Word de Apotheker van de Toekomst bij Buytenwegh  Service Apotheek in Zoetermeer!

Ben jij gedreven en enthousiast om je te verdiepen in de wereld van de openbare farmacie? Zoek je naar een plek waar je niet alleen de nodige ervaring opdoet, maar ook persoonlijk begeleid wordt op weg naar een mooie carrière als openbaar apotheker specialist?

Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bij Buytenwegh  Service Apotheek in Zoetermeer bieden wij jou de kans om je te ontwikkelen tot een  openbare apotheker specialist. Wij nemen de opleidingskosten volledig voor onze rekening. Tijdens deze registratiefase word je intensief begeleid, zodat je klaar bent om zelfstandig de verantwoordelijkheid te nemen als openbaar apotheker.

Buytenwegh Service Apotheek is een ruime, mooie en moderne apotheek gelegen in het winkelcentrum van de wijk Buytenwegh in Zoetermeer. Ontmoet ons energieke en kleurrijke team van vijftien toegewijde professionals, waaronder twee apothekers.  Samen vormen we een hechte familie die niet alleen hard werkt, maar ook plezier hoog in het vaandel heeft staan. Om de beste zorg te bieden, werken we met systemen zoals Pharmacom, Central filling en NControl. Dit maakt ons zowel efficiënt als accuraat  en stelt ons in staat  om voldoende tijd en aandacht te  besteden aan onze  patiënten. Bij Buytenwegh Service Apotheek streven we naar meer dan alleen farmaceutische zorg; we streven naar welzijn.

Als tweede apotheker / ApIOS bij Buytenwegh Service Apotheek zul je afwisselend ook aan de balie staan waardoor je veel betrokken bent op de werkvloer. Als teamspeler zul je in onze organisatie een belangrijke rol innemen. We bieden je de mogelijkheid om het vak als openbaar apotheker in de vingers te krijgen. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid voor het opzetten van farmaceutisch inhoudelijke projecten, het uitvoeren van medicatiebeoordelingen en het organiseren van FTO’s. Doordat Buytenwegh Service  Apotheek in een gezondheidscentrum gevestigd is, hebben wij korte lijnen met de huisartsen en hebben we laagdrempelig overleg. Ook werken wij goed samen met de overige apotheken in Zoetermeer en krijgen wij de optimale ondersteuning van de EerstelijnsZorg Zoetermeer (EZZ)

Voordelen

 • Afwisselend werk met inspirerende collega’s
 • Officiële opleidingsplek
 • De kans om actief mee te denken over de apotheek van de toekomst
 • Gezellige teamuitjes om de teamspirit te versterken

Eisen

 • Je hebt je opleiding farmacie (bijna) afgerond
 • Je bent enthousiast, leergierig, en hebt een zorgverlenende instelling
 • Je bent ondernemend en initiatiefrijk
 • Je bent commercieel en communicatief vaardig
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 • Je bent bereid om mee te werken op de werkvloer
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je bent geïnteresseerd in de actualiteiten en speelt hier graag op in

Toekomstperspectief

In eerste instantie volg je de registratiefase en daarna gaan we in gesprek over het dienstverband als openbaar apotheker. Ook studenten farmacie die later dit jaar hun masterdiploma halen worden uitgenodigd om te solliciteren.

Herken je jezelf hierin?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Sherida Sumter, apotheker via ssumter@buytenweghapotheek.nl of  bel haar op telefoonnummer 079-3212300.  Zij staat je graag te woord.

Meer informatie

Salarisindicatie Volgens CAO apothekers in dienstverband

Ingangsdatum dienstverband:  1 juli  2024 of in overleg

Grijp deze unieke kans en solliciteer vandaag nog! Samen bouwen we aan een toekomst vol kansen en groei in de openbare apotheek