie. Er zijn momenteel 7 enthousiaste apothekers werkzaam waartussen structureel overleg plaats vindt. Kennis, vaardigheden en werkzaamheden worden gedeeld en we vinden het leuk om samen projecten op te pakken.

De Alta Farma apotheken hebben cliëntgerichtheid, kwaliteit en contacten met andere zorgverleners hoog in het vaandel staan en besteden hier continue aandacht aan. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan nauwer samenwerken met huisartsen, waarbij er bijvoorbeeld een apothekersconsult is en een apothekersassistent werkzaam is in de huisartsenpraktijk. Ook zijn wij continue bezig met het optimaliseren van werkprocessen, bijvoorbeeld d.m.v. ‘Flow’, ‘Digitaal werken’, ‘Intraplex’ en ‘Servilockers’.

Bij interesse word je uitgenodigd een e-mail met motivatie en CV te sturen naar directie@altafarma.nl

Voor meer informatie kun je terecht bij dhr. M.J.T. van de Kraats, telefoonnummer 0546-813020.